Secondary Adv

SALIKO ELECTRIC & CONSULTING

 

Përshkrimi

SALIKO ELECTRIC & CONSULTING është kompani prestigjoze që operon prej shumë vitesh në tregun shqiptar në fushën e Projektime, Konsultime dhe Zbatime te Punimeve Elektrike. Zyra jonë qëndrore ndodhet në Tiranë, në rrugën Studenti. Në SALIKO ELECTRIC & CONSULTING ju do të gjeni një partner të besueshëm për të bashkëpunuar.  Njihemi në treg në saje të projekteve madhore që kemi përfunduar dhe shërbimit cilësor qe ofrojmë.

Çfarë ofron

- 1. PROJEKTIME NE KABINA ELEKTRIKE
- 2. PANELE ELEKTRIKE
- 3. PROJEKTE TE NDERTIMEVE CIVILE DHE INDUSTRIALE :
3.1. KOMPLEKSE REZIDENCIALE
3.2. FSHATRA TURISTIKE
3.3. KAPANONE INDUSTRIALE DHE KOMPLEKSE KAPANONESH INDUSTRIALE
3.4. QENDRA KOMERCIALE MBI 10000m²
3.5. HOTELE
3.6. VILA
3.7. SHKOLLA
- 4. PROJEKTIME TE PARQEVE FOTOVOLTAIKE
- 5. LINJA TL/TM/TU
- 6. PREVENTIVIME
-7. KONSULENCE NE PROJEKTE TE NDRYSHME PER SEKTORIN ELEKTRIK
(Energjetike, Industriale, panele fotovoltaike, ndriçime te shesheve apo te terrenve sportive e stadiumeve etj).

Shërbime

Furnizimi dhe shperndarja me energji elektrike
Furnizimi dhe shperndarja me energji elektrike
Implementim dhe asemblim panel fuqie per ambjent sherbimi
Implementim dhe asemblim panel fuqie per ambjent sherbimi
Implementim panelesh elektrike industriale dhe civile
Implementim panelesh elektrike industriale dhe civile
Implementim, Asemblim panele elektrike
Implementim, Asemblim panele elektrike
Instalime elektrike kanaline metalike
Instalime elektrike kanaline metalike
Kabina elektrike te tensioneve te ndryshme 6-10-20 kV
Kabina elektrike te tensioneve te ndryshme 6-10-20 kV
Konsultime ne sektorin elektrik
Konsultime ne sektorin elektrik
Matje dhe Verifikim pajisje dhe panele elektrike
Matje dhe Verifikim pajisje dhe panele elektrike
Matje tokezimi
Matje tokezimi
Montim automate elektrike
Montim automate elektrike
Ndjekje punimesh elektrike
Ndjekje punimesh elektrike
Ndricim fasade e jashtme
Ndricim fasade e jashtme
Preventivime elektrike
Preventivime elektrike
Projekte elektrike dhe ndricimi per kapanone industriale
Projekte elektrike dhe ndricimi per kapanone industriale
Projekte elektrike per hotele
Projekte elektrike per hotele
Projekte elektrike per ndertime civile
Projekte elektrike per ndertime civile
Projekte ndricimi per qendra tregtare
Projekte ndricimi per qendra tregtare
Projekte ndricimi
Projekte ndricimi
Projekte per furnizim me panele elektrke
Projekte per furnizim me panele elektrke
Projektim dhe Zbatim i kabines elektrike
Projektim dhe Zbatim i kabines elektrike
Projektim nenstacioni elektrik
Projektim nenstacioni elektrik
Projektim zbatim elektrike per fshatra turistike
Projektim zbatim elektrike per fshatra turistike
Punime elektrike
Punime elektrike
Sherbime per panele elektrike
Sherbime per panele elektrike
Sisteme per shperndarjen elektrike ne objekt
Sisteme per shperndarjen elektrike ne objekt
Zbatim projekte elektrike
Zbatim projekte elektrike
Zbatim projekte ndricimi
Zbatim projekte ndricimi
Zbatim punimesh elektrike per nenstacione
Zbatim punimesh elektrike per nenstacione
Zbatim punimesh elektrike vila dhe apartamente
Zbatim punimesh elektrike vila dhe apartamente
Zbatim punimesh elektrike
Zbatim punimesh elektrike
Projekte elektrike per objekte industriale
Projekte elektrike per objekte industriale
Projektim i ndricimit rrugor, shesheve dhe hapesirave publike
Projektim i ndricimit rrugor, shesheve dhe hapesirave publike
Projektim impiante te prodhimit te energjise se rinovueshme
Projektim impiante te prodhimit te energjise se rinovueshme
Projektim kabina elektrike te rrjetit shperndares
Projektim kabina elektrike te rrjetit shperndares
Projektim nenstacione elektrike, primar sekondar
Projektim nenstacione elektrike, primar sekondar
Projektim te linjave te rrjeteve elektrike per objekte civile
Projektim te linjave te rrjeteve elektrike per objekte civile
Konsulence per projekte elektrike
Konsulence per projekte elektrike

