Secondary Adv

FREDI 02

 

Përshkrimi


Fredi 02 ka nisur aktivitetin në vitin 2017. Me një eksperiencë pune prej 22 vitesh në tregun shqiptar dhe të huaj, Fredi 02 ka realizuar projekte publike dhe private në ndërtimin dhe krijimin e terreneve sportive, shtrimeve të dyshemeve, parketeve dhe moketeve etj. Me një portofol të gjerë punimesh si kënde lojrash, fusha sportive, palestra të brendshme, dysheme për spitale dhe klinika etj. 

Ne punojmë me përkushtimin dhe korrektësinë më të madhe për t'ju ofruar klientëve cilësinë dhe shërbimin më të mirë, me çmimet më të arsyeshme në treg. Ne realizojmë projektet tuaja në kohë dhe bëjmë hapësirat tuaja sa më komode. 

Çfarë ofron

Fredi 02, gjatë eksperiencës shumë vjeçare në ndërtimin e terreneve sportive ofron: 

 

- Zbatime projektesh për ndërtimin e fushave sportive.

- Ndërtim të fushave sportive të llojeve si: Kalceto, Basketball, Tenis, Fusha Futbolli, Pista vrapi etj. 

- Shtrime terrenesh sportive me bar artificial, gomë, akrilik ose fusha sportive të brendshme me parket. 

- Ndërtim palestrash të brendshme për shkolla, kopshte dhe çerdhe.

- Realizim kënde lojrash për fëmijë në ambiente të brendshme dhe të jashtme, me materiale cilësore të ndryshme.

- Realizim dyshemeje PVC, Antibakteriale, Vinyl për spitale dhe klinika shëndetësore.

- Shtrime dyshemeje për institucione sipas kerkësave.

- Shtrim parketi dhe moketi për shtëpi, vila, hotele etj.

Shërbime

Dysheme me EPDM dhe Akrilik
Dysheme me EPDM dhe Akrilik
Dysheme ose shtresa per fusha sportive
Dysheme ose shtresa per fusha sportive
Dysheme per klinika shendetesore
Dysheme per klinika shendetesore
Dysheme gome per klinika veterinare
Dysheme gome per klinika veterinare
Fusha tenisi me pazella plastike
Fusha tenisi me pazella plastike
Fushe Basketbolli dhe Volejbolli me materiale Gome
Fushe Basketbolli dhe Volejbolli me materiale Gome
Fushe basketbolli me pazella plastike, epidjem dhe akrilik
Fushe basketbolli me pazella plastike, epidjem dhe akrilik
Fushe basketbolli me Gome, Boroze dhe Akrilik
Fushe basketbolli me Gome, Boroze dhe Akrilik
Fusha sportive me akrilik
Fusha sportive me akrilik
Fusha tenisi me akrilik
Fusha tenisi me akrilik
Fusha volejbolli me shtrese gome
Fusha volejbolli me shtrese gome
Kend lojrash me EPDM
Kend lojrash me EPDM
Ndertim fusha akrilike
Ndertim fusha akrilike
Ndertim fusha sportive akrilike
Ndertim fusha sportive akrilike
Ndertim fusha sportive me tartan
Ndertim fusha sportive me tartan
Ndertim fusha te jashtme sportive
Ndertim fusha te jashtme sportive
Ndertim palestra te mbyllura
Ndertim palestra te mbyllura
Ndertim pistash atletike
Ndertim pistash atletike
Punime moketi per hotele, zyra, apartamente
Punime moketi per hotele, zyra, apartamente
Punime me Venil ose PVC per klinika dentare
Punime me Venil ose PVC per klinika dentare
Shtrim dysheme spitali
Shtrim dysheme spitali
Shtrim dyshemeje per ambjente spitalesh, klinikash, qendra shendetesore
Shtrim dyshemeje per ambjente spitalesh, klinikash, qendra shendetesore
Shtrim dyshemeje per palestra sportive
Shtrim dyshemeje per palestra sportive
Shtrim dyshemeje spitalore
Shtrim dyshemeje spitalore
Shtrim dyshemesh antibakteriale
Shtrim dyshemesh antibakteriale
Shtrim me bar artificial per kend lojrash femijesh
Shtrim me bar artificial per kend lojrash femijesh
Shtrim me parket per palester shkolle
Shtrim me parket per palester shkolle
Shtrim me vinyl per apartamente dhe vila
Shtrim me vinyl per apartamente dhe vila
Shtrim moketesh
Shtrim moketesh
Shtrim moketi per hotele, apartamente
Shtrim moketi per hotele, apartamente
Shtrim parketi per apartament
Shtrim parketi per apartament
Shtrim punim me Vinyl Antibakterial per apartament
Shtrim punim me Vinyl Antibakterial per apartament
Shtrime dysheme PVC antibakteriale
Shtrime dysheme PVC antibakteriale
Shtrime me PVC dhe Venil per spitale
Shtrime me PVC dhe Venil per spitale
Zbatim projektesh per fusha sportive
Zbatim projektesh per fusha sportive
Shtrim moketi me pllaka
Shtrim moketi me pllaka

Punë të kryera

Dysheme antibakteriale per Klinika Dentare Bloom
Dysheme antibakteriale per Klinika Dentare Bloom
Dysheme gome Kopesht ne Kombinat
Dysheme gome Kopesht ne Kombinat
Dysheme per Kend Lojrash Sarande
Dysheme per Kend Lojrash Sarande
Fushe futbolli e punuar me bar artificial, Universiteti Amerikan
Fushe futbolli e punuar me bar artificial, Universiteti Amerikan
Ndertim fushe basketbolli e brendshme Pallati i Sportit Tepelene
Ndertim fushe basketbolli e brendshme Pallati i Sportit Tepelene
Ndertim Fushe basketbolli Gjimnazi Mamurras
Ndertim Fushe basketbolli Gjimnazi Mamurras
Ndertim Fushe Basketbolli Lungo Mare
Ndertim Fushe Basketbolli Lungo Mare
Ndertim fushe kalcetoje Kompleksi Gjoka
Ndertim fushe kalcetoje Kompleksi Gjoka
Ndertim fushe Tenisi ne Kompleksi Pascuci Kavaje
Ndertim fushe Tenisi ne Kompleksi Pascuci Kavaje
Punim Fushe sportive Mallakaster
Punim Fushe sportive Mallakaster
Punime me EPDM Kodra e Diellit
Punime me EPDM Kodra e Diellit
Punime per fushe basketbolli e brendshme Gjimnazi Sami Frasheri
Punime per fushe basketbolli e brendshme Gjimnazi Sami Frasheri
PVC antibakteriale Shkolla Sarina
PVC antibakteriale Shkolla Sarina
Shkolla 9 vjecare Shijak
Shkolla 9 vjecare Shijak
Shtrim dysheme gome per Kend Lojrash Lezhe
Shtrim dysheme gome per Kend Lojrash Lezhe
Shtrim dysheme sportive e brendshme basketbolli Gjimnazi Qazim Turdiu
Shtrim dysheme sportive e brendshme basketbolli Gjimnazi Qazim Turdiu
Shtrim dyshemeje me EPDM
Shtrim dyshemeje me EPDM
Shtrim dyshemeje me gome per Kopesht Shteteror
Shtrim dyshemeje me gome per Kopesht Shteteror
Shtrim fushe futbolli ne Gjimnazi Lezhe
Shtrim fushe futbolli ne Gjimnazi Lezhe
Shtrim me bar artificial - Gjimnazi Manez
Shtrim me bar artificial - Gjimnazi Manez
Shtrim me bar artificial per Kopesht Shteteror Laknas
Shtrim me bar artificial per Kopesht Shteteror Laknas
Shtrim me PVC antibaketriale Spitali QSUT
Shtrim me PVC antibaketriale Spitali QSUT
Shtrim me PVC Kopesht Shteteror Instituti Bujqesor
Shtrim me PVC Kopesht Shteteror Instituti Bujqesor
Shtrim me tapet bari per Kalceto Futbolli Lunder
Shtrim me tapet bari per Kalceto Futbolli Lunder
Shtrim moketi Hotel Porto Kavalja
Shtrim moketi Hotel Porto Kavalja
Shtrim Piste e Atiletikes
Shtrim Piste e Atiletikes
Shtrim PVC anti bakterial Materniteti Korce
Shtrim PVC anti bakterial Materniteti Korce
Shtrim PVC antibakterial Spitali Rajonal Shkoder
Shtrim PVC antibakterial Spitali Rajonal Shkoder
Zbatim Fushe Futbolli Gjimnazi Vlore
Zbatim Fushe Futbolli Gjimnazi Vlore
Fusha tenisi te punuar  me akrilik
Fusha tenisi te punuar me akrilik
Fushe basketbolli dhe volejbolli e punuar me akrelik
Fushe basketbolli dhe volejbolli e punuar me akrelik
