Secondary Adv

Alstone

 

Përshkrimi

Ndërto Sigurt, Ndërto Shpejt 

 

Me përvojë më shumë se 20 vjeçare, lider në fushën e prodhimit të betonit, projektimit dhe ndërtimit Alstone Group fillon për herë të parë në Kosovë me prodhimin e elementeve të parafabrikuara të betonit. Ndërtimi me elementë të parapërgatitur ka përfitime të shumta, duke filluar me cilësinë më të lartë përmes prodhimit në mjedisin e kontrolluar të një fabrike parafabrikate, deri në kohën e kursyer në vendin e ndërtimit.

 

Ne jemi të vetëdijshëm se cilësia dhe performanca janë vendimtare. Kjo jo vetëm që përfshin vetë projektin e ndërtimit. Ka të bëjë gjithashtu me sigurimin e sigurisë së të gjithë të interesuarve në vendin e ndërtimit, dhe banorëve dhe vizitorëve pasues të ndërtesës. Ne përfshijmë të gjitha njohuritë e marra në zhvillimin e mëtejshëm të produkteve tona

 

ALSTONE bën prodhimin e elementeve të parafabrikuara, të dizajnuar dhe kontrolluar nga ekipet përgjegjëse në Zvicër. Prodhimet tone kryesisht janë të destinuara për tregun Zvicëran dhe Gjerman, tani kemi filluar edhe në tregun vendor dhe rajonal.

Pse Të Zgjidhni një mur të Parafabrikuar?

Duke zgjedhur një projekt të bazuar në elemente të parafabrikuara të betonit, ju do të keni mbështetjen dhe mbështetjen e zyrës sonë të projektimit, për të përcaktuar një zgjidhje të përgjithshme për: Muret e betonit, Izolimin, Pllakat e parafabrikuara etj.

 

Të gjitha këto do të trajtohen në të njëjtën kohë për të siguruar menaxhimin më të thjeshtë të mundshëm në vendpunim. Fleksibiliteti i prodhimit në fabrikën tonë është i tillë që nuk ka nevojë për prodhim serial: çdo element prodhohet sipas kërkesës tuaj.

 

Ndërtim më të thjeshtë, shpejtë, sigurt 

Gjatë prodhimit të produkteve tona merren parasysh karakteristikat specifike të projektit tuaj. Përveç kësaj, ju do të arrini të fitoni një cilësi më të lartë se sa do të kishit nëse do të betonizonit në vend.

 

Përdorimi i elementeve të parafabrikuara do t’ju lejojë gjithashtu të zvogëloni kohën tuaj të ndërtimit: natyrisht falë instalimit të shpejtë, por edhe zvogëlimit të numrit të punëtorëve të kërkuar, duke e bërë menaxhimin e tij shumë më të lehtë nga kontraktori kryesor.

Çfarë ofron

Elementet e Mureve të Parafabrikuara - Shumëllojshmëri të Formave, Ngjyrave, dhe Strukturave. Muret e parafabrikuara ju ofrojne një mori opsionesh.

 

Elemente Infrastrukture Parafabrikuara - Betoni i parapërgatitur është i njohur për cilësinë dhe qëndrueshmërinë e tij të lartë. I pershtatshëm për Infrastrukture Moderne.

 

Shtëpi dhe Villa të parafabrikuara - Shtëpi me stil bashkëkohor, teknologji dhe i shëndetshëm i jetës. Mund tëprojektohet në përputhje me kushtet e kërkuara arkitektonike.

