Secondary Adv

DENISA shpk

 

Përshkrimi

Denisa, distributori zyrtar i produkteve Kastomunu. Themelet e Denisa SH.P.K të ndërtuara në vitin 2005, janë të bazuara në rëndësinë e zhvillimit dhe të inovacionit, respektimin e mjedisit të punës dhe të drejtave të konsumatorit, definimit të marketingut, shitjeve dhe proceseve të punës duke përdorur filozofinë ku klienti është gjithmonë në qendër dhe ndërgjegjësimin mbi përgjegjësitë e saja sociale.

Gjatë 10 viteve të fundit kompania ka pasur rritje të vazhdueshme. Ne kemi ndërtuar një skuadër profesionale menaxhimi, e cila është e bazuar në konisistencë dhe besim, ku vendosim së bashku për strategjitë që do përdoren dhe qëllimet që do arrihen. Ne i japim prioritet rritjes duke pasur në fokus konsumatorin, strategji kjo që ka rezultuar gjithmonë e suksesshme. Kjo është një nga gjërat e shumta që e dallon Denisa SH.P.K nga të tjerët, duke iu bashkangjitur strukturës së korporatës, shpejtësisë, besimit, profesionalizmit, inovacionit dhe resurseve njerzore të kualifikuara.

Burimet tona njerzore, të cilat fokusohen në kënaqjen e konsumatorit, kuptojnë nevojat e tyre dhe i përgjigjen këtyre nevojave me produktet dhe shërbimet korrekte, janë një nga tiparet që na veçojnë neve nga konkurrentët. Ne shohim çdo punonjës si një pjestar të familjes, të cilit i janë  dhënë disa përgjegjësi.  Qëllimi kryesor i Denisa SH.P.K është të vazhdojmë të bëjmë më të mirën tonë. Neve na nevojitet vetëm koha që t’i arrijmë këto qëllime. Ne jemi pafund falenderues për punën e shkëlqyer të punonjësve tanë, të cilët na kanë besuar të zgjerojmë horizontin e kompanisë sonë. Falenderues për kolegët tanë që kanë kontribuar në mënyrë të palodhur për të arritur qëllimet tona dhe të jemi të suksesshëm, gjithashtu dhe klientëve tanë të çmuar që na kanë qëndruar gjithnjë afër dhe na kanë dhënë besimin dhe suportin e tyre.

Shërbime

Dysheme laminati Floorpan
Dysheme laminati Floorpan
Dysheme me dru masiv
Dysheme me dru masiv
Parket higjenik dhe lehte i pastrueshem
Parket higjenik dhe lehte i pastrueshem
Parket me 25 vjet garanci
Parket me 25 vjet garanci
Parket me montim te lehte
Parket me montim te lehte
Parket qe lejon ngrohjen ne dysheme
Parket qe lejon ngrohjen ne dysheme
Parket rezistent ndaj djegjes
Parket rezistent ndaj djegjes
Parket rezistent ndaj gervishtjeve
Parket rezistent ndaj gervishtjeve
Parket rezistent ndaj rrezeve UV
Parket rezistent ndaj rrezeve UV
Parkete AC5
Parkete AC5
Parkete cilesi E1
Parkete cilesi E1
Parkete dru masiv
Parkete dru masiv
Parkete Floorpan
Parkete Floorpan
Parkete industrial
Parkete industrial
Parkete Kastamonu
Parkete Kastamonu
Parkete per ambjente si lokale, bare, restorante
Parkete per ambjente si lokale, bare, restorante
Parkete per dhoma hotelesh
Parkete per dhoma hotelesh
Shtrim hapsirash biznesi me parket
Shtrim hapsirash biznesi me parket
Shtrim parketi per ambjent zyrash
Shtrim parketi per ambjent zyrash
Shtrim parketi per vila, apartamente
Shtrim parketi per vila, apartamente
Suprina dhe Banko
Suprina dhe Banko
Pllaka MDF rezistente ndaj ujit
Pllaka MDF rezistente ndaj ujit
Pllaka MDF rezistente ndaj zjarrit
Pllaka MDF rezistente ndaj zjarrit
Pllaka MDF te melaminuara
Pllaka MDF te melaminuara
Panele te gatshme per prodhim dyersh
Panele te gatshme per prodhim dyersh
Parkete Floorpan Deluxe
Parkete Floorpan Deluxe
Parkete per ambiente studimi
Parkete per ambiente studimi
Parkete per banesa private
Parkete per banesa private
Parkete per dhoma femijesh
Parkete per dhoma femijesh
Parkete per qendra shendetesore
Parkete per qendra shendetesore

