Secondary Adv

SERJANI

 

Përshkrimi

Qepena Serjani është themeluar në vitin 1997. Eksperiencë në fushën e prodhimit dhe montimit të qepenave. Gjithmonë i kemi dedikuar kujdes dhe profesionalizem punës që ofrojmë.  Kombinim i saktë i inxhinerisë klasike me teknologjinë e sotme. Me një numer të madh klientesh brenda dhe jashtë territorit të Shqiperisë. Klientët tanë prej vitesh: Toptani, QTU, TEG, Aeroporti Kukës, Aeroporti Tiranës, Institucione Shtetërore etj.

Çfarë ofron

Shërbimet që ofrojmë prej 25 vitesh:

- Dyer dhe grila persiane për lloje të ndryshme ambjentesh;
- Grila aluminipër shtepi, dyqane, vila etj;
- Motorra me rreshkitje dhe krahë për porta hyrëse;
- Motorra për qepena;
- Porta Automatike tavanore (Transparente dhe me dyer);
- Pulte, Centralino, Celsa emergjence për cdo lloj qepeni;
- Qepena të ndryshëm për qendra komerciale edhe biznese;
- Qepena Xingato për Magazina;
- Shitje elementësh të ndryshem per qepena (Llamarinë xingato,tubo,tamburo,susta,elemete me polisterol);
- Tenda të ndryshme për shtepi, vila etj.

Shërbime

Montim qepenash per kapanone
Montim qepenash per kapanone
Prodhim qepenash te lyer
Prodhim qepenash te lyer
Qepena me porosi per dyqane
Qepena me porosi per dyqane
Qepena te ndryshem per qendra komerciale edhe biznese
Qepena te ndryshem per qendra komerciale edhe biznese
Qepena Xingato per Magazina
Qepena Xingato per Magazina
Vendosje qepenash ne qendra tregtare
Vendosje qepenash ne qendra tregtare
Vendosje qepenash ne seri
Vendosje qepenash ne seri
Porta automatike me dyer
Porta automatike me dyer
Porta automatike me hapje tavanore
Porta automatike me hapje tavanore
Porta automatike per garazh makine
Porta automatike per garazh makine
Porta automatike tavanore industriale
Porta automatike tavanore industriale
Porta automatike transparente
Porta automatike transparente
Vendosje trare per parking
Vendosje trare per parking
Celsa emergjence per qepena
Celsa emergjence per qepena
Centralino per qepena
Centralino per qepena
Elemente per qepena Llamarina xingato , tubo, panele sanduic etj
Elemente per qepena Llamarina xingato , tubo, panele sanduic etj
Kit per qepena dhe motorra
Kit per qepena dhe motorra
Komponente per qepena profile, tamburo, susta etj
Komponente per qepena profile, tamburo, susta etj
Motorra per porta hyrese me krahe.jpg
Motorra per porta hyrese me krahe.jpg
Motorra per porta me rreshkitje
Motorra per porta me rreshkitje
Pulte per qepena
Pulte per qepena
Grila persiane alumini dhe plastike
Grila persiane alumini dhe plastike
Grila persiane per dyer dhe dritare
Grila persiane per dyer dhe dritare
Grila alumini per dyer dhe dritare
Grila alumini per dyer dhe dritare
Grila alumini per dyqane, vila, apartamente
Grila alumini per dyqane, vila, apartamente
Prodhim grilash persiane
Prodhim grilash persiane
Vendosje grila persiane per hotele, resorte, agroturizem
Vendosje grila persiane per hotele, resorte, agroturizem
Vendosje grilash persiane per apartamente, vila
Vendosje grilash persiane per apartamente, vila
Tenda dielli per shtepi
Tenda dielli per shtepi
Tenda dielli per vila
Tenda dielli per vila
Pulte qepenash, portash automatike dhe barriera
Pulte qepenash, portash automatike dhe barriera
Qepena alumini
Qepena alumini

Punë të kryera

Instalim porte automatike transparente
Instalim porte automatike transparente
Instalim porte me dy krahe per kompleks rezidencial
Instalim porte me dy krahe per kompleks rezidencial
Montim porte automatike per kapanon
Montim porte automatike per kapanon
Montim porte automatike tavanore
Montim porte automatike tavanore
Montim porte me krahe per oborr shtepie
Montim porte me krahe per oborr shtepie
Montim qepenash per parking makinash
Montim qepenash per parking makinash
Montim qepeni per ambjent biznesi
Montim qepeni per ambjent biznesi
Montim qepeni per makina
Montim qepeni per makina
Prodhim qepen i lyer per dyqan me qender tregtare
Prodhim qepen i lyer per dyqan me qender tregtare
Prodhim qepenash ne seri
Prodhim qepenash ne seri
Prodhim qepenash te lyer
Prodhim qepenash te lyer
Qepen i lyer per dyqan
Qepen i lyer per dyqan
Qepen me dimensione te medha per dyqan
Qepen me dimensione te medha per dyqan
Qepen per kembim valutor
Qepen per kembim valutor
Vendosje qepenash ne qendra tregtare
Vendosje qepenash ne qendra tregtare
Vendosje qepenash ne seri
Vendosje qepenash ne seri
Vendosje qepeni automatik per dyqan rrobash
Vendosje qepeni automatik per dyqan rrobash
Vendosje qepeni ne qender tregtare
Vendosje qepeni ne qender tregtare
Vendosje qepeni per argjendari
Vendosje qepeni per argjendari
Montim grila alumini per garazh
Montim grila alumini per garazh
Instalim grila alumini per dritare
Instalim grila alumini per dritare
Montim tra parkimi me sistem targa makine
Montim tra parkimi me sistem targa makine
Tra Parkingu, montuar te Liqeni
Tra Parkingu, montuar te Liqeni

Partnere

Video