Secondary Adv

GrandPool Luciano

 

Përshkrimi

Grandpool Luciano është një kompani e specializuar në ndërtimin dhe projektimin e pishinave. Eksperienca 15 vjeçare, profesionalizmi, kreativiteti dhe korrektësia e kanë shndëruar në një prej kompanive më të besueshme në këtë fushë. 

 

Kompania është lider jo vetëm në ndërtimin e Pishinave të jashtme dhe të brendshme, por dhe Shatërvanëve, Ujëvarave, Aquapark, Sauna, Banjo Turke, Jacuzzi dhe SPA. Të fokusuar në cilësinë e projekteve dhe punimive që realizojnë, kompania ofron shërbim maksimal 24h/24 me pajisjet dhe produktet. 

 

Një pishinë në oborrin e shtëpisë, biznesit, hotelit apo resortit tuaj është shtesa përfundimtare për të transformuar çdo hapsirë në pjesën tuaj të vogël të parajsës. Dhe kompania Grandpool Luciano është zgjedhja e duhur. Realizojmë atë çka ju dëshironi me cilësinë absolute dhe me specialistët më të mirë. 

Çfarë ofron

 

1. Projektim, konsultim dhe ndërtim Pishinash

Grand Pool Luciano ju udhëheq gjatë procesit të planifikimit të Pishinës dhe ju ndihmon të eksploroni opsionet e formës së pishinës, të krahasoni ide të ndryshme dizajni dhe te krijoni idealet tuaja për pishinën perfekte.

 

2.  Ndërtim dhe instalim Sauna, Jacuzzi dhe SPA

Ekipi ynë i ekspertëve ju ofron konsultime dhe ndihmë në planifikimin e Saunave, Jacuzzi dhe SPA, sipas hapësirës dhe preferencave tuaja. Ju ndihmojmë në zgjedhjen e dizajnit, paisjeve dhe teknologjive të nevojshme për të siguruar një përvojë të paharrueshme të relaksimit dhe argëtimit.

 

3. Projektim dhe ndërtim Hammame dhe Banjo Turke 

Të specializuar jo vetëm në projektimin dhe në ndërtimin e pishinave, por dhe Hammame & Banjo Turke, të cilat i japin hoteleve, resorteve tuaja të pushimit vlerë shtesë.

 

4. Aksesorë Pishine 

Nëse jeni duke planifikuar të shtoni aksesore shtesë në pishinën tuaj, si hidromasazhe, ndriçim nën ujor, shkalle, shatervane etj., kompania ofron zgjidhje për to. 

 

5. Shërbime Mirëmbajtje

Përveç ndërtimit të pishinave, Grandpool Luciano ofron gjithashtu dhe shërbime të mirëmbajtjes. Duke bashkëpunuar me partnerë të njohur në këtë fushë, sjell paisjet, aksesorët dhe produktet më cilësore për pastrimin e pishinave. 

 

6. Produkte Pastrimi dhe Kimikate

Tek Grandpool Luciano do të gjeni kimikatet nga brandet më të njohur për pastrimin e pishines tuaj si: klor, pha, antialga dhe flokulant. 

