Secondary Adv

H7 CNC Tools

 

Përshkrimi

H7 ESHTE LIDER NE SHPERNDARJEN E VEGLAVE PER MAKINERI INDUSTRIALE METALPUNUESE.

Themeluar me synimin per te ofruar ne treg produktin me te mire dhe me te kerkuar duke ju pershtatur klienteve ne cmim dhe cilesi. Shitje veglash dhe pajisjesh industriale, Vegla dhe pajisje per torno cnc, freza CNC.

Programime
Programime dhe kurse programimi per makineri cnc.

Asistence per perdorimin e veglave
Pjese e rendesishme eshte menyra e perdorimit te veglave qe arrin rendimentin maksimal te cilesise.

 

Se fundmi, H7 perfaqeson zyrtarisht per tregun shqiptar marken e mirenjohur japoneze Mitutoyo, duke ofruar produkte te tilla si Kaliber Mitutoyo dhe Mikrometer Mitutoyo.

PERSE JEMI TE PARET ?
Biznesi yne eshte themeluar ne baze te disa elementeve kryesore qe i ofron klienteve nje komoditet te larte dhe cilesore. Me nje personel me experience shume vjecare ne fushen e industrise mekanike. Ne ofrojme mallra te markave me te njohura ne bote: te reja dhe te perdorura.

Shërbime

Alezatore
Alezatore
Disqe preres
Disqe preres
Freza me inserte me grade
Freza me inserte me grade
Freza me koke balistike balistike
Freza me koke balistike balistike
Freza spianimi
Freza spianimi
Instrumenta barrinimi
Instrumenta barrinimi
Mandrino sistem barrinimi dhe filetimi
Mandrino sistem barrinimi dhe filetimi
Morseta per freze CNC
Morseta per freze CNC
Inserte per makineri tornim
Inserte per makineri tornim
Inserte tornimi per torno CNC manuale
Inserte tornimi per torno CNC manuale
Inserte per freza spianimi dhe frezimi
Inserte per freza spianimi dhe frezimi
Indikatore per matje
Indikatore per matje
Instrumenta mates lartesie dhe diametri
Instrumenta mates lartesie dhe diametri
Kalibra Dixhital, Elektronik, Mekanik
Kalibra Dixhital, Elektronik, Mekanik
Koka testeri
Koka testeri
Mikrometra te brendshem dhe te jashtem
Mikrometra te brendshem dhe te jashtem
Mashkull filetimi per makineri
Mashkull filetimi per makineri
Mashkull makinerie majtas
Mashkull makinerie majtas
Matravide filetimi per inoks, celik
Matravide filetimi per inoks, celik
Meshkuj filetimi per makineri
Meshkuj filetimi per makineri
Punto filetimi per makineri
Punto filetimi per makineri
Dado me celik special
Dado me celik special
Divizore
Divizore
Filetuesa me freksion
Filetuesa me freksion
Kapese bangosh
Kapese bangosh
Kapese me prizhinier
Kapese me prizhinier
Kodula per mandrino
Kodula per mandrino
Mandrino trapani
Mandrino trapani
Skuadra precise per karpenteri
Skuadra precise per karpenteri
Mikropunto shpimi
Mikropunto shpimi
Punto centrimi
Punto centrimi
Punto me inserte
Punto me inserte
Punto per cpim ne inoks
Punto per cpim ne inoks
Punto te gjata
Punto te gjata
Bokulla te ratifikuara
Bokulla te ratifikuara
Instrumenta kodrinimi per torno
Instrumenta kodrinimi per torno
Kundramaja fikse
Kundramaja fikse
Mandrino per Torno
Mandrino per Torno
Nofulla per mandrino
Nofulla per mandrino
Lama per prerje
Lama per prerje

Video

Video