Secondary Adv

AL-SEIKI CNC

 

Përshkrimi

AL-SEIKI CNC është një kompani me experiencë disa vjecare në industrinë mekanike metal punuese. AL-SEIKI CNC punon kryesisht ne tregun Italian, por dhe vendas . Kjo kompani prodhon dhe përpunon pjesë metalike për industrinë, me makineritë e sofistikur RA Cnc, torno, freze. Prodhon dhe përpunon aksesorë për të gjithë tregun industrial mekanik, ushqimore dhe më gjerë.

Cilësia është ajo ç’ka na karakterizon ne si firme . Makineritë tona arrijnë të bëjnë punime 1000mm x 650 mm deri në lartësinë 650 mm. Makineritë që ne përdorim arrijnë të nxjerin produktin përfundimtar me gabim 0.01mm. Ne punojme çdo material si, hekur(Sn35, Sn75, C40, C45, Inox, Hardox, Inconel) Nailon, Teflon, Politilen, Alumin.

Shërbime

Akse dhe vrima me toleranca h7
Akse dhe vrima me toleranca h7
Akse dhe vrime me precizion
Akse dhe vrime me precizion
Aksesore inkosi i punuar ne torno dhe freze cnc
Aksesore inkosi i punuar ne torno dhe freze cnc
Aksesore inoksi per furra ushqimore
Aksesore inoksi per furra ushqimore
Fllanxha motorri te punuara ne torno dhe freze
Fllanxha motorri te punuara ne torno dhe freze
Perpunim ne materiale te forta ne freze cnc
Perpunim ne materiale te forta ne freze cnc
Prodhim aksesore per tenda alumini
Prodhim aksesore per tenda alumini
Prodhim aksesoresh dhe pjesesh per fabrika
Prodhim aksesoresh dhe pjesesh per fabrika
Prodhim aksesoresh inoksi ne freze CNC
Prodhim aksesoresh inoksi ne freze CNC
Prodhim aksesoresh ne torno dhe freze CNC
Prodhim aksesoresh ne torno dhe freze CNC
Prodhim aksesoresh per fabrike ushqimore
Prodhim aksesoresh per fabrike ushqimore
Prodhim aksesoresh per makineri ndertimi
Prodhim aksesoresh per makineri ndertimi
Prodhim aksesoresh per makineri xhami
Prodhim aksesoresh per makineri xhami
Prodhim flanxhash motorri
Prodhim flanxhash motorri
Prodhim pjese alumini ne freze CNC per makineri paketimi
Prodhim pjese alumini ne freze CNC per makineri paketimi
Prodhim pjesesh inoksi per fabrike dyersh
Prodhim pjesesh inoksi per fabrike dyersh
Prodhim pjesesh ne freze CNC per makineri industriale
Prodhim pjesesh ne freze CNC per makineri industriale
Prodhim pjesesh per makineri pasticerie
Prodhim pjesesh per makineri pasticerie
Prodhim produktesh ne cnc per fabrike tullash
Prodhim produktesh ne cnc per fabrike tullash
Prodhim suporte makinerishe industriale
Prodhim suporte makinerishe industriale
Prodhim suporte pistonash ajri
Prodhim suporte pistonash ajri
Prodhim transportiere per linjat e fabrikes se ujit
Prodhim transportiere per linjat e fabrikes se ujit
Prodhime alumini me freze cnc
Prodhime alumini me freze cnc
Prodhime inoksi me freze dhe torno cnc
Prodhime inoksi me freze dhe torno cnc
Punim inoksi me toleranc H7 me CNC
Punim inoksi me toleranc H7 me CNC
Punime deri ne lartesi 750 mm
Punime deri ne lartesi 750 mm
Punime ne 3D me freze
Punime ne 3D me freze
Riparime per pjese kamionash ne freze cnc
Riparime per pjese kamionash ne freze cnc
Shpime ne thellesi plus 300 mm
Shpime ne thellesi plus 300 mm
Stampa shkrimi ne 3D me CNC
Stampa shkrimi ne 3D me CNC