Secondary Adv

Xhei Stihl

 

Përshkrimi

Xhei Stihl me vendodhje në Kavajë, merret me shitjen dhe riparimin e paisjeve bujqësore të markës gjermane STIHL. Veglat dhe paisjet bujqesore Stihl, njihen për cilësinë shumë të lartë, garancinë, cmimet konkuruese dhe risitë e vazhdueshme teknologjike. Veglat bujqesore STIHL shoqërohen me një garanci 2 vjecare. Tek Xhei Stihl ofrohen pjesë këmbimi origjinale gjermane Stihl, si dhe sherbimi i riparimit të paisjeve bujqesore nga individe të specializuar.

Çfarë ofron

STIHL është marka e paisjeve dhe veglave të punës që përdoren në mirëmbajtjen dhe trajtimin e sipërfaqeve të gjelberuara, pylltari, kopshatari, bujqësi dhe më shumë. Gjithashtu lider edhe për prodhimin e shumë veglave të tjera të punës si motokosa, sharra betoni, pajisje fryrëse-spërkatëse, si edhe ka një gamë të pasur të produkteve të pastrimit. Të gjitha këto dhe më tepër, i gjeni në Xhei Stihl, Kavajë.

Shërbime

Paisje bujqesore gjermane Stihl
Paisje bujqesore gjermane Stihl
Dyqan me vegla pune kopshtarie, pylltarie
Dyqan me vegla pune kopshtarie, pylltarie
Vegla profesionale pylltarie dhe bujqesie
Vegla profesionale pylltarie dhe bujqesie
Vegla manuale dhe aksesore kopshtarie
Vegla manuale dhe aksesore kopshtarie
Motosharra profesionale per pylltari
Motosharra profesionale per pylltari
Motokosa profesionale
Motokosa profesionale
Freza toke, Kultivatore
Freza toke, Kultivatore
Korrese bari elektrike, me benzine
Korrese bari elektrike, me benzine
Krasitese degesh manuale, me bateri
Krasitese degesh manuale, me bateri
Prerese ligustrash, gardhesh
Prerese ligustrash, gardhesh
Traktora per korrje bari
Traktora per korrje bari
Fryrese, Thithese dhe Copezues gjethesh
Fryrese, Thithese dhe Copezues gjethesh
Grirese degesh
Grirese degesh
Kreher dhe ajroses bari
Kreher dhe ajroses bari
Pompa sperkatese per bujqesi dhe kopshtari
Pompa sperkatese per bujqesi dhe kopshtari
Vjeles dhe shkundes profesionale per peme frutore
Vjeles dhe shkundes profesionale per peme frutore
Sharra dore krasitese
Sharra dore krasitese
Makineri profesionale pastrimi, Pompa lavazhi
Makineri profesionale pastrimi, Pompa lavazhi
Makineri prerese betoni
Makineri prerese betoni
Turjela per shpime toke
Turjela per shpime toke
Karburante dhe lubrifikante per pajisje
Karburante dhe lubrifikante per pajisje
Mbrojtese per sharrat me tehe rrethore
Mbrojtese per sharrat me tehe rrethore
Pajisje prerese per barin
Pajisje prerese per barin
Sete mirembajtjeje Stihl
Sete mirembajtjeje Stihl
Shkundese pemesh per perdorim bujqesor
Shkundese pemesh per perdorim bujqesor

Katalogu

Katalog Xhei Stihl

Video