Secondary Adv

NRG SHPK

 

Përshkrimi

NRG shpk është kompani e licencuar prej vitit 2011 në sektorin e shërbimeve DDD (Dezinfektim, Deratizim, Dezinsektim). NRG është krijuar nga përvoja dhe profesionalizmi mbi 50 vjeçar në fushën e problematikave DDD, të firmës italiane Colkim srl. Specialistët që organizojnë dhe asistojnë operacionet e shërbimit DDD janë emra të njohur në këtë fushë. NRG shpk ofrojnë eksperiencën dhe profesionalitetin bizneseve të mëdha si dhe atyre të vogla në gjithë territorin Shqiptar. Njësia e NRG shpk e ngritur në Shqipëri funksionon mbi parimin e ruajtjes së cilësisë së shërbimit duke shfrytëzuar produktet më cilësore në tregun evropian.

 

Prioriteti ynë mbetet përmbushja e kërkesave individuale dhe institucionale në lidhje me shërbimin DDD dhe programet HACCP, por edhe respektimi dhe ruajtja e mjedisit. NRG shpk ju mundëson një zgjidhje të përsosur të problematikave tuaja dhe njëkohësisht respektimin dhe ruajtjen e mjedisit, duke përdorur produkte të cilësisë më të larte në tregun europian. Jemi gjithmonë pranë jush dhe në gatishmëri për të zgjidhur çdo problematikë në shtëpinë dhe biznesin tuaj! 

1-Kompania NRG ofron mbulim 360° në problematikat me higjenën me metodat më të avancuara; për dezinfektim, dezinsektim, deratizim të kombinuara me shërbime higjene për ambjentet e punës dhe ambjenteve argëtuese duke shtuar një linjë unike produktesh për aromatizimin e ambjenteve të brendëshme si dhe ambjente publike.

2-NRG ofron hartim të pragrameve HACCP dhe konsulencen e nevojshme në impementim zbatimin me përpikmëri nga klienti të të gjithë hapave për arritjen e garantimit të sigurisë ushqimore.

3- NRG gjithashtu ofron; 

a) Trajnime mbi Sigurinë Ushqimore;

b) Trajtime të planit HACCP;

c) Trajnime mbi infestuesit në industrinë ushqimore e me gjërë;

d) Trajnime mbi kalibrimin e pajisjet që përdoren për shërbimet DDD; 

Në fund të trajnimit do të pajiseni me çertifikatë trajnimi që njihet nga Ministria e Punes dhe Çeshtjeve Sociale.

 

NRG vjen aty ku je ti! Dezinfekto biznesin dhe ambientin e punës. Shërbimi ofrohet në gjithë Shqipërinë.

Çfarë ofron

DEZINFEKTIME

Zgjidhjet tona të dezinfektimit janë të përshtatshme për vendet e punës, ambientet komerciale, institucionet shëndetësore, restorantet, hotelet dhe ambiente të tjera të ndryshme. Ne zbatojmë një plan të personalizuar për çdo klient, duke iu përshtatur nevojave të tyre të veçanta.

 

DEZINSEKTIME

Ne kemi një ekip të trajnuar mirë dhe të kualifikuar që ka njohuri të thellë të biologjisë dhe sjelljes së insekteve të ndryshme. Me përdorimin e teknikave dhe produkteve të fundit, ne ofrojmë një dezinsektim të efektshëm dhe të zgjatur që parandalon rikthimin e insekteve të dëmshme në ambientet tuaja.

 

DERATIZIME

Ne e kuptojmë se çdo klient ka nevoja të ndryshme, prandaj i dedikojmë kohën të kuptojmë situatën dhe përmasat e problematikës suaj për të zhvilluar një plan të personalizuar. Në çdo hap të procesit, ju sigurojmë transparencë dhe bashkëpunim, duke ju ofruar informacion dhe këshilla për të parandaluar problemin në të ardhmen.

 

SILVER LIGHT

Paketa Silver Light DDD është një ofertë me të cilën kompania NRG kujdeset për klientin për kontrollin dhe monitorimin e insekteve dhe dëmtuesve kryesorë (brejtës, miza, buburreca) me të gjitha format e nevojshme të kërkuara nga rregulloret mbi higjenën e ushqimit, e njohur si HACCP.

 

SILVER

Paketa Silver DDD është një ofertë e plotë me të cilën kompania NRG kujdeset për klientin për kontrollin dhe monitorimin e insekteve dhe dëmtuesve kryesorë (brejtës, miza, buburreca) me të gjitha format e nevojshme të kërkuara nga rregulloret mbi higjenën e ushqimit, e njohur si HACCP.

 

SELF PLUS

Paketa Self Plus DDD është një ofertë e plotë me të cilën kompania NRG furnizon klientin me paisjet e nevojshme për të kryer vetëshërbim. Paisjet do të instalohen për kontrollin dhe monitorimin e insekteve bazë (brejtës, miza, furrtare) dhe gjithashtu për aromatizimin e ambientit tuaj.