Punë të kryera

Dru masiv mozaik, Tirane
Dru masiv mozaik, Tirane
Laminat 12 mm AC5, Berat
Laminat 12 mm AC5, Berat
Oak Chevron, Tirane
Oak Chevron, Tirane
Parket 2 shtresa Kodra e Diellit
Parket 2 shtresa Kodra e Diellit
Parket 12 mm AC5 Floorpan, Astir Tirane
Parket 12 mm AC5 Floorpan, Astir Tirane
Parket 12 mm AC5, Firma Bare Fier
Parket 12 mm AC5, Firma Bare Fier
Parket Dru Industrial me 2 shtresa per apartament
Parket Dru Industrial me 2 shtresa per apartament
Parket Dru masiv, Tirane
Parket Dru masiv, Tirane
Parket Floorpan 12 mm AC5, Sauk
Parket Floorpan 12 mm AC5, Sauk
Parket Floorpan 12 mm CL33, Tirane
Parket Floorpan 12 mm CL33, Tirane
Parket laminat Dinamo, Tirane
Parket laminat Dinamo, Tirane
Parket Masiv per Vile
Parket Masiv per Vile
Shtrim me parket Hotel Yacht, Vlore
Shtrim me parket Hotel Yacht, Vlore
Shtrim me parket Lis Masiv, Tirane
Shtrim me parket Lis Masiv, Tirane
Shtrim parketi AC5 per dhome hoteli
Shtrim parketi AC5 per dhome hoteli
Shtrim parketi laminat per apartament, Ali Demi
Shtrim parketi laminat per apartament, Ali Demi
Shtrim parketi Liqeni Thate, Tirane
Shtrim parketi Liqeni Thate, Tirane
Shtrim parketi per dyqan, Durres
Shtrim parketi per dyqan, Durres
Shtrim parketi per vile, Parket Inxhinierik Arre Amerikane
Shtrim parketi per vile, Parket Inxhinierik Arre Amerikane
Shtrim parketi Vile, Long Hill Tirana
Shtrim parketi Vile, Long Hill Tirana
Valta Hotel, Qeparo
Valta Hotel, Qeparo

Partnere

kastamonuserifogluasd-laminateartfloorfloorpanligna-decor

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Krijimi i shtresave të letrës që përdoren në prodhimin e parketeve laminat bëhet nga makineri të pajisura me teknologjinë më të fundit. Gjatë procesit të infuzimit, kimikatet që mundësojnë shkëlqimin dhe rezistencë ndaj erozionit, gërvishtjet, ekspozimin e rrezeve UV, lagështirën janë të administruara në shtresat e letrës.

KARAKTERISTIKAT SUPERIORE TE PARKETEVE FLOORPAN
- Panelet e dyshemesë mund të ripërdoren falë sistemit montues dhe çmontues.
- Kërkojnë një kohë të shkurtër organizimi në showroom-e, dyqane apo hapsira ekspozuese, duke i dhënë kështu mundësinë të bëjë ndryshime në dekorim.
- Meqe katër anët e dyshemesë laminati Floorpan Click janë të infuzuara, janë rezistente ndaj lagështirës.
- Kursejnë kohë dhe kosto falë karekteristikave të thjeshta dhe të shpejta të rregullimit.
- Duke qenë se nuk përdoret ngjitës për rregullimin e tij, ai mbetet i pastër dhe pa shenja.
- Teknologjia perfekte e fiksimit që është përdorur për ndërtimin e dyshemesë laminati Floorpan Click, ofron dysheme të butë pa të çara me kalimin e kohës.
- Dyshemeja laminati Floorpan Click ofron garanci dhe 5, 10, 15, 25 vite pas blerjes.
- Duke qenë se pjesët sekondare vijnë nga hollimi dhe mirëmbajtja e pyjeve, duam të cekim që pemët e përdorura për prodhimin e dyshemesë së laminatit, janë të rritura në plantacione, pra prodhimi i këtyre dyshemeve nuk është i dëmshëm për pyjet natyral. Thënë kjo dyshemetë që ne prodhojnë janë produkte miqsore ndaj mjedisit.

 

DYSHEMETE LAMINATI KONSISTOJNE NE KATER SHTRESA KRYESORE

1) Shtresa mbuluese, është shtresë transparente, e cila ka funksion mbrojtës kundër efekteve mekanike në zonën e përdorimit.

2) Shtresa e letrës dekorative, është shtresë e printuar me dizajne të ndryshme druri, e cila i jep laminatit një pamje natyrale druri

3) Paneli mbartës, HDF (Panel fibre me densitet të lartë)

4) Shtresa balancuese, është një shtresë letre e cila balancon formën e panelit HDF dhe në të njejtën kohë, mbron produktin ndaj lagështirës që vjen nga toka

Video