Secondary Adv

KMA Shpk

 

Përshkrimi

KMA Sh.p.k është themeluar në vitin 2010 dhe prej atëhere, vazhdon të sjellë në tregun shqiptar dhe atë të huaj, aksesorë mobiliare dhe artikuj të tjerë në fushën e mobilimit. Qëllimi ynë kryesor është cilësia e produkteve dhe shërbimi maksimal ndaj klientëve tanë.

 

KMA Sh.p.k është importues i autorizuar i markave të njohura si DTC, Starax, etj. Ne kemi bashkëpunime të vazhdueshme me kompani prestigjoze, duke patur kështu furnizime me cilësi të garantuar dhe dalje në treg me çmime konkurruese. 

 

Produktet tona distributohen në të gjithë Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë e Veriut dhe Malit të Zi. Jemi të lumtur t’i ofrojmë klientëve tanë shitje me pakicë dhe shumicë në të gjitha territoret e sipërpërmendura. Strategjia jonë e biznesit lidhet me klientë të lumtur, konkurrencë e ndershme dhe cilësi maksimale. 

 

Rezultatet e punës sonë ndër vite, tregohen nëpërmjet klientëve besnikë dhe ky është shpërblimi ynë më i madh. Ne zotohemi të ofrojmë produkte cilësore.

Çfarë ofron

Disa nga produktet tona më të shitura janë: mentesha, shina, mishelatorë, mekanizma të ndryshme, të cilat janë nga më cilësoret dhe multi funksionale. 

 

- Aksesorë mobilerie, shitje me shumicë dhe pakicë;

- Aksesorë për organizimin e kuzhinave të gatimit;

- Aksesorë, Organizues garderobash; 

- Elementë dhe Mekanizma për rafte kuzhinash; 

- Mekanizëm organizues për rafte kepucësh, rafte lavanterie etj.

Shërbime

Aksesore cilesore per kuzhina gatimi
Aksesore cilesore per kuzhina gatimi
Aksesore garderobash per organizim
Aksesore garderobash per organizim
Dyqan me aksesore mobilerie DTC, Starax
Dyqan me aksesore mobilerie DTC, Starax
Mekanizma dhe Aksesore per organizim dollapi
Mekanizma dhe Aksesore per organizim dollapi
Mentesha, Shina, Mekanizma per kanata dhe sirtare
Mentesha, Shina, Mekanizma per kanata dhe sirtare
Shitje shumice dhe pakice aksesore mobilerie
Shitje shumice dhe pakice aksesore mobilerie
Distributor per aksesore mobilerie ne Kosove, Maqedoni, Mal i Zi
Distributor per aksesore mobilerie ne Kosove, Maqedoni, Mal i Zi
Importues i autorizuar i aksesoreve mobiliare
Importues i autorizuar i aksesoreve mobiliare
Mekanizma kendore per rafte kuzhine
Mekanizma kendore per rafte kuzhine
Rafte organizues per kuzhina gatimi
Rafte organizues per kuzhina gatimi
Mekanizma per sirtare, Silencioz
Mekanizma per sirtare, Silencioz
Ashensore dollapi per rroba, Organizues Dollapi
Ashensore dollapi per rroba, Organizues Dollapi
Mekanizma per kende kuzhinash, Hapje majtas dhe djathtas
Mekanizma per kende kuzhinash, Hapje majtas dhe djathtas
Mekanizma te fshehur per kuzhina gatimi
Mekanizma te fshehur per kuzhina gatimi
Mbajtese detergjentesh brenda kuzhinave
Mbajtese detergjentesh brenda kuzhinave
Mekanizma ashensori per kanata kuzhinash gatimi
Mekanizma ashensori per kanata kuzhinash gatimi
Kullesa pjatash per kuzhina gatimi
Kullesa pjatash per kuzhina gatimi
Mekanizma organizues poshte lavapjates
Mekanizma organizues poshte lavapjates
Varese pantallonash per dollape
Varese pantallonash per dollape
Mekanizma per mbajtese kepucesh brenda raftit
Mekanizma per mbajtese kepucesh brenda raftit
Tavolina me palosje per hekurosje
Tavolina me palosje per hekurosje
Kosha me shine per mbeturina brenda kuzhinave
Kosha me shine per mbeturina brenda kuzhinave
Mekanizma per tavolina hekurosje brenda dollapit
Mekanizma per tavolina hekurosje brenda dollapit
Kosha rrobash lavanterie brenda rafteve
Kosha rrobash lavanterie brenda rafteve
Kosha mbeturinash per kuzhina gatimi
Kosha mbeturinash per kuzhina gatimi

Katalogu

Katalog KMA Shpk
Katalog KMA Shpk

Partnere

kma-dtckma-starax