Secondary Adv

Tailorsan Albania

 

Përshkrimi

TAILORSAN - Tualete Portative me Qera

 

Kompania TAILORSAN Albania ofron dhënien me qera të tualeteve portative, duke siguruar cilësi, pastërti dhe komoditetit. Të sigurta dhe të rehatshme për të përmbushur kërkesat e të gjithë punonjësve në vend, pjesëmarrësve të ngjarjeve dhe/ose publikut të gjerë, sipas praktikave më të mira kombëtare dhe ndërkombëtare. Tualete portative të përsosura për vënie në përdorim në evente të ndryshme si koncerte, ngjarje sportive, maratona etj, si dhe në kantieret e ndërtimit.

Çfarë ofron

5 Benefite të perdorimit të  tualeteve portative Tailorsan

-Siguron asgjësimi e duhur të mbetjeve

-Përmirson shëndetin publik

-Redukton problemet me insektet

-Mbron bimësinë nga mbetjet toksike

-Zvogëlon përhapjen e sëmundjeve dhe infeksioneve të ndryshme

Mbrojtja e Mjedisit

Tailorsan kryen dhënien me qira të tualeteve portative në përputhje të plotë me parimet e përputhshmërisë mjedisore. Kompania harmonizon nevojat e klientëve dhe palëve të tjera të interesuara dhe ndjek përmirësimin e vazhdueshëm të performancës për produktet, shërbimet, sigurinë dhe mbrojtjen e mjedisit.

 

Kërkesat minimale të tualeteve portative

Banjo e lëvizshme përcaktohet vetëm në skicë, pa specifikime të detajuara, për t'i lënë çdo prodhuesi liri të mjaftueshme për të propozuar risi dhe variante . Natyrisht, kërkesat minimale janë vendosur. Çdo banjë duhet të ketë një hapësirë te brendshme prej të paktën 1 m² dhe lartësi të paktën 2 metër si dhe ajrim te brendshme te mjaftueshem. 

 

Dera duhet të mbyllet vetë dhe duhet të jetë e pajisur me një tregues "e lirë/e zënë", të hapet si nga brenda ashtu edhe nga jashtë, të mbyllet nga brenda (p.sh. me çelës ) por edhe të hapet nga jashtë në rast emergjence. Brenda banjës duhet të ketë një aparat për letra higjienike, një varëse rrobash dhe një kosh mbeturinash të pajisur me një tabletë ose një formë tjetër mbështetëse që lejon pozicionin ulur.

Shërbime

Tualete te levizshme per kantiere, zona publike, bujqesi, logjistike etj
Tualete te levizshme per kantiere, zona publike, bujqesi, logjistike etj
Banjo luksoze me qira per evente private dhe takime biznesi
Banjo luksoze me qira per evente private dhe takime biznesi
Banjo me qira per evenimente nga me te ndryshmet
Banjo me qira per evenimente nga me te ndryshmet
Sherbim shitje, dhenie me qira, transport, pastrim per tualete portative
Sherbim shitje, dhenie me qira, transport, pastrim per tualete portative
Tualete portative per koncerte, ngjarje sportive, maratona etj
Tualete portative per koncerte, ngjarje sportive, maratona etj
Tualete Portative te Levizshme
Tualete Portative te Levizshme
Tualete me qira per koncerte
Tualete me qira per koncerte
Tualete portative per plazhe
Tualete portative per plazhe
Tualete plastike per organizime te ndryshme publike
Tualete plastike per organizime te ndryshme publike
Banjo te levizshme komode me qera
Banjo te levizshme komode me qera
Tualete te thjeshte portative me qera
Tualete te thjeshte portative me qera
Tualete publike shitje dhe qera
Tualete publike shitje dhe qera
Tualete portative me qera per kantiere ndertimi
Tualete portative me qera per kantiere ndertimi
Tualete provizore me qira
Tualete provizore me qira
Banjo portabel
Banjo portabel
Tualete portative per persona me aftesi te kufizuara
Tualete portative per persona me aftesi te kufizuara
Dhenie me qira tualete portative
Dhenie me qira tualete portative
Pastrim periodik per tualete portative
Pastrim periodik per tualete portative
Sherbime tualete portative
Sherbime tualete portative
Tualete portative luksoze LUXE me qira
Tualete portative luksoze LUXE me qira

Katalogu

Katalog Tailorsan Albania

Punë të kryera

Pastrim dhe transport per tualete portative
Pastrim dhe transport per tualete portative
Banjo publike per kantier
Banjo publike per kantier
Tualete portabile
Tualete portabile
Tualete me qira per koncert ne Sheshin Nene Tereza
Tualete me qira per koncert ne Sheshin Nene Tereza
Banjo plastike, Sheshi Skenderbej
Banjo plastike, Sheshi Skenderbej
Tualete Tailorsan me qera per event
Tualete Tailorsan me qera per event
Tualete portative sheshi Nene Tereza
Tualete portative sheshi Nene Tereza
Banjo me qera, Liqeni artifical Tirane
Banjo me qera, Liqeni artifical Tirane
Tualete portative per zone plazhi
Tualete portative per zone plazhi
Banjo portative, Vendosje ne shesh gjate koncertit te Rita Ores
Banjo portative, Vendosje ne shesh gjate koncertit te Rita Ores
Festa e Pezes, tualete portabel
Festa e Pezes, tualete portabel
Mumajes, tualete portative ne xhirim filmi
Mumajes, tualete portative ne xhirim filmi
Tualete me qera provizore, Komiteti
Tualete me qera provizore, Komiteti
Tualete me qera, Mainstage festivals
Tualete me qera, Mainstage festivals
Tualete portative gjate punimeve per panelet diellore, Karavasta
Tualete portative gjate punimeve per panelet diellore, Karavasta
Tualete portative, Kantieri tek Hotel Sheraton
Tualete portative, Kantieri tek Hotel Sheraton
Tualete te levizshme ne koncert, Za Fest
Tualete te levizshme ne koncert, Za Fest
Tualete me qera per Sunny Hill (Koncerti i Dua Lipes)
Tualete me qera per Sunny Hill (Koncerti i Dua Lipes)
Tualete portabel ne koncert, Maluma
Tualete portabel ne koncert, Maluma
Tualete per kampingje
Tualete per kampingje
Vendosje tualete te levizshme, Ndeshja e Europa League
Vendosje tualete te levizshme, Ndeshja e Europa League
Koncerti Dekada, Stadiumi Air Albania
Koncerti Dekada, Stadiumi Air Albania
Koncerti i i Enrique Inglesias, Tirane
Koncerti i i Enrique Inglesias, Tirane
Koncerti i Ricky Martin, Tirane
Koncerti i Ricky Martin, Tirane
Tualete portative, Alpha Show
Tualete portative, Alpha Show
Color Day Festival, Tirane
Color Day Festival, Tirane
Europiani 2024, Sheshi Skenderbej
Europiani 2024, Sheshi Skenderbej
Ferma Vip
Ferma Vip
Kayak Fest 2024. Liqeni i Prespes
Kayak Fest 2024. Liqeni i Prespes
South Outdoor Festival
South Outdoor Festival
Tualete LUXE, Ferma Vip
Tualete LUXE, Ferma Vip
Sherbim pastrimi dhe mirembajtje e tualeteve portative
Sherbim pastrimi dhe mirembajtje e tualeteve portative
Vendosje e tualeteve portative ne ambient te jashtem, event publik
Vendosje e tualeteve portative ne ambient te jashtem, event publik

Video

T-SYSTEM Dezinfektimi i Certifikuar

Të gjitha tualetet tona dorëzohen me vulen T-System, e cila përfitohet vetëm ne fund të gjithë proçesit të çertifikimit të dezinfektimit.

 

Kujdesi sanitar është thelbësor për të siguruar që aktivitetet të kryhen pa probleme dhe për të parandaluar çdo rrezik të mundshëm për shëndetin e punëtorëve. Tailorsan vërteton higjienën e banjës pas dorëzimit me protokollin T-System i cili çertifikon higjienën në tre hapa: larje me avionë me presion të lartë, higjenizim me produkte mjekësore-kirurgjikale dhe dezinfektim përfundimtar me ozon.

 

Pastrimi periodik zgjidhet gjithmonë së bashku me klientin gjatë programimit. Oborret e servirura sinjalizohen me orën dhe emrin e operatorit që do të kujdeset për shërbimin për qartësi maksimale.

 

Kjo metodë na lejon të heqim papastërtitë e forta të krijuara nga materialet e ndërtimit, si dhe mikro-grimcat dhe bakteret e dëmshme. Qëllimi ynë është të garantojmë gjithmonë higjienë maksimale për përdoruesit, ambiente të brendshme të këndshme dhe aromatike për një ambient pune profesional dhe të pastër.

 

Dezinfektim me OZONO

Motoja jonë “Tualeti i pastër portativ” është angazhimi që kemi bërë ndaj klientëve tanë. Vizioni ynë i higjienës synon të revolucionarizojë standardet e industrisë dhe përkthehet në një angazhim të përditshëm për të garantuar të gjithë sektorët higjienën dhe vlerën që meritojnë.

 

Gjatë pastrimit periodik, operatorët tanë përdorin produkte mjekësore-kirurgjikale dhe avionë me presion të lartë për dezinfektim e plotë të sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme të kabinës me vëmendje të veçantë ndaj pjesëve në kontakt më të madh: sedilja, legeni i dorës, mbajtësja e rrotullës, dorezat e sigurisë. dhe dorezat e dyerve. Ne jemi gjithmonë të përditësuar me rregullat e reja të higjienës dhe sigurisë në punë.