Secondary Adv

Hegi Logistics

 

Përshkrimi

Hegi Logistic, prej më shumë se 11 vitesh operon në fushën e transportit ndërkombëtar të mallrave, specializuar për linjën Turqi - Shqipëri dhe anasjelltas. 

 

Kompania operon çdo ditë të javës me transporte full track dhe grupazh, mjete të plota dhe mallra parcialë, duke iu përgjigjur me përpikmeri çdo kërkese të klientit në kohë reale.

 

Hegi Logistics ofron gjithashtu mundësi magazinimi në Turqi. Dy magazina në Stamboll, në pjesën evropiane dhe atë aziatike, në të cilat stafi i kualifikuar shqiptar dhe turk do t'ju asistojë për plotësimin e çdo kërkese tuajën.

Çfarë ofron

Transport ndërkombëtar Turqi - Shqipëri 

Ofrojmë një paketë të plotë shërbimi, që nga furnitori deri në destinacionin e dëshiruar nga klienti. 

 

Shërbime doganore

Ofrojmë lehtësira në shërbimet tranzitore dhe doganore, qofshin këto ngarkesa importi apo eksporti. Transport i shpejtë dhe cilësor, me çmimet më konkuruese në rajon. 

 

Gjithashtu, Hegi Logistic ofron dhe transport ne vendet e Ballkanit, Itali etj. 

 

✔Transport mallrash Turqi-Shqipëri dhe anasjelltas

✔Transport mallrash të siguruar

✔Mundësi magazinimi

✔Asistencë

✔Experiencë

✔Garanci

 

Zgjedhja e kompanisë së duhur të transportit, është rruga drejt suksesit!

Shërbime

Transport nderkombetar mallrash Turqi Shqiperi
Transport nderkombetar mallrash Turqi Shqiperi
Transport nderkombetar Shqiperi-Turqi
Transport nderkombetar Shqiperi-Turqi
Kompani transporti per mallra nga Turqia
Kompani transporti per mallra nga Turqia
Kompani transporti me Turqine
Kompani transporti me Turqine
Transport Shqiperi-Turqi
Transport Shqiperi-Turqi
Transport Turqi-Shqiperi
Transport Turqi-Shqiperi
Transport grupazh
Transport grupazh
Transport komplet, full track
Transport komplet, full track
Magazine mallrash ne Turqi, pjesen lindore dhe aziatike
Magazine mallrash ne Turqi, pjesen lindore dhe aziatike
Magazinim mallrash ne Stamboll
Magazinim mallrash ne Stamboll
Transport mallrash pakice dhe shumice
Transport mallrash pakice dhe shumice
Sherbime doganore dhe Logjistike
Sherbime doganore dhe Logjistike
Transport mallrash ADR
Transport mallrash ADR
Transport me CMR
Transport me CMR
Transport me kamiona standard me mushama
Transport me kamiona standard me mushama
Transport ne Ballkan, Itali
Transport ne Ballkan, Itali
Kompani per transport nga Turqia
Kompani per transport nga Turqia
Flote me 15 kamiona personal transporti
Flote me 15 kamiona personal transporti
Kamiona 90m3, 100m3 dhe 120 m3 per transport
Kamiona 90m3, 100m3 dhe 120 m3 per transport
Trajlera me mushama
Trajlera me mushama
Gjurmim transporti me GPS
Gjurmim transporti me GPS
Transport lendesh kimike
Transport lendesh kimike
Transport materialesh ndertimi
Transport materialesh ndertimi
Transport per industrine e drurit dhe letres, tekstile
Transport per industrine e drurit dhe letres, tekstile
Transport pajisje mjekesore
Transport pajisje mjekesore
Transport sipas konventes CMR, mallra te siguruar
Transport sipas konventes CMR, mallra te siguruar
Transport profile alumini, celiku
Transport profile alumini, celiku
Transport per industrine ushqimore dhe dritherave
Transport per industrine ushqimore dhe dritherave
Transport per industrine e rende
Transport per industrine e rende
Transport pjesesh kembimi per makina, jahte
Transport pjesesh kembimi per makina, jahte

Transport nderkombetar Turqi-Shqiperi / Magazinim mallrash ne Turqi

Mundësi magazinimi në Stamboll, në pjesën Evropiane dhe në atë Aziatike.

 

Pjesa Evropiane: 

Cakmakli Mh. Hasat Sk. No: 53/54, Buyukcekmece, Istanbul, Istanbul Esenyurt

Hysni Cekani +905415875103

Buse Erbas +905452081028

 

Pjesa Aziatike: 

DNZ DEPOLAMA LOJ. HIZMETLERI, Orta Mahalle, Cengizhan Cd. No:3 Tuzla, Istanbul