Secondary Adv

HG Dekor

 

Përshkrimi

HG Dekor themeluar në vitin 1994, tashmë me një eksperiencë prej tre dekadash, është e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e Allçisë, Kollës dhe Produkteve të tjera dekorative. Kompania ofron materiale cilësore dhe të çertifikuara sipas standarteve më të larta për punimet interior dhe dekorimin e fasadave. Përveç dekoreve të gipsit, kompania mundëson dhe dekore polisteroli për ambiente të jashtme.

 

Kompania është një partner i besueshëm, e cila me një staf të kualifikuar dhe të gatshëm në çdo kohë për t’iu përgjigjur nevojave të klientëve, individë apo biznese, krenohet me menaxhimin dhe kujdesin deri në detaje për përmbushjen e kërkesave të gjithsecilit, duke ruajtur raportin më të mirë në treg midis cilësisë dhe çmimit.

Çfarë ofron

HG Dekor operon në tregun shqiptar duke ofruar një gamë të gjerë produktesh me çmime të favorshme: 

- Prodhim allcie dhe kolle;

- Dekore prej allcie per ambiente te brendshme;

- Dekore polisteroli per fasada ndertesash;

- Zbatime projektesh, Punime te personalizuara;

- Panele murale dekorative 3D prej allcie etj.

 

HG Dekor nuk e ka ndryshuar në asnjë moment rendimentin e punës, me qëllim vijueshmërinë e të qenit lider në fushën e saj, titull i cili është arritur nëpërmjet profesionalizmit, përkushtimit, implementimin e inovacioneve më të fundit dhe besueshmërisë së fituar nga klienti.

 

Vizioni i HG Dekor është ai i një kompanie të suksesshme, e cila operon me integritet, ndershmëri dhe korrektësi për realizimin e çdo kërkesë të klientit, duke ndërthurur elegancën me cilësinë dhe duke sjellë në treg produkte unike në llojin e vet. Produktet tona plotësojnë kërkesat më të larta teknike, ekologjike dhe mjedisore.

Shërbime

Prodhim dekoresh allcie per fasada dhe ambjente te brendshme
Prodhim dekoresh allcie per fasada dhe ambjente te brendshme
Prodhim dekoresh polisteroli per fasada dhe ambjente te brendshme
Prodhim dekoresh polisteroli per fasada dhe ambjente te brendshme
Dekore allcie per interior
Dekore allcie per interior
Dekore polisteroli dhe allcie te personalizuara
Dekore polisteroli dhe allcie te personalizuara
Dekore polisteroli per exterior
Dekore polisteroli per exterior
Dekore polisteroli per fasada
Dekore polisteroli per fasada
Dekorim fasadash per hotele
Dekorim fasadash per hotele
Dekorim fasadash per vila me polisterol
Dekorim fasadash per vila me polisterol
Dekorim interiori per hotele dhe vila
Dekorim interiori per hotele dhe vila
Dekorime klasike dhe neoklasike per fasada prej polisteroli
Dekorime klasike dhe neoklasike per fasada prej polisteroli
Elemente dekorative per interior dhe exterior
Elemente dekorative per interior dhe exterior
Forma dekorative allcie dhe polisteroli, Rozeta
Forma dekorative allcie dhe polisteroli, Rozeta
Furnizim me allci dhe kolle
Furnizim me allci dhe kolle
Kollona, Kapitele dhe Harqe polisteroli per fasada
Kollona, Kapitele dhe Harqe polisteroli per fasada
Korniza per dritare dhe dyer prej polisteroli, allcie
Korniza per dritare dhe dyer prej polisteroli, allcie
Panele dekorative 3D prej allcie, polisteroli
Panele dekorative 3D prej allcie, polisteroli
Prodhim dekore allcie sipas porosise
Prodhim dekore allcie sipas porosise
Prodhim kolle dhe allcie, Shitje me shumice
Prodhim kolle dhe allcie, Shitje me shumice
Punime te personalizuara polisteroli
Punime te personalizuara polisteroli
Zbatim projekti per punime dekorative allcie
Zbatim projekti per punime dekorative allcie

Katalogu

Katalog HG Dekor
Katalog HG Dekor

Punë të kryera

Dekor me polisterol ne pallat, Fier
Dekor me polisterol ne pallat, Fier
Dekor polisteroli ne hyrje hoteli
Dekor polisteroli ne hyrje hoteli
Dekore Neo-klasike ne fasade vile private
Dekore Neo-klasike ne fasade vile private
Dekore per fasade prej polisteroli, Vile ne Sauk
Dekore per fasade prej polisteroli, Vile ne Sauk
Dekore te brendshme me allci, Korridor hoteli
Dekore te brendshme me allci, Korridor hoteli
Diamma Hotel Durres
Diamma Hotel Durres
Elbasan, Fasade e jashtme me dekore polisteroli ne vile
Elbasan, Fasade e jashtme me dekore polisteroli ne vile
Godine banimi ne Sukth
Godine banimi ne Sukth
Grand Hotel Korce
Grand Hotel Korce
Kompleks vilash ne Kamez
Kompleks vilash ne Kamez
Luxury interior ne apartament
Luxury interior ne apartament
Objekt Banimi ne Lushnje
Objekt Banimi ne Lushnje
Vile me kolona, Zbatim projekti
Vile me kolona, Zbatim projekti
Vile ne Fier, Dekorim fasade
Vile ne Fier, Dekorim fasade
Zbatim projekti, Vile ne Tirane
Zbatim projekti, Vile ne Tirane
Dekorim me panele polisteroli 3D, Fasade Hoteli
Dekorim me panele polisteroli 3D, Fasade Hoteli
Fasade dekoruar me polisterol
Fasade dekoruar me polisterol
Kollona dekorative me polisterol, Ambient lokali
Kollona dekorative me polisterol, Ambient lokali
Korniza polisteroli dekorative, Godine hotelerie
Korniza polisteroli dekorative, Godine hotelerie
Polisterol dekorativ, Fasade e jashtme godine
Polisterol dekorativ, Fasade e jashtme godine
Projekt i ri, Dekorim fasade me polisterol
Projekt i ri, Dekorim fasade me polisterol

Video