Secondary Adv

AM Services

 

Përshkrimi

AM Services, prej shumë vitesh prezente në tregun shqiptar duke ofruar Konsulencë, Projektim, Zbatim, Instalim dhe Mirëmbajte të çdo sistemi elektrik. Me një staf të kualifikuar inxhinerik dhe me teknikët me eksperiencë shumëvjeçare në vende si Greqi, Gjermani, Kosovë dhe Amerikë, mund të themi që projektet tuaja janë ne duar të sigurta. Mund të na besoni Projektimin, Implementimin, Supervizimin, Zbatimin dhe Mirëmbajtjen e të gjitha sistemeve tuaja elektrike. Fokusi jonë është cilësia. Për ne çdo projekt i ri do të thotë një marrëdhënie e re, e cila na jep mundësinë të mësojmë më shumë dhe të dërgojmë rezultatet maksimale te secili prej jush.

Çfarë ofron

AM Services ofron gamën më të gjerë të shërbimeve elektrike, duke filluar me Konsulencë, Projektim, Supervizim, Implementim, Zbatim dhe Mirëmbajtje për Linja dhe kabina elektrike TM, Instalime Civile dhe Industriale TU, Sisteme CCTV, Acces Control, Sisteme Alarmi, Sisteme Zjarri, Instalimi i Sistemeve Smart dhe ndërlidhja me pajisje ekzistuese.

 

- Instalime Elektrike: Linja dhe kabina elektrike TM ; Instalime Civile dhe Industriale TU ; Panele Fotovoltaike

- Sistemet e sigurisë: Sisteme CCTV, Acces Control, Sistem Alarm, Sisteme Zjarri

- Smart Home BMS: Instalimi i Sistemeve Smart dhe ndërlidhja me pajisje ekzistuese

- Instalime për Panele Fotovoltaike

Shërbime

Instalime elektrike civile per ambiente te jashte, te brendshme
Instalime elektrike civile per ambiente te jashte, te brendshme
Implementim dhe Mirembajtje te sistemeve elektrike
Implementim dhe Mirembajtje te sistemeve elektrike
Grupe pune per Instalime elektrike per apartamente, vila
Grupe pune per Instalime elektrike per apartamente, vila
Projekte elektrike dhe ndricimi per hotele, Zbatim
Projekte elektrike dhe ndricimi per hotele, Zbatim
Projektim dhe Instalime Industriale
Projektim dhe Instalime Industriale
Punime dhe Instalime elektrike, industriale
Punime dhe Instalime elektrike, industriale
Implementim dhe asemblim Panele industriale
Implementim dhe asemblim Panele industriale
Projekte elektrike per ndertesa industriale, kapanone
Projekte elektrike per ndertesa industriale, kapanone
Instalime, Mirembajtje dhe Remont per Kabina elektrike
Instalime, Mirembajtje dhe Remont per Kabina elektrike
 Instalime Linja TM (Linja tensioni te mesem)
Instalime Linja TM (Linja tensioni te mesem)
Instalime Smart Home, BMS
Instalime Smart Home, BMS
 Projektim dhe Instalime sisteme sigurie, CCTV, Akses Kontrolli
Projektim dhe Instalime sisteme sigurie, CCTV, Akses Kontrolli
Instalime Led, Ndricim i jashtem dhe i brendshem
Instalime Led, Ndricim i jashtem dhe i brendshem
 Instalime Ledwall
Instalime Ledwall
Instalime Rrjeti Wireless dhe Rrjetash kompjuterike
Instalime Rrjeti Wireless dhe Rrjetash kompjuterike
Instalime UPS
Instalime UPS
 Instalim panele fotovoltaike
Instalim panele fotovoltaike
 Instalime Rack Patch Panel dhe Switch
Instalime Rack Patch Panel dhe Switch
ATS dhe Gjeneratore
ATS dhe Gjeneratore
Matje dhe rregullim i vlerave te tokezimit
Matje dhe rregullim i vlerave te tokezimit
Instalime panele shperndares dhe kabina elektrike
Instalime panele shperndares dhe kabina elektrike
Instalime per Data Servers, Rack Cabin
Instalime per Data Servers, Rack Cabin
Montim dhe instalim kamera sigurie dhe telefoni
Montim dhe instalim kamera sigurie dhe telefoni
Punime elektrike te pergjithshme per kapanone industriale
Punime elektrike te pergjithshme per kapanone industriale
Shtrime linja elektrike
Shtrime linja elektrike

Punë të kryera

Instalime Elektrike per Hotel Luxury
Instalime Elektrike per Hotel Luxury
Instalime Elektrike dhe Industriale, Showroom Ndricimi
Instalime Elektrike dhe Industriale, Showroom Ndricimi
Instalim panele fotovoltaike
Instalim panele fotovoltaike
Projektim dhe Instalime Civile ne ambient te brendshem apartamenti
Projektim dhe Instalime Civile ne ambient te brendshem apartamenti
Projektim dhe Instalime Civile ne ambient te jashtem vile
Projektim dhe Instalime Civile ne ambient te jashtem vile
Projektim sistemi elektrik dhe Instalime Industriale, Extrabis
Projektim sistemi elektrik dhe Instalime Industriale, Extrabis
Projektim dhe Instalim sistemi elektrik dhe ndricimi, Juli Dent
Projektim dhe Instalim sistemi elektrik dhe ndricimi, Juli Dent
 Instalime elektrike dhe Ndricim, Mane TCI
Instalime elektrike dhe Ndricim, Mane TCI
Instalime TM, Kabina elektrike TM
Instalime TM, Kabina elektrike TM
Apartament, Teknologji Smart Home Lutron
Apartament, Teknologji Smart Home Lutron
Instalime elektrike ne vile, Ndricim i jashtem
Instalime elektrike ne vile, Ndricim i jashtem
Instalim Ledwall
Instalim Ledwall
 Instalime Elektrike ne vile private
Instalime Elektrike ne vile private
Ndricim i jashtem fasade dhe oborri, Instalime elektrike
Ndricim i jashtem fasade dhe oborri, Instalime elektrike
Instalime Luxury Vila
Instalime Luxury Vila
Smart Home BMS, Apartament
Smart Home BMS, Apartament
Instalim montim kabina elektrike ne kapanon
Instalim montim kabina elektrike ne kapanon
Instalime Panele shperndarese
Instalime Panele shperndarese
Instalime per Data Servers, Rack Cabin
Instalime per Data Servers, Rack Cabin
Ndricim kapanoni industrial
Ndricim kapanoni industrial
Punime elektrike ne kapanon, telefoni, kamera, acces control, people counting
Punime elektrike ne kapanon, telefoni, kamera, acces control, people counting
Punime elektrike, kapanon
Punime elektrike, kapanon

Partnere

amservices-tisamservices-lutronamservices-manetciamservices-tiranabank

Certifikime

Kompania AM SERVICES zotëron certifikimet si më poshtë:

ISO 9001:2015  |  ISO 14001:2015  |  ISO 45001:2018