Secondary Adv

EKO-LETER

 

Përshkrimi

Eko-Letër SH.P.K është një kompani e cila ka 12 vite që operon në tregun shqiptar, fillimisht si importuese por tashmë edhe si prodhuese të një shumëllojshmërie produktesh me bazë letre tv cilat shërbejnë për ambalazh ushqimor dhe industrial. Duke shfrytëzuar kontaktet tona me disa shoqëri Italiane ofrojmë për tregun Shqiptar produkte të një cilësie të lartë të cilat janë të certifikuara dhe plotësojne standartet e Bashkimit Europian.

 

Në aktivitetin tonë një rëndësi të veçantë kanë klientët të cilët veç cilësisë së shërbimit impenjohen edhe për të bërë të njohur logon dhe aktivitetin e tyre. Produktet tona janë kryesisht për restorante, fast food,markete, supermakete, pastiçeri, furra buke, bulmetore, dyqane dhuratash, butik, argjendari etj.Porositë kryhen në formatin e dëshiruar dhe mund të stampohen mbi të informacione apo logo.

Çfarë ofron

ÇANTA

Me dorezë letre

Pambuku

Fjongo

Me Plastifikim /Mat/Shkelqim

Vere

Kateringu

 

LETRA USHQIMORE

Politenato

Sufllaqe

Zarfe dhe Qese Letre per Produkte Fast Food

 

KUTI

Aksesoresh

Ushqimore

 

LETËR PAKETIMI

Ushqimore

Dhurata

Shërbime

Kompani prodhimi e letres per paketim, amballazhim
Kompani prodhimi e letres per paketim, amballazhim
Produkte letre per amballazhim ushqimor dhe industrial
Produkte letre per amballazhim ushqimor dhe industrial
Canta letre pa logo, te disponueshme ne formate, ngjyra te ndryshme
Canta letre pa logo, te disponueshme ne formate, ngjyra te ndryshme
Bobina leter paketimi per mbeshtjellje
Bobina leter paketimi per mbeshtjellje
Leter paketimi per dhurata
Leter paketimi per dhurata
Paketime te personalizuara per produkte farmaceutike
Paketime te personalizuara per produkte farmaceutike
Canta letre te personalizuar me logo
Canta letre te personalizuar me logo
Canta letre per shishe vere
Canta letre per shishe vere
Canta dhe kuti letre me plastifikim, mat ose shkelqim
Canta dhe kuti letre me plastifikim, mat ose shkelqim
Kuti kartoni te stampuara sipas kerkeses se klientit
Kuti kartoni te stampuara sipas kerkeses se klientit
Canta me plastifikim te stampuara sipas deshires
Canta me plastifikim te stampuara sipas deshires
Kuti letre per aksesore te ndryshem
Kuti letre per aksesore te ndryshem
Kuti te personalizuar sipas deshires
Kuti te personalizuar sipas deshires
Amballazhe letre me personalizim
Amballazhe letre me personalizim
Adezive dhe etiketa te stampuara sipas kerkeses
Adezive dhe etiketa te stampuara sipas kerkeses
Leter ushqimore per katering, fast foode, restorante
Leter ushqimore per katering, fast foode, restorante
Zarfe dhe qese letre per produkte te ndryshme
Zarfe dhe qese letre per produkte te ndryshme
Leter mbeshtjellese e personalizuar per produkte marketi
Leter mbeshtjellese e personalizuar per produkte marketi
Letra ushqimore politenato ose akopiato per bulmete, mish etj
Letra ushqimore politenato ose akopiato per bulmete, mish etj
Membrane ushqimore per markete dhe supermarkete
Membrane ushqimore per markete dhe supermarkete

Katalogu

Katalog EKO-LETER

Historiku

Eko Letër sh.p.k është një kompani Shqiptare themeluar në vitin 2009 nga vëllezërit Miraka. Fillimisht e ka nisur aktivitetin e saj si importuese por tashmë edhe si prodhuese e një shumëllojshmërie produktesh me bazë letrën, të cilat shërbejnë për ambalazh ushqimor dhe industrial. Fillimisht ky biznes familjar nisi si një mikro-investim, duke shfrytëzuar të gjithë kapacitetet tona fizike dhe financiare.

Tregu shqiptar ishte një treg agresiv, i varfër dhe me eksperiencë të pakët në industrinë e letrës. 5-vjeçari i parë ka qenë më i vështiri për të mbijetuar, duke qenë se tregu pësoi ndryshime të menjëhershme në industrinë e letrës ushqimore dhe kjo çoj në rritje të shpejtë të kërkesës për letrën ushqimore. Kjo rritje e menjëhershme e kërkesës na gjetitë papërgatitur për të arritur te klienti me çmim të mirë dhe në kohën e duhur. Në fund të ciklit 5-vjeçar, vendosëm prodhimin e çantës së parë prej letre në Shqipëri.

 

Nga ajo ditë kompania mori tjetër drejtim dhe mund të themi me bindje që ishte vendimi i duhur. Investuam në fushën e marketingut dhe shitjeve me qëllim njohjen e produkteve tona edhe më gjerë, rritëm kapacitetin prodhues, zgjeruam hapësirat e ambientit të punës nga 350 m2 në 1000 m2 per makineritë e prodhimit dhe zyrat e Eko-Letër, gjithashtu kemi 2 magazina për procesin e mbylljes së cantave dhe kutive te prodhuara, që ndodhen në Tiranë (Kombinat) dhe në Gramsh.

 

Investuam në makineri dhe burime njerëzore, rritëm bashkëpunimin me tregun shqiptar dhe filluam të zgjeroheshim jashtë vendit duke eksportuar në tregun Italian, Kosovar e më gjërë. Sot kompania numëron rreth 100 të punësuar dhe një gamë të gjerë produktesh, duke shërbyer me rigorozitet dhe qëllim përmbushjen e kërkesave të klientëve.

 

Falë përkushtimit të vazhdueshëm në punë dhe ideve inovative për tregun Shqiptar, sot Eko-Letër është një histori suksesi. Sigurisht falenderime pafund për ata që besuan në idenë dhe punën tonë, për klientët që bashkëpunuan dhe vazhdojnë të bashkëpunojnë dhe sigurisht së fundmipor jo nga rëndësia punonjësit e kësaj kompanie, ata janë aseti më i rëndësishëm. Në aktivitetin tonë një vëmendje të veçantë gëzojnë klientët të cilët veç cilësisë së shërbimit kanë si objektiv njohjen e logos dhe aktivitetit të tyre. Produktet tona janë kryesisht për restorante, fast-food, markete, supermarkete, pastiçeri, furra buke, bulmetore, dyqane dhuratash, butik, argjendari etj. Porositë kryhen në formatin e dëshiruar dhe mund të stampohen mbi të informacione apo logo, sipas dëshirës së klientit.

Punë të kryera

AHF
AHF
Albagame
Albagame
Albsig
Albsig
Aldo
Aldo
Bashkia Tirane
Bashkia Tirane
Big-Brother-VIP
Big-Brother-VIP
Carnival
Carnival
Ceren-Ismet-Shehu
Ceren-Ismet-Shehu
Coca-Cola (2)
Coca-Cola (2)
Coca-Cola
Coca-Cola
EHW
EHW
Farmacia-TEG
Farmacia-TEG
Farma-Net
Farma-Net
La-Voglia
La-Voglia
Modastika
Modastika
Orien-Farmaci
Orien-Farmaci
Padam
Padam
Pierre Cardin
Pierre Cardin
Sezon Dekor
Sezon Dekor
Unicoop
Unicoop
Dermedic
Dermedic