Secondary Adv

SHITJE & RIPARIME DIDA INDUSTRIAL

 

Përshkrimi

RIPARIME DIDA operon në tregun shqiptar me një eksperiencë 20 vjecare në riparimet e pajisjeve industriale. Riparime DIDA është një servis i integruar ne tregun vendas që prej vitit 2000. Në këtë servis ofrohen shërbimë të riparimit dhe programimit të pajisjeve të ndryshme industriale si: furra lyerjeje, gjeneratore, tharese ajri, kompresore, pajisje lavazhi, gomisterie, pajisje pneumatike, mekanike, industriale, etj.Një staf i specializuar në këtë fushë ju ofron profesionalizmin dhe përkushtimin maksimal në zgjidhjen e problemeve në pajisjet tuaja. RIPARIME DIDA ju garanton shpejtësi dhe cmimet më konkuruse në treg, duke ju ofruar një diapazon të gjërë shërbimesh në riparimin dhe programimin e pajisjeve tuaja industriale.

Eksperienca shumëvjecare mbulon nevojat e çdo industrie, duke riparuar cdo pajisje në kohën e kërkuar. Nëse dëshironi shërbime profesionale të nivelit ndërkombëtar atëherë shfrytëzoni përvojën dhe shërbimet e RIPARIME DIDA. Fryt i përvojës disavjeçare është besimi i krijuar tek stafi profesional i cili ka provuar shërbimet e suksesshme dhe efikase me të cilat punojnë. Korrektësia, shërbimet e shpejta si dhe kompetenca profesionale janë virtyte të cilat Riparime Ilmiu i ka shëndrruar një mënyrë pune profesionale.

Çfarë ofron

Riparime DIDA ofron shit/blerje te:
– Shesim Kompresore Industrial dhe me Pistona
– Shesim Bombla Ajri
– Shesim Tharase Ajri
– Paisje lavazhi
– Gomisterie
– Paisje pneumatike
– Paisje mekanike
– Paisje industriale

Riparime DIDA  ofron në tregun vendas një gamë të gjërë shërbimesh si:
-Asistence teknike per pajsije industriale.
-Asistence per pajisje servisesh.
-Riparime kompresore ajri industrial, me vida, me pistona, te gjitha llojet e kompresoreve.
-Riparim urash per ngritje makinash ose ura hidraulike dhe mekanike per servise.
-Riparime pajisjesh lavazhi.
-Riparime te makinerive industriale, hidraulike, pneumatike, presave hidraulike.
-Riparime te pajisjeve te gomisterise, hapse gomash, etj.
-Riparim krika pneumatike dhe hidraulike per ngritjen e makinave, kriko gomisterie dhe te te gjitha llojeve.
-Riparim furrash per lyerjen e makinave.
-Riparime bruxhatoresh per kaldaja me nafte.
-Riparime gjeneratoresh industriale
-Riparime veglash te ndryshme si thares ajri, serbator, pajisjesh kundra lageshtires, etj.

Shërbime

Asistence teknike per pajisje industriale
Asistence teknike per pajisje industriale
Asistence teknike, Servis dhe Riparime ne objekt (Vendndodhje)
Asistence teknike, Servis dhe Riparime ne objekt (Vendndodhje)
Kompani per montim urash per servis makinash
Kompani per montim urash per servis makinash
Kuadro komandimi per kompresore industrial
Kuadro komandimi per kompresore industrial
Mirembajtje dhe asistence teknike per furra lyerjeje
Mirembajtje dhe asistence teknike per furra lyerjeje
Montim Kompresore me bombel
Montim Kompresore me bombel
Montim kompresoresh ajri
Montim kompresoresh ajri
Montim linja prodhimi ajeri(Kompresor Bomble Sekator)
Montim linja prodhimi ajeri(Kompresor Bomble Sekator)
Montim per furra per lyerje makinash
Montim per furra per lyerje makinash
Montim ure per servis makinash
Montim ure per servis makinash
Ndertim furra per lyerje makinash
Ndertim furra per lyerje makinash
Ndertim furrash lyerje per automjete
Ndertim furrash lyerje per automjete
Paisje gomisterie, hapse gomash
Paisje gomisterie, hapse gomash
Pajisje lavazhi per shitje dhe servis
Pajisje lavazhi per shitje dhe servis
Riparim furra lyerjeje per makina
Riparim furra lyerjeje per makina
Riparim kompresoresh ajeri industrial, me vida dhe pistona, te te gjitha llojeve
Riparim kompresoresh ajeri industrial, me vida dhe pistona, te te gjitha llojeve
Riparim pistoletash ajeri per fryrje gomash,
Riparim pistoletash ajeri per fryrje gomash,
Riparime makineri industriale, pneumatike, hidraulike, presave hidraulike
Riparime makineri industriale, pneumatike, hidraulike, presave hidraulike
Servis gjeneratoresh
Servis gjeneratoresh
Servis kompresoresh ajri
Servis kompresoresh ajri
Servis per linja prodhimi ajri
Servis per linja prodhimi ajri
Shitje Asistence teknike Garanci Shpejtesi
Shitje Asistence teknike Garanci Shpejtesi
Shitje kompresoresh te perdorur
Shitje kompresoresh te perdorur
Shtije kompresore me vide ose piston
Shtije kompresore me vide ose piston
Ura per ngritje makinash elektrike dhe hidraulike
Ura per ngritje makinash elektrike dhe hidraulike
Asistence profesionale per kompresore ajeri
Asistence profesionale per kompresore ajeri
Montim furrash me dopjo aspirim
Montim furrash me dopjo aspirim
Pjese kembimi per furra lyerjeje
Pjese kembimi per furra lyerjeje
Riparim gjeneratoresh industrial
Riparim gjeneratoresh industrial
Servis dhe riparim per ura ngritese
Servis dhe riparim per ura ngritese

Punë të kryera

Asistence teknike per kompresor - Kombinat Tirane
Asistence teknike per kompresor - Kombinat Tirane
Furre lyerje - Lipjan Kosove
Furre lyerje - Lipjan Kosove
Furre lyerje per makina - Lipjan Kosove
Furre lyerje per makina - Lipjan Kosove
Furre lyerjeje - Mezez Tirane
Furre lyerjeje - Mezez Tirane
Furre lyerjeje - Mitrovice Kosove
Furre lyerjeje - Mitrovice Kosove
Instalim kompresori dhe Tharse ajri bombel
Instalim kompresori dhe Tharse ajri bombel
Instalimi i linjes se prodhimit te ajrit - Klinike dentare
Instalimi i linjes se prodhimit te ajrit - Klinike dentare
Instalimi i ures Uni 4 ton hidraulike dhe fullelektrike - Laprake Tirane
Instalimi i ures Uni 4 ton hidraulike dhe fullelektrike - Laprake Tirane
Lift Full-Elektrike - Fresku Tirane
Lift Full-Elektrike - Fresku Tirane
Montim i ures ngritse makinash Uni hidraulike full elektrike 4 ton - Tirane
Montim i ures ngritse makinash Uni hidraulike full elektrike 4 ton - Tirane
Montim kompresori - Elbasan
Montim kompresori - Elbasan
Montim urash me kater kollona - Tirane
Montim urash me kater kollona - Tirane
Montim urash per servis makinash - Kamez
Montim urash per servis makinash - Kamez
Montim ure per makina - Laprake Tirane
Montim ure per makina - Laprake Tirane
Montimi i furres Saico dopjo aspirator
Montimi i furres Saico dopjo aspirator
Montimi i radhes i ures Uni 4ton hidraulike full-elektrike - Tirane
Montimi i radhes i ures Uni 4ton hidraulike full-elektrike - Tirane
Ndertim furre lyerjeje per makina - Mitrovice, Kosove
Ndertim furre lyerjeje per makina - Mitrovice, Kosove
Programimi dhe Riparim per kuadro elektrike per kompresor industrial - Tirane
Programimi dhe Riparim per kuadro elektrike per kompresor industrial - Tirane
Tharse ajri me bombel 500 LT - Tirane
Tharse ajri me bombel 500 LT - Tirane
Vendosje kompresor ajri Mullet -Tirane
Vendosje kompresor ajri Mullet -Tirane
Vendosje kompresori me vide Koder-Vore
Vendosje kompresori me vide Koder-Vore
Furre lyerje per makinat, Montim tek klienti
Furre lyerje per makinat, Montim tek klienti
Instalim bomblash ajri 3000lt dhe 2000lt
Instalim bomblash ajri 3000lt dhe 2000lt
Instalim i liftit Uni 4Ton hidraulike, Tirane
Instalim i liftit Uni 4Ton hidraulike, Tirane
Instalim i sekatorit per tharjen e lageshtires ne ajer
Instalim i sekatorit per tharjen e lageshtires ne ajer
Instalim kompresori 15Kw Ceccato, filtra lageshtire Bomble 750LT
Instalim kompresori 15Kw Ceccato, filtra lageshtire Bomble 750LT
Instalim linje prodhimi ajri per Mobileri Bajraktari, Koplik
Instalim linje prodhimi ajri per Mobileri Bajraktari, Koplik
Instalimi i kompresorit KSA 22 plus, Tirane
Instalimi i kompresorit KSA 22 plus, Tirane
Kompresor 11Kw, Bombel ajri 500Lt dhe Sekator, Instalim ne Tirane
Kompresor 11Kw, Bombel ajri 500Lt dhe Sekator, Instalim ne Tirane
Montimi urave hidraulike dhe mekanike, Auto Manoku
Montimi urave hidraulike dhe mekanike, Auto Manoku