 

GOLD

Paketa GOLD DDD është një ofertë e plotë me të cilën kompania NRG kujdeset për klientin për kontrollin dhe monitorimin e insekteve dhe dëmtuesve kryesorë (brejtës, miza, buburreca, furrtare) me të gjitha format e nevojshme të kërkuara nga rregulloret mbi higjenën e ushqimit, e njohur si HACCP.

Shërbime

Kompani dezinfektimi, desinsektimi dhe deratizimi ne Shqiperi
Kompani dezinfektimi, desinsektimi dhe deratizimi ne Shqiperi
Sherbime profesionale DDD per industrine ushqimore
Sherbime profesionale DDD per industrine ushqimore
Dezinfektim per vila, apartamente, shtepi banimi
Dezinfektim per vila, apartamente, shtepi banimi
Paketa sherbimi dezinfektimi per Horeca
Paketa sherbimi dezinfektimi per Horeca
Sherbim dezinfektimi per markete dhe supermarkete
Sherbim dezinfektimi per markete dhe supermarkete
Sherbime DDD per industrine ushqimore dhe pijeve
Sherbime DDD per industrine ushqimore dhe pijeve
Paketa dezinfektimi per lokale, bare, restorante
Paketa dezinfektimi per lokale, bare, restorante
Dezinfektim aeroporti dhe vendesh publike
Dezinfektim aeroporti dhe vendesh publike
Dezinfektim i palestrave dhe ambiente sherbimesh
Dezinfektim i palestrave dhe ambiente sherbimesh
Dezinfektim nga ajri te objekteve
Dezinfektim nga ajri te objekteve
Kompani per dezinfektim hotelesh, resortesh, bujtinash
Kompani per dezinfektim hotelesh, resortesh, bujtinash
Sherbim dezinfektimi per trasportin publik
Sherbim dezinfektimi per trasportin publik
Sherbim dezinsektimi ne prone
Sherbim dezinsektimi ne prone
Sherbime dhe produkte per dezinfektim ambientesh
Sherbime dhe produkte per dezinfektim ambientesh
Dezinfektim per shkolla, kopshte, cerdhe
Dezinfektim per shkolla, kopshte, cerdhe
Dezinfektim furra buke, pastriceri
Dezinfektim furra buke, pastriceri
Dezinfektim ambientesh per parazite dhe baktere
Dezinfektim ambientesh per parazite dhe baktere
Dezinfektim per institucione dhe zyra
Dezinfektim per institucione dhe zyra
Dezinfektim per berberane dhe sallone parukerie
Dezinfektim per berberane dhe sallone parukerie
Sherbime dezinfektimi per spitale, klinika dhe laboratore mjeksore
Sherbime dezinfektimi per spitale, klinika dhe laboratore mjeksore
Dezinfektimi i shtepise nga insektet, furrtaret
Dezinfektimi i shtepise nga insektet, furrtaret
Kontroll i insekteve dhe brejtesve ne kapanone, fabrika prodhimi
Kontroll i insekteve dhe brejtesve ne kapanone, fabrika prodhimi
Dezinfektim per largim insektesh, grereza dhe blete
Dezinfektim per largim insektesh, grereza dhe blete
Kontroll dhe monitorim me ferromone per bujqesine
Kontroll dhe monitorim me ferromone per bujqesine
Trajtim profesional i insekteve te produkteve
Trajtim profesional i insekteve te produkteve
Detergjente profesional lares per industrine ushqimore dhe pijeve
Detergjente profesional lares per industrine ushqimore dhe pijeve
Pelhura pastrimi shitje me shumice per horeca
Pelhura pastrimi shitje me shumice per horeca
Parandalim, Asgjesim dhe Kurthe multifunksionale per insekte dhe brejtes
Parandalim, Asgjesim dhe Kurthe multifunksionale per insekte dhe brejtes
Trajnime te certifikuara mbi sigurine ushqimore
Trajnime te certifikuara mbi sigurine ushqimore
Konsulence dhe hartim i planit HACCP
Konsulence dhe hartim i planit HACCP

Punet e realizuara

Projektet me institucionet shteterore 

 

- “Projekti  për Dezinfektimin e Zonave Bregdetare dhe Urbane” ne vitet 2014, 2015, 2019, 2020, dhe 2021 “Instituti i Shendetit Publik”

- Sherbime DDD per Vilat Qeveritare

- Sherbime anti covid per Bashkia Kamez

- Sherbime DDD Ministria e Kulturës

- Sherbime anti covid Universiteti i Tiranes

- Sherbime DDD Spitali i Pulës

- Sherbime DDD Fakulteti i Shkencave të Natyrës e shumë projekte të tjera.

Partnere

Certifikime