Secondary Adv

FUSHA SPORTI

 

Përshkrimi

FUSHA SPORTI është kompani e cila operon në sektorin e ndërtimit të terreneve sportive, kryesisht kalçeto por edhe komplekse të tjera sportive. Duke parë kërkesën e lartë dhe mungesën e kompanive të mirëfillta, filluam të veprojmë kryesisht në tregun Shqiptar dhe atë Evropian, duke sjellë konceptin evropian në këtë sektor. Eksportet tona për tregun Evropian, gjatë një viti kalendarik, zënë një pjesë të konsiderueshme të sasisë totale të shitjeve apo projekteve të realizuara nga ne.

 

ÇFARË OFROJMË?

Ne ideojmë, projektojmë, zbatojmë, ndërtojmë dhe mirëmbajmë komplekse dhe terrene sportive, duke përfshirë:

- Përgatitjen e terrenit

- Shtrimin e tapetit/barit artificial (Të certifikuar nga FIFA)

- Konstruksionet metalike

- Tendën/Mbulesën me material PVC

- Rrethimin dhe mbulimin me rrjetë

- Sistemin e ndriçimit (Studim me software sipas kërkesave të FIFA-s)

- Pajisje dhe mjete për mirëmbajtjen e fushave dhe terreneve sportive

- Pajisjet: Top, Rrjetë dhe shumë aksesorë të tjerë.

PËRSE NE?

Bashkëpunimi me kompanitë më serioze në Itali, Hollandë, Belgjikë dhe Turqi, certifikimet nga FIFA, cilësia e materialeve, përvoja dhe profesionalizmi në ndërtimin e objekteve, e ka bërë kompaninë tonë lider në këtë fushë, brenda dhe jashtë vendit.

 

TE NE DO TË GJENI:

- Standarte ndërkombëtare

- Çmime tepër konkuruese

- Inovacionet më të fundit

- Produkte të certifikuara (FIFA, FIBA, ITF, IAAF)

- Asistencë teknike profesionale

- Garanci shumëvjeçare

- Profesionalizëm

- Korrektësi

Çfarë ofron

1. TAPETE BARI ARTIFICIAL

- Cilësi e lartë: Produktet tona vijnë me cilësi të lartë, në përputhje me speficikimet e standarteve teknike Evropiane.

- Rezistent: Produktet tona rezistente ndaj konsumimit vijnë me lartësi të ndryshme, mundësi ngjyrash dhe karakteristika unike.

- Jetëgjatësi

Bari artificial Artificial është i lehtë për t’u mirëmbajtur, i lirë dhe ofron jetëgjatësi.

- Natyral në dukje: Është prodhuar me fije në mënyrë jo estetike për t’u dukur sa më natyral.

- Rezistent ndaj rrezeve UV: Materialet shtesë e bëjnë rezistent ndaj rrezeve UV dhe nga kushteve atmosferike.

- Miqësor me natyrën dhe ambjentin: Prodhuar me materiale të riciklueshme, me teknologji të lartë, duke patur parasysh mjedisin.

 

2. SHTRESA GOME

Produkte gome sic jane pllakat e gomes, rrulat e gomes dhe tatami, Te cilat vijne me permasa, trashesi dhe ngjyra te ndryshme. Perdorimi: Palestra, kende lojerash, terrene sportive te ndryshme etj. Produkte evropiane shume cilesore dhe ekologjike.

 
3. SISTEME NDRIÇIMI

Sisteme ndriçimi të teknologjisë së fundit, Fluks më i lartë drite, Mënyra të ndryshme instalimi, Më shumë jetëgjatësi, Sistem ftohës i përmirësuar, Të forta dhe rezistente ndaj kushteve atmosferike, Garanci shumëvjeçare.

 

4. TENDA MBULESA DHE RRJETA

Mbulesa Tenda PVC, importuar nga Belgjika. Pesha 650 gram/m2, 900 gram/m2 dhe 1050 gram/m2.  Rrjeta nailoni për rrethim dhe mbulim të terreneve sportive. Disponojmë të gjitha ngjyrat, me përmasa sipas kërkesës, për të mbuluar dhe rrethuar mjediset tuaja sportive.