Fushe basketbolli punuar me gome ne ambjent te brendshem
Fushe basketbolli punuar me gome ne ambjent te brendshem
Fushe basketbolli punuar me tartan ne ambjent te jashtem
Fushe basketbolli punuar me tartan ne ambjent te jashtem
Fushe Padel Court ambjent i brendshem
Fushe Padel Court ambjent i brendshem
Fushe Padel Court ambjent i jashtem
Fushe Padel Court ambjent i jashtem
Palester me shtrim gome Tiran
Palester me shtrim gome Tiran
Punim fushe tenisi me akrilik
Punim fushe tenisi me akrilik
Palester e brendshme e realizuar ne Pogradec
Palester e brendshme e realizuar ne Pogradec
Fushe futbolli me bar artificial, Ballsh
Fushe futbolli me bar artificial, Ballsh
Fushe futbolli shtruar me bar artificial, Fushekruje
Fushe futbolli shtruar me bar artificial, Fushekruje
Kend lodrash shtruar me bar artificial, Sukth
Kend lodrash shtruar me bar artificial, Sukth
Shtrim dyshemeje me PVC Antibakteriale, Klinika Primus Vlore
Shtrim dyshemeje me PVC Antibakteriale, Klinika Primus Vlore
Shtrim me PVC antibakteriale, Laboratori QSUT Tirane
Shtrim me PVC antibakteriale, Laboratori QSUT Tirane
Kend lojrash ne Vlore, Shtrim me epidjem dhe akrilik
Kend lojrash ne Vlore, Shtrim me epidjem dhe akrilik
Shtrim fushe futbolli me bar artificial, Shkoder
Shtrim fushe futbolli me bar artificial, Shkoder
Shtrim oborri me bar artificial, IBE Tirane
Shtrim oborri me bar artificial, IBE Tirane
Shtrim siperfaqje rreth pishine me bar artificial, Vlore
Shtrim siperfaqje rreth pishine me bar artificial, Vlore
Shtrim me PVC antibakteriale, Urgjenca QSUT Tirane
Shtrim me PVC antibakteriale, Urgjenca QSUT Tirane
Apartament ne Tirane, Shtrim dyshemeje me parket
Apartament ne Tirane, Shtrim dyshemeje me parket
Shtrim apartamenti me parket
Shtrim apartamenti me parket
Shtrim dyshemeje per kend lojrash, Vlore
Shtrim dyshemeje per kend lojrash, Vlore
Shtrim me epidjem dhe akrilik, Kend lojrash Vlore
Shtrim me epidjem dhe akrilik, Kend lojrash Vlore
Urgjenca QSUT, Dysheme PVC Antibakterial
Urgjenca QSUT, Dysheme PVC Antibakterial
Fusha sportive, Gjirokaster
Fusha sportive, Gjirokaster
Fushe basketbolli e punuar me akrilik, Gjimnazi Bulqize
Fushe basketbolli e punuar me akrilik, Gjimnazi Bulqize
Fushe basketbolli e punuar me akrilik, Gjimnazi Gjirokaster
Fushe basketbolli e punuar me akrilik, Gjimnazi Gjirokaster
Fushe basketbolli e punuar me akrilik, Kumanove
Fushe basketbolli e punuar me akrilik, Kumanove
Fushe futbolli me bar artificial, Gjirokaster
Fushe futbolli me bar artificial, Gjirokaster
Fushe futbolli me bar artificial, Kumanove
Fushe futbolli me bar artificial, Kumanove
Fushe tenisi e punuar me akrilik, Gjimnazi Bulqize
Fushe tenisi e punuar me akrilik, Gjimnazi Bulqize
Klinike private me PVC anti bacterial, Vlore
Klinike private me PVC anti bacterial, Vlore
Klinike private ne Vlore e shtruar me PVC anti bacterial
Klinike private ne Vlore e shtruar me PVC anti bacterial
Palester basketbolli e brendshme e shtruar me gome sport flex
Palester basketbolli e brendshme e shtruar me gome sport flex
Palester basketbolli e brendshme me gome Sport Flex, Kumanove
Palester basketbolli e brendshme me gome Sport Flex, Kumanove
Palester Basketbolli e brendshme, gome sport flex
Palester Basketbolli e brendshme, gome sport flex
Palester basketbolli e shtruar me gome Sport Flex, Kumanove
Palester basketbolli e shtruar me gome Sport Flex, Kumanove
Palester basketbolli me  gome sport flex ne Kumanove
Palester basketbolli me gome sport flex ne Kumanove
Palester e brendshme e shtruar me parket druri, Gjimnazi Shijak
Palester e brendshme e shtruar me parket druri, Gjimnazi Shijak
Shtrim autonivelanti, Besnik Sykja Tirane
Shtrim autonivelanti, Besnik Sykja Tirane
Shtrim bari artificial per pishina
Shtrim bari artificial per pishina
Shtrim me bar artificial, Fish City Elbasan.
Shtrim me bar artificial, Fish City Elbasan.
Shtrim moketi, Hotel Center Tirane
Shtrim moketi, Hotel Center Tirane
Fushe basketbolli me shtrese plastike ne gjimnazin Besnik Sykja
Fushe basketbolli me shtrese plastike ne gjimnazin Besnik Sykja
Fushe Basketbolli ne gjimnazin Besnik Sykja
Fushe Basketbolli ne gjimnazin Besnik Sykja
Gjimnazi Besnik Sykja, Fusha e jashtme e basketbollit
Gjimnazi Besnik Sykja, Fusha e jashtme e basketbollit
Palestra e brendshme tek Besnik Sykja
Palestra e brendshme tek Besnik Sykja
Perfundimi i fushes se brendshme se palestres, Besnik Sykja Tirane
Perfundimi i fushes se brendshme se palestres, Besnik Sykja Tirane
Durres, Klinike shendetesore, dysheme me vinil
Durres, Klinike shendetesore, dysheme me vinil
Durres, Punim fushe basketbolli me akrilik
Durres, Punim fushe basketbolli me akrilik
Fusha basketballi dhe tenisi punuar me akrelik, Durres
Fusha basketballi dhe tenisi punuar me akrelik, Durres
Fushe basketbolli ne ambient te jashtem e  punuar me akrilik
Fushe basketbolli ne ambient te jashtem e punuar me akrilik
Fushe tenisi, punim me akrilik
Fushe tenisi, punim me akrilik
Palester basketbolli, punim me parket druri
Palester basketbolli, punim me parket druri
Fushe tenisi me akrilik ne Tirane
Fushe tenisi me akrilik ne Tirane
Shtrim dyshemeje me PVC ne Tirane
Shtrim dyshemeje me PVC ne Tirane
Shtrim moketi me pllaka, hotel Kodra e Kuajve
Shtrim moketi me pllaka, hotel Kodra e Kuajve
Shtrim moketi ne Durres
Shtrim moketi ne Durres
Shtrim parket druri, restorant
Shtrim parket druri, restorant
Shtrim vinyli, Klinike dentare ne Tirane
Shtrim vinyli, Klinike dentare ne Tirane

Video