Secondary Adv

SAT KONSTRUKSION shpk

 

Përshkrimi

SAT KONSTRUKSION shpk është kompani lider në sektorin e ndërtimit dhe sistemeve fotovoltaike. Tek SAT KONSTRUKSION do të gjeni cilësi, korrektësi maksimale dhe garanci për punimet dhe produktet që ofrojmë. SAT KONSTRUKSION shpk me një eksperiencë të gjatë në tregun shqiptar dhe më gjere ofron:

 

Konsulencë Teknike per panele fotovoltaike
SAT KONSTRUKSION ofron një shërbim konsulencë falas për çdo individ apo biznes i cili është i interesuar të instalojë një impiant fotovoltaik. Për këtë shërbim SAT KONSTRUKSION ka vendosur në dispozicionin tuaj një inxhinier kopetent i cili do të llogarisë impiantin më të përshtatshëm për ju apo biznesin tuaj.

Konsulencë Financiare per panele fotovoltaike
Një impiant fotovoltaik duhet të ketë një kthim investimi sa më të shpejtë. Kjo varet nga cmimi I energjise qe paguani. SAT KONSTRUKSION ju ofron një analizë të detajuar financiare të investimit tuaj dhe ju ndihmon të bëni investimin e duhur.

Instalime Elektrike per panelet fotovoltaike
Instalim SAT KONSTRUKSION ka formuar një grup pune profesional të përbërë nga elektriçistë dhe instalatorë me përvojë të cilët janë trajnuar në montimin e strukturave metalike dhe instalimin e paneleve fotovoltaike.

Konfigurime sisteme fotovoltaike
Një pjesë e rëndësishme e projektit është edhe konfigurimi i sistemit sipas parametrave të duhur. Inxhinierët e SAT KONSTRUKSION janë të çertifikuar për këtë shërbim nga kompanitë më të mëdha të prodhimit të inverterave.

Garanci për sistemin tuaj
SAT KONSTRUKSION kryen çdo instalim të impianteve fotovoltaike me përgjegjësi dhe seriozitet të plotë. Për t’ju ofruar një shërbim sa më optimal çdo instalim i grupit të punës mbikqyret nga inxhinierët tane. SAT KONSTRUKSION ju përgjigjet në çdo kohë për çdo problem që mund të ketë sistemi juaj.

Shërbime

Montim panelesh fotovoltaike per kursim energjie
Montim panelesh fotovoltaike per kursim energjie
Ndertim impianti fotovoltaik per furnizim me energji elektrike
Ndertim impianti fotovoltaik per furnizim me energji elektrike
Panele fotovoltaike (Origjina Itali, Austri, Gjermani)
Panele fotovoltaike (Origjina Itali, Austri, Gjermani)
Instalim panelesh fotovoltaike mbi cati
Instalim panelesh fotovoltaike mbi cati
Zbatim projekti per panele fotovoltaike
Zbatim projekti per panele fotovoltaike
Armatura dhe Hekurkthime
Armatura dhe Hekurkthime
Betonim i armuar
Betonim i armuar
Hedhje betoni ne objekt
Hedhje betoni ne objekt
Hidroizolim objektesh ndertimi
Hidroizolim objektesh ndertimi
Lyerje dhe Grafiato fasadash
Lyerje dhe Grafiato fasadash
Montim tubash me menyre elektronike
Montim tubash me menyre elektronike
Ndertim kapanonesh pa kapriata
Ndertim kapanonesh pa kapriata
Ndertim urash me konstruksion metalik
Ndertim urash me konstruksion metalik
Ndertim urash me strukture hekur beton
Ndertim urash me strukture hekur beton
Ndertim veprash arti
Ndertim veprash arti
Ndertim vilash private
Ndertim vilash private
Ndertime civile
Ndertime civile
Prishje objektesh me makineri te renda
Prishje objektesh me makineri te renda
Punime armature
Punime armature
Punime betonarme
Punime betonarme
Punime betonimi ne objekt
Punime betonimi ne objekt
Punime lidhje hekuri
Punime lidhje hekuri
Punime me armatura
Punime me armatura
Punime me eskavator dhe fadroma
Punime me eskavator dhe fadroma
Punime me helikopter per dysheme betoni
Punime me helikopter per dysheme betoni
Punime me stampa betoni
Punime me stampa betoni
Punime rehabilitimi urban
Punime rehabilitimi urban
Punime themelesh
Punime themelesh
Transport me kamion me vinc
Transport me kamion me vinc
Veshje me sistem kapote per objekte banimi
Veshje me sistem kapote per objekte banimi
Instalim dhe montim impjante fotovoltaike
Instalim dhe montim impjante fotovoltaike
Konfigurim i sistemeve fotovoltaike
Konfigurim i sistemeve fotovoltaike
Konsulence financiare per impiante fotovoltaike
Konsulence financiare per impiante fotovoltaike
Konsulence teknike per instalime panelesh fotovoltaike
Konsulence teknike per instalime panelesh fotovoltaike
Montim struktura alumini per fotovoltaike
Montim struktura alumini per fotovoltaike

Punë të kryera

BKT
BKT
Brigade per zbatim punimesh ne projekte infrastrukture publike
Brigade per zbatim punimesh ne projekte infrastrukture publike
Impianti fotovoltaik 585 kwp Maminas
Impianti fotovoltaik 585 kwp Maminas
Izolim podrumesh Kashar
Izolim podrumesh Kashar
Konstruksioni i depove te ujit qerme (Lushnje)
Konstruksioni i depove te ujit qerme (Lushnje)
Montim kapanonesh me strukture llamarine
Montim kapanonesh me strukture llamarine
Ndertim Karburanti Start
Ndertim Karburanti Start
Ndertim strukturash mbajtese per Unazen e Re, Tirane
Ndertim strukturash mbajtese per Unazen e Re, Tirane
Panele fotovoltaike mbi cati me fuqi 150 Kwp, FIER
Panele fotovoltaike mbi cati me fuqi 150 Kwp, FIER
Punime armaturash
Punime armaturash
Punime me fadroma dhe eskavator
Punime me fadroma dhe eskavator
Punime te kryera
Punime te kryera
Sheshi Spitali Ushtarak
Sheshi Spitali Ushtarak
Veshje me sistem kapote per objekte banimi
Veshje me sistem kapote per objekte banimi
Vile e perfunduar
Vile e perfunduar
Impiant fotovoltaik 150 kwp, Gjirokaster
Impiant fotovoltaik 150 kwp, Gjirokaster
Instalim invertera per panele fotovoltaike, Gjirokaster
Instalim invertera per panele fotovoltaike, Gjirokaster
Konstruksion karburanti, Star
Konstruksion karburanti, Star
Ndertim themelesh
Ndertim themelesh
Epipllo Decor, Panele fotovoltaike
Epipllo Decor, Panele fotovoltaike
Punime ndertimore nga SAT Konstruksion
Punime ndertimore nga SAT Konstruksion