Secondary Adv

Per La Casa

 

Përshkrimi

Per La Casa është destinacioni më i ri, dedikuar arredimit të shtëpisë suaj. Me firmat më prestigjoze italiane si La Perla, Fazzini, Dondi, Randi, Serendipity, Liu Jo dhe Signoria Firence etj, kujdesemi që secili prej jush të gjejë atë që i nevojitet. Per La Casa gjithashtu ofron dhe një gamë të gjerë hotelerie me super cilësi dhe çmime të volitshme.

Zbuloni më shumë rreth produkteve të ndryshme të markave më të njohura italiane duke filluar nga çarçafët, kuvertat, jorganë dhe batanie, peshqirët, robdishanë e shumë të tjera. Çdo produkt i përbëre nga materiale cilesore 100% cotton, lino, saten deri ne 600TC, perkale 200TC pambuk.

Në Per La Casa do të gjeni një shumëllojshmëri mbulesash tavoline njëngjyrëshe dhe me dizenjo. Jastëkë zbukurues nga më të veçantët si dhe jastëkë gjumi të kategorive të ndryshme për t’ju përshtatur gjithësecilit.  Do të gjeni ndër të tjera dhe aksesorë të përzgjedhur për arredimin e shtëpisë suaj. Në Per La Casa do të gjeni nga kombinimet më ekstravagante për ti dhënë një prekje moderne shtepisë apo hotelit tuaj.

Ju mirëpresim në ambientet e Per La Casa për të zbuluar produktet më cilësore për të veshur shtëpinë tuaj me finesë dhe elegancë, si dhe të njiheni me markat më të mira italiane që kemi përzgjedhur për ju! 

Shërbime

Arredim shtepie me tekstile moderne
Arredim shtepie me tekstile moderne
Tekstile per shtepi materiale lino, pambuk, saten, perkale
Tekstile per shtepi materiale lino, pambuk, saten, perkale
Tekstile dhe produkte per hoteleri
Tekstile dhe produkte per hoteleri
Aksesore per zbukurim shtepie
Aksesore per zbukurim shtepie
Kompletim hoteli me carcafe, jasteke, jorgane
Kompletim hoteli me carcafe, jasteke, jorgane
Tekstile per shtepi pushimi plazhi, alpine
Tekstile per shtepi pushimi plazhi, alpine
Tekstile cilesore Made in Itay per shtepi, hoteleri
Tekstile cilesore Made in Itay per shtepi, hoteleri
Komplete carcafesh per krevate
Komplete carcafesh per krevate
Carcafe dopio ne saten pambuku
Carcafe dopio ne saten pambuku
Mbrojtese dysheku dhe jastekesh
Mbrojtese dysheku dhe jastekesh
Sete carcafesh zarf dhe flete
Sete carcafesh zarf dhe flete
Mbulesa per krevate, kuverta
Mbulesa per krevate, kuverta
Batanije dhe jorgane prej leshi, mendafshi
Batanije dhe jorgane prej leshi, mendafshi
Jasteke memory per shtepi, hoteleri
Jasteke memory per shtepi, hoteleri
Jasteke zbukurues dekorative
Jasteke zbukurues dekorative
Peshqire duarsh, sysh ne ngjyra dhe tekstura te ndryshme
Peshqire duarsh, sysh ne ngjyra dhe tekstura te ndryshme
Set peshqira materiale pambuk
Set peshqira materiale pambuk
Robdishane materiale cilesore
Robdishane materiale cilesore
Mbulesa tavolinash njengjyreshe dhe me dizenjo
Mbulesa tavolinash njengjyreshe dhe me dizenjo
Sete mbulesa tavoline dhe peceta per familje, restorante
Sete mbulesa tavoline dhe peceta per familje, restorante

Punë të kryera

Per La Casa1665666284
Per La Casa1665666291
Per La Casa1665666298
Per La Casa1665666309
Per La Casa1665666325
Per La Casa1665666333
Per La Casa1665666373
Per La Casa1665666382
Per La Casa1665666390

Partnere

perlacasa-dondiperlacasa-fazziniperlacasa-laperlaperlacasa-randiperlacasa-serendipityliu josignoria firenzeperlacasaa-feelumperlacasa-tessitura-toscana

Video