Secondary Adv

CENI ALB

 

Përshkrimi

Ceni Alb është kompania më e madhe e përpunimit dhe menaxhimit të hekurit në vend. E vendosur në Tiranë, që nga themelimi i saj kompania ka punuar shumë për të ecur përpara duke ofruar produkte dhe shërbime që bënin diferencën, menaxhim të integruar dhe cilësi të standarteve evropiane. Brenda pak kohësh arritëm të fitonim besimin e klientëve të rinj dhe të vjetër, duke interpretuar një koncept të spikatur të punës tonë në industrinë e hekurit.

Ceni Alb është ofruesi i besueshëm i zgjidhjeve inovative në sfidat e mëdha infrastrukturore. Hekuri jonë ka ndërtuar autostrada, ura, aeroporte dhe pjesën më dërrmuese të projekteve më të mëdha në Shqipëri që prej vitit 2006.   Vitet e fundit, kompania ka rritur ndjeshëm kapacitetin e përpunimit dhe prodhimit, si edhe fuqinë punëtore, duke krijuar një sistem të qëndrueshëm ekzekutimi dhe furnizimi për çdo nivel kërkese. Ne, punësojmë individët më të mirë dhe ofrojmë zgjdhjen më të mirë, duke u bërë kontribuesit infrastrukturorë më të mëdhenj në vend.

Në çdo projekt, lejmë gjurmët tona pozitive duke operuar me mënyra që sjellin vlera financiare dhe jofinanciare për ekonominë lokale, shoqërinë dhe mjedisin. Ky nuk është një trajtim i rastësishëm për ne, por një proces pune i zhvilluar përgjatë viteve. Parimet e krijimit të vlerave pozitive sociale janë pjesë esenciale e procesit tonë të punës dhe e njerëzve që e vejnë atë në funksion.

Teksa po aplikojmë gjithnjë e më shumë modernizim në metodat tona të punës, kemi rritur përdorimin e komponentëve novativ duke implementuar mjetet më bashkëkohore në planet. Kështu, gjatë përmirësimit të vazhdueshëm të prodhimit përfitojnë të gjitha nivelet e furnizimit. Kapaciteti jonë për të punuar njëkohësisht në disa projekte, prodhimi cilësor dhe me kosto efektive, na mundëson partneritete afatgjata me bashkëpunëtorët, duke krijuar ndikim të qëndrueshëm në të gjithë industrinë e ndërtimit.

Ne krenohemi që operojmë në mënyra që vazhdimisht reflektojnë ndershmëri dhe integritet tek klientët tanë. Nga perspektiva e gjerë e kompanisë, përkushtimi ynë ndaj kulturës së orientuar drejt shërbimit mbetet i palëkundur; Misioni ynë është të demonstrojmë këtë metodologji në mënyrë që të vijojmë me besimin dhe respektin e thellë të shfaqur nga e gjithë industria.

Çfarë ofron

 

Kompania më e madhe e përpunimit dhe menaxhimit të hekurit në Shqipëri.“Ne jemi profesionistët e hekurit”

CILËSI, KORREKTËSI, BESIM

 

-HEKUR

Ne jemi ekspertët dhe partnerët më të besuar të kompanive lider në fushën e konstruksionit në të gjithë Shqipërinë. Kompania jonë mbulon të gjitha kërkesat e hekurit në vend. Ofrojmë një kapacitet përpunimi deri në 21,000 tonë hekur/ vit dhe më shumë se 200 profesionistë të fushës.

 

-VIZION I KTHYER NË REALITET

Ekipi jonë punon në mënyrë profesionale të pashembullt për të transformuar idetë tuaja në realitet. Projektet tuaja ngrihen më lart dhe përfundojnë më shpejt… me hekurin tonë.

 

-INOVACION

Investimet e vazhdueshme infrastrukturore në teknologjitë më të fundit botërore të përpunimit të hekurit janë pjesë e pandashme e ADN-së tonë… prej Hekuri.

 

-PËRSOSMËRI OPERATIVE

Me një ekip të madh dhe tejet të aftë profesionistësh hekuri, menaxhojmë gjithçka me cilësi dhe koherencë maksimale; Që nga projektet e vogla lokale e deri tek projektet më të mëdha të realizuara ndonjëherë në vendin tonë.

Shërbime

Kompani ndertimi e specializuar ne perpunimin e hekurit
Kompani ndertimi e specializuar ne perpunimin e hekurit
Kompani per menaxhimin e hekurit per ndertim
Kompani per menaxhimin e hekurit per ndertim
Punime armature ne Shqiperi
Punime armature ne Shqiperi
Furnizim me hekur per ndertim
Furnizim me hekur per ndertim
Perpunim hekuri industrial me kapacitet deri 2500 ton ne muaj
Perpunim hekuri industrial me kapacitet deri 2500 ton ne muaj
Nenkontrakor i punimeve per rezidenca, resorte, hotele
Nenkontrakor i punimeve per rezidenca, resorte, hotele
Pergatitje dhe lidhje hekuri
Pergatitje dhe lidhje hekuri
Furnizim stafash te perpunuar
Furnizim stafash te perpunuar
Furnizim breza murature
Furnizim breza murature
Kolloncina te elektrosalduara
Kolloncina te elektrosalduara
Perpunime hekuri me standard te larte
Perpunime hekuri me standard te larte
Pergatitje e robotizuar hekuri industrial
Pergatitje e robotizuar hekuri industrial
Nenkontraktor armature dhe lidhje hekuri ne Shqiperi
Nenkontraktor armature dhe lidhje hekuri ne Shqiperi
Montim dhe vendosje hekuri te perpunuar
Montim dhe vendosje hekuri te perpunuar
Perpunim dhe zbatim hekuri sipas standarteve evropiane
Perpunim dhe zbatim hekuri sipas standarteve evropiane
Transport hekuri i perpunuar
Transport hekuri i perpunuar
Fabrike per perpunim hekuri
Fabrike per perpunim hekuri
Nenkontraktor ndertimesh
Nenkontraktor ndertimesh
Lidhje hekuri
Lidhje hekuri
Vendosje Hekur ne projekte ndertimi
Vendosje Hekur ne projekte ndertimi
Brigada pune per lidhje hekuri
Brigada pune per lidhje hekuri
Grup punetoresh per punime armature.jpg
Grup punetoresh per punime armature.jpg
Kompani nenkontraktore per armature
Kompani nenkontraktore per armature
Kompani nenkontraktore per lidhje hekuri
Kompani nenkontraktore per lidhje hekuri
Kompani per lidhje celiku ne ndertim
Kompani per lidhje celiku ne ndertim
Lidhje hekuri per projekte ndertimore
Lidhje hekuri per projekte ndertimore
Nenkontraktime per lidhje hekuri dhe armature
Nenkontraktime per lidhje hekuri dhe armature
Punime armature per projekte ndertimi
Punime armature per projekte ndertimi
Punime celiku per armature
Punime celiku per armature
Punime hekuri dhe armature
Punime hekuri dhe armature
Hekur me standart te larte ne cilesi
Hekur me standart te larte ne cilesi
Punime hekuri per aeroporte
Punime hekuri per aeroporte

Historiku

2006 

Lind kompania jonë e menaxhimit, përpunimit dhe zbatimit të hekurit sipas standarteve evropiane

2008 

Kompania vijon punën me një rreth të ngushtë njerëzish, por me aspiratat e qarta për tu ngritur më lart.

½ 2015

Investime madhore në teknologji të reja dhe në zgjerimin e stafit prej 20%.

2/2 2015

Nënkontraktimi i punimeve në rezidencën ‘Alba’- grupi ‘Edil Al’

2016

Nënkontraktimi i punimeve në sheshin ‘Skënderbej’- kompania ‘Fusha shpk’

2017

Nënkontraktimi i punimeve në segmentin ‘Unaza e madhe’- nga 4A-M

⅓ 2018

Nënkontraktimi i punimeve në kompleksin ‘Square 21’- ‘Arlis Construction’

⅔ 2018

Nënkontraktimi i punimeve në parkingun tek rr. e Elbasanit (ish-7 xhuxhat)- kompania ‘Salillari’

3/3 2018

Nënkontraktimi i punimeve në resortin ‘Chateau Linza’, Dajt

Janar 2019

Themelohet kompania ‘Ceni Alb’

Mars 2019

Firmosja e nënkontraktimit të projektit ‘Downtown 1’ nga ‘Kastrati Group’- Sipërmarrje e përbashkët me ‘Ales Construction’

2/2 2019

Shtimi i makinerive dhe i fuqisë punëtore në kuadër të përfshirjes në projektin ‘Downtown 1’- projekti më i madh i ndërtimit në Shqipëri.

3/3 2019

Nënkontraktimi i projektit ‘Met Tirana Building’

½ 2020

Finalizimi me sukses i projekteve ‘Downtown 1’ dhe ‘Met Tirana Building’

2/2 2020

Nënkontraktimi i projektit të shkollës ‘Naim Babameta’- Fusha shpk

3/3 2020

NË PROÇES

Marrëveshja për nënkontraktimin e rikonstruksion të hotel ‘Sheraton’

2020 - 2021

NË PROÇES

Nënkontraktimi i punimeve në zonën ‘Unaza e madhe’- Geci shpk.

2021 - 2022

NË PROÇES

Nënkontraktimi i punimeve në projektin ‘Tirana Rock Tower’- Ana shpk

Projekte

Met Tirana Building
Met Tirana Building
Downtown One
Downtown One
Garden residence Turdiu
Garden residence Turdiu
Tirana s Rock
Tirana s Rock
Square 21
Square 21
MAK Albania
MAK Albania
Unaza e Madhe
Unaza e Madhe
Sheshi Skenderbej
Sheshi Skenderbej
Linza Chateuo
Linza Chateuo
Rezidenca Alba
Rezidenca Alba
Naim Babamento
Naim Babamento
Park Avenue nga Orion
Park Avenue nga Orion

Partnere

alesio 2014arlisgecikastratiorionpajtonisalillari

Projektet e fundit

Video