 

Shërbime

Alstone Parafabrikat Kosove
Alstone Parafabrikat Kosove
Projektim, ndertim prodhime te parafabrikuara nga betoni
Projektim, ndertim prodhime te parafabrikuara nga betoni
Shtepi te gatshme nga betoni
Shtepi te gatshme nga betoni
Eksport per Zvicer, Gjermani dhe rajon
Eksport per Zvicer, Gjermani dhe rajon
Mure betoni me termoizolim
Mure betoni me termoizolim
Shtepi dhe vila te parafabrikuara betoni
Shtepi dhe vila te parafabrikuara betoni
Shkalle parafabrikat, dimensione te ndryshme
Shkalle parafabrikat, dimensione te ndryshme
Prodhime parafabrikat te personalizuara
Prodhime parafabrikat te personalizuara
Mure dyshe termike
Mure dyshe termike
Prodhim i mureve te dyfishta te parafabrikuara nga betoni
Prodhim i mureve te dyfishta te parafabrikuara nga betoni
Sisteme parafabrikat te avancuara
Sisteme parafabrikat te avancuara
Bazene(Pishina) sipas projektit
Bazene(Pishina) sipas projektit
Mure mbrojtese me porosi, eksport jashte Kosove
Mure mbrojtese me porosi, eksport jashte Kosove
Garazhde sipas projektit me beton te parafabrikuar
Garazhde sipas projektit me beton te parafabrikuar
Elemente infrastrukture te parafabrikuara
Elemente infrastrukture te parafabrikuara
Mure industriale ergonomike
Mure industriale ergonomike
Mure fasade me hidroizolim dhe qendrueshmeri te larte
Mure fasade me hidroizolim dhe qendrueshmeri te larte
Mure te perbera nga materiale betoni dhe celiku
Mure te perbera nga materiale betoni dhe celiku
Pllaka fabrikat shtrimi me dimensione te personalizuara
Pllaka fabrikat shtrimi me dimensione te personalizuara
Pllaka gjysme te parafabrikuara
Pllaka gjysme te parafabrikuara
Mure parafabrikat, teknologji e larte
Mure parafabrikat, teknologji e larte
Beton i parafabrikuar
Beton i parafabrikuar
Pllaka betoni me sistem ngrohje
Pllaka betoni me sistem ngrohje
Rrota ndalese per rruge, parking etj
Rrota ndalese per rruge, parking etj
Tunele Parafabrikat
Tunele Parafabrikat
Kanale betoni parafabrikat per lumenj
Kanale betoni parafabrikat per lumenj
Trare betoni per ura
Trare betoni per ura
Rezervuare nentokesor per grumbullimin e ujerave te zeza
Rezervuare nentokesor per grumbullimin e ujerave te zeza
Ndertim stadiumesh me elemente parafabrikat
Ndertim stadiumesh me elemente parafabrikat
Parafabrikat ne Kosove, Shqiperi, Maqedoni e Veriut dhe Mali i Zi
Parafabrikat ne Kosove, Shqiperi, Maqedoni e Veriut dhe Mali i Zi

Katalogu

Katalog Alstone
Katalog Alstone

Punë të kryera

Lagjja 1 0 , Kosove
Lagjja 1 0 , Kosove
Marigona Hill Kosove
Marigona Hill Kosove
Shtepi Parafabrikat nga betoni i armuar
Shtepi Parafabrikat nga betoni i armuar
Mure Parafabrikat Industrial, Kosove
Mure Parafabrikat Industrial, Kosove
Vila Malore te parafabrikuara
Vila Malore te parafabrikuara
Muret L, Gjakove Kosove
Muret L, Gjakove Kosove
Export per ne Zvicer, elemente parafabrikat
Export per ne Zvicer, elemente parafabrikat
Pishina parafabrikat betoni ne Dortmund Gjermani
Pishina parafabrikat betoni ne Dortmund Gjermani
Elemente parafabrikat ne Zvicer
Elemente parafabrikat ne Zvicer
Shkalle parafabrikat special 4m, Prishtine
Shkalle parafabrikat special 4m, Prishtine
Shkalle parku e rrafshte
Shkalle parku e rrafshte
Pishine parafabrikuar nga betoni
Pishine parafabrikuar nga betoni
Shtepi pushimi me mur te parafabrikuar
Shtepi pushimi me mur te parafabrikuar
Tunel parafabrikat
Tunel parafabrikat

Partnere

etc-logoweicker-logo

Video

Shtepi te gatshme nga betoni - Precast Concrete House

Kosova Parafabrikat - Kosova Precast