Shërbime

Ndertim pishinash
Ndertim pishinash
Kompani per Montim dhe instalim pishinash
Kompani per Montim dhe instalim pishinash
Realizim pishina ne dimensione te ndryshme
Realizim pishina ne dimensione te ndryshme
Ndertim pishina te jashtme
Ndertim pishina te jashtme
Projektim dhe zbatim projekti pishinash
Projektim dhe zbatim projekti pishinash
Punime per pishina publike dhe mirembajtje
Punime per pishina publike dhe mirembajtje
Realizim pishina te brendshme
Realizim pishina te brendshme
Ndertim pishinash natyrale
Ndertim pishinash natyrale
Pishina per hotele dhe bujtina
Pishina per hotele dhe bujtina
Pishina private per vila dhe rezidenca
Pishina private per vila dhe rezidenca
Pishina te medha familjare
Pishina te medha familjare
Punime pishinash moderne, ne tarraca
Punime pishinash moderne, ne tarraca
Pishina per resorte pushimi
Pishina per resorte pushimi
Montim dhoma teknike per pishina
Montim dhoma teknike per pishina
Montim Jacuzzi per hotele, qendra wellnes
Montim Jacuzzi per hotele, qendra wellnes
Projektim dhe ndertim Sauna dhe Spa
Projektim dhe ndertim Sauna dhe Spa
Shatervane publike
Shatervane publike
Ujevara publike dhe private
Ujevara publike dhe private
Ndertim Hammame, Banjo turke
Ndertim Hammame, Banjo turke
Mirembajtje dhe pastrim pishinash
Mirembajtje dhe pastrim pishinash
Aksesore per pishina
Aksesore per pishina
Sisteme filtrimi, ndricues dhe pajisje per pishina
Sisteme filtrimi, ndricues dhe pajisje per pishina
Kimikate per pishina
Kimikate per pishina
Produkte per pastrim pishinash
Produkte per pastrim pishinash
Ndertim pishina komerciale, Acquapark
Ndertim pishina komerciale, Acquapark

Punë të kryera

Dhermi
Dhermi
Gjirokaster
Gjirokaster
Himare
Himare
Projektim dhe realizim ujevare
Projektim dhe realizim ujevare
Qeparo, Pishine ne hotel
Qeparo, Pishine ne hotel
Qerret, Durres
Qerret, Durres
Rezidenca Kodra e Diellit
Rezidenca Kodra e Diellit
Rolling Hills Luxury Residences
Rolling Hills Luxury Residences
Sanur Beach House
Sanur Beach House
Shatervan publik, Arlis Square 21
Shatervan publik, Arlis Square 21
Shatervan, Lulebore Bistro
Shatervan, Lulebore Bistro
Ujevare, Realizim ne Tirane
Ujevare, Realizim ne Tirane
Ndertim pishine, Vile ne Qerret Golem
Ndertim pishine, Vile ne Qerret Golem
Kabine saune
Kabine saune
Pishine dhe Jaccuzi e mbyllur, Korce
Pishine dhe Jaccuzi e mbyllur, Korce
Pishine e jashme me shatervan kobra, Rezidence banimi ne Tirane
Pishine e jashme me shatervan kobra, Rezidence banimi ne Tirane
Pishine dhe pelikan, Portopalermo
Pishine dhe pelikan, Portopalermo
Pishine hotelerie, Ksamil
Pishine hotelerie, Ksamil
Pishine familjare ne vile private, Hamallaj Valamar
Pishine familjare ne vile private, Hamallaj Valamar
Pishine private projektim dhe ndertim, Jale
Pishine private projektim dhe ndertim, Jale
Projektim dhe zbatim projekti, pishine private vile, Golem
Projektim dhe zbatim projekti, pishine private vile, Golem
Realizim pishine e jashtme ne oborr vile, Rolling Hills
Realizim pishine e jashtme ne oborr vile, Rolling Hills
Realizim pishine moderne, Bujtine Gjinar
Realizim pishine moderne, Bujtine Gjinar
Realizim pishine publike per biznes, Pogradec
Realizim pishine publike per biznes, Pogradec
Realizim projekti i vecante pishine per klientin, Bulqize
Realizim projekti i vecante pishine per klientin, Bulqize
Pishine e jashtme ne resort turistik, Sanur Dhermi
Pishine e jashtme ne resort turistik, Sanur Dhermi
Pishine ne kompleks vilash, Tirane
Pishine ne kompleks vilash, Tirane
Ndertim pishine ne vile, Gjiri i Lalezit
Ndertim pishine ne vile, Gjiri i Lalezit
Pishine e jashtme, Porto Palermo
Pishine e jashtme, Porto Palermo

Partnere

luciano-acquasourceluciano-harvialuciano-kripsol

Video