Katalogu

Katalog SALIKO ELECTRIC & CONSULTING

Punë të kryera

Nassau Hotel 1500m2 Dhermi
Nassau Hotel 1500m2 Dhermi
Fiori di Bosco Edil-al 20000m2
Fiori di Bosco Edil-al 20000m2
Hotel - Ndricim fasade e brendshme
Hotel - Ndricim fasade e brendshme
ETC qendra tregtare ErSi shpk Kthesa e Kamzes - 30000m2
ETC qendra tregtare ErSi shpk Kthesa e Kamzes - 30000m2
Kapanon industrial 1500m2 - Infrastruktura
Kapanon industrial 1500m2 - Infrastruktura
Kapanon industrial1200m2
Kapanon industrial1200m2
Mall of Tirana projekt i ndricimit te jashtem
Mall of Tirana projekt i ndricimit te jashtem
MSora - Ndricim kapanon
MSora - Ndricim kapanon
Ndricimit Total DIALux Projekti elektrik dhe sistemi i shperndarjes te energjise
Ndricimit Total DIALux Projekti elektrik dhe sistemi i shperndarjes te energjise
San Pietro Edil Al - Furnizimi dhe shperndarja me energji elektrike  250000m2
San Pietro Edil Al - Furnizimi dhe shperndarja me energji elektrike 250000m2
Palma Nova - panel elektrik 630A
Palma Nova - panel elektrik 630A
Rezidenca Alba 10000m2
Rezidenca Alba 10000m2
Ndricim i brendshem dhe i jashtem, Rossmann and Lala
Ndricim i brendshem dhe i jashtem, Rossmann and Lala
Ndricim i brendshem per Snack Bar
Ndricim i brendshem per Snack Bar
Ndricim rrugor, Dialux
Ndricim rrugor, Dialux
Ndricim Showroom Revit Architecture, 1800m2 3D Night View
Ndricim Showroom Revit Architecture, 1800m2 3D Night View
Panele elektrik, Gjimnaz
Panele elektrik, Gjimnaz
Projekt ndricimi, Kodra e Diellit 2
Projekt ndricimi, Kodra e Diellit 2
Projekt ndricimi, Vile private
Projekt ndricimi, Vile private
Rolling Hills
Rolling Hills

Partnere

admcalfa-design-studioarchem-studioarkivizion-studioatria-studioersi-shpksound-visonxplan-studio

Portofoli i Projekteve Elektrike

1.Rrealizim i disa projekte elektrike, Edilal :
1.1- Fiori di Bosco, Tirane (Bashke me kabinen elektrike)
1.2- Rezidenca Alba, Tirane (Bashke me kabinen elektrike)
1.3- Fshatin Turistik/Kompleks "San Pietro", Lalz (perpilim dhe projektim i rrjetit te infrasktuktures, furnizimit dhe ndriçimit 200.000m². Projektin elektrik komplet Vilat, Palazzina)
1.4-Ambjente zyrash 3500 m², Arlis Ndertim, Albtelecom, Square 21, Rruga e Kavajes
2. AMBJENTE EKSPOZIMI PRODUKTE BUJQESORE 1,2 KAT(mbi 2000m², Palma Nova, Berzhite)
3.Projekte te ndryshme si Vila, Zyra, Projekte per Shkolla mbi 2000m², Pallat 8 kat ne Vlore 2000m², Hotel ne Dhermi 2000m²(Nassau Hotel) etj.
4. Linja ABC te OSHEE shtyllore ose kabllore 6/10/20 kV
5. Konsulence per fushen e Energjetikes dhe punimeve elektrike civile/industriale