 

5. PAJISJE SPORTIVE DHE MIRËMBAJTJE

Pajisje Sportive dhe pajisje për mirëmbajtje si: Furçë për krehje me motorr me benzinë; Furçë trekëndore për krehje (Gjatësia e furçës 80 dhe 120 cm); Topa origjinal Molten, Macron, Adidas (nr 4 dhe nr 5); Pompë dore për topa; Rrjeta të dimensioneve të ndryshme; Porta me përmasa të ndryshme.

 

6. KONSULENCË DHE PROJEKTIM

Stafi jonë projekton, zbaton, ndërton dhe mirëmban ambjente sportive, kryesisht kalçeto. Duke përfshirë përgatitjen e terrenit, shtrimin e tapetit me bar artificial, konstruksionet metalike, mbulesën PVC, sistemin e ndriçimit.

Shërbime

Tapete bari artificial
Tapete bari artificial
Shtrime me bar artificial
Shtrime me bar artificial
Fusha futbolli me bar artificial
Fusha futbolli me bar artificial
Ndertim fusha multifunksionale sporti
Ndertim fusha multifunksionale sporti
Mirembajtje terrene sportive
Mirembajtje terrene sportive
Konsulence dhe projektim per fusha sportive
Konsulence dhe projektim per fusha sportive
Ndertim ambientesh sportive te brendshme
Ndertim ambientesh sportive te brendshme
Realizim pista vrapimi ne natyre
Realizim pista vrapimi ne natyre
Shtrime me bar artificial per kende lojrash
Shtrime me bar artificial per kende lojrash
 Projektim dhe realizim ambjente sportive te jashtme
Projektim dhe realizim ambjente sportive te jashtme
 Fusha basketbolli dhe volejbolli me shtresa akrilike
Fusha basketbolli dhe volejbolli me shtresa akrilike
Ndertim fusha tenisi dhe Paddel Court
Ndertim fusha tenisi dhe Paddel Court
 Shtrim fusha tenisi me akrilik
Shtrim fusha tenisi me akrilik
Shtrim fushash volejbolli me gomine
Shtrim fushash volejbolli me gomine
Realizim palestrash te brendshme
Realizim palestrash te brendshme
Pista vrapi me tartan
Pista vrapi me tartan
Shtrim kende lojrash me shtresa gome
Shtrim kende lojrash me shtresa gome
Shtrime me tapete sintetike per fusha sporti
Shtrime me tapete sintetike per fusha sporti
Konstruksione metalike per kalceto
Konstruksione metalike per kalceto
Shtresa tatami per shtrime dyshemeje
Shtresa tatami per shtrime dyshemeje
Shtrim dyshemeje hoteli me tapete sintetike
Shtrim dyshemeje hoteli me tapete sintetike
Shtrime me moket ne ambjente te brendshme
Shtrime me moket ne ambjente te brendshme
Ndricim fushash sportive me prozhektore Led
Ndricim fushash sportive me prozhektore Led
Sisteme ndricimi led per stadiume
Sisteme ndricimi led per stadiume
Rrjeta najloni dhe metalike per rrethime
Rrjeta najloni dhe metalike per rrethime
Porta per fusha futbolli, kalceto
Porta per fusha futbolli, kalceto
Mbulesa dhe Tenda PVC per fusha sportive
Mbulesa dhe Tenda PVC per fusha sportive
Grimca gome me ngjyra te ndryshme per shtrime
Grimca gome me ngjyra te ndryshme per shtrime
Aksesore dhe Pajisje sportive
Aksesore dhe Pajisje sportive
Stola stadiumi
Stola stadiumi

Punë të kryera

5 fusha tenisi dhe PADEL, Tirane
5 fusha tenisi dhe PADEL, Tirane
Bar artificial 50 mm, Fushe Futbolli Tirane
Bar artificial 50 mm, Fushe Futbolli Tirane
Bar artificial ne oborr vile, Qerret Durres
Bar artificial ne oborr vile, Qerret Durres
Berat, Bar per oborr vile 35 mm
Berat, Bar per oborr vile 35 mm
Fushe badmintoni dhe volejbolli, Tirane
Fushe badmintoni dhe volejbolli, Tirane
Fushe baskebolli me shtrese akrilike, Peze Tirane
Fushe baskebolli me shtrese akrilike, Peze Tirane
Fushe futbolli Peze, Tirane
Fushe futbolli Peze, Tirane
Fushe futbolli me bar artificial 40 mm, Tirane
Fushe futbolli me bar artificial 40 mm, Tirane
Fushe futbolli Thumane
Fushe futbolli Thumane
Fushe me bar artificial 50mm, Kavaje
Fushe me bar artificial 50mm, Kavaje
Fushe multisport Basketboll dhe Volejboll, Tirane
Fushe multisport Basketboll dhe Volejboll, Tirane
Fushe Padel me tapet sintetik, Tirane
Fushe Padel me tapet sintetik, Tirane
Fushe tenisi me bar artificial
Fushe tenisi me bar artificial
Fushe volejbolli me gomine, Kavaje
Fushe volejbolli me gomine, Kavaje
Fushe volejbolli me shtresa akrilike, Rrogozhine
Fushe volejbolli me shtresa akrilike, Rrogozhine
Kalceto me bar multisport 26 mm, Tirane
Kalceto me bar multisport 26 mm, Tirane
Kalceto multifunksionale ne Sarande
Kalceto multifunksionale ne Sarande
Fushe sportive multifunksionale ne Tirane.jpg
Fushe sportive multifunksionale ne Tirane.jpg
Kalceto shkolle ne Fushe Kruje
Kalceto shkolle ne Fushe Kruje
Kend lojrash i brendshem, Home dhe bar artificial
Kend lojrash i brendshem, Home dhe bar artificial
Kend lojrash me bar artificial, shkolle ne Tirane
Kend lojrash me bar artificial, shkolle ne Tirane
Kend lojrash me bar sintetik, Tirane
Kend lojrash me bar sintetik, Tirane
Kend lojrash me pllaka gome, Tirane
Kend lojrash me pllaka gome, Tirane
Piste vrapimi me tartan, Tirane
Piste vrapimi me tartan, Tirane
Projektim kalceto
Projektim kalceto
Rrethim me rrjete najloni, Tirane
Rrethim me rrjete najloni, Tirane
Sheshi Skenderbej, Shtrim me bar sintetik rreth 5000m2
Sheshi Skenderbej, Shtrim me bar sintetik rreth 5000m2
Shtrim me bar artificiall, Palase
Shtrim me bar artificiall, Palase
Vijezime per fushe basketbolli, Peze Tirane
Vijezime per fushe basketbolli, Peze Tirane
Kend lojrash per kopesht ne Tirane, Bar artificial
Kend lojrash per kopesht ne Tirane, Bar artificial
Vile me bar artificial ne Resortin San Pietro, Lalz.
Vile me bar artificial ne Resortin San Pietro, Lalz.
Veshje muri me shtrese tatami, ne Rrogozhine
Veshje muri me shtrese tatami, ne Rrogozhine
Rrjete mbulimi per kalceto, ne Durres
Rrjete mbulimi per kalceto, ne Durres
Oborr me bar artificial - Shtepi private ne Tirane
Oborr me bar artificial - Shtepi private ne Tirane
Lokal ne Tirane
Lokal ne Tirane
Kalceto ne Tirane
Kalceto ne Tirane
Fushe volejbolli me shtresa akrilike, ne Rrogozhine
Fushe volejbolli me shtresa akrilike, ne Rrogozhine
Fushe multisport, me bar artificial, ne Elbasan
Fushe multisport, me bar artificial, ne Elbasan
Fushe multifunksionale ne Tirane
Fushe multifunksionale ne Tirane
Fushe futbolli ne Elbasan
Fushe futbolli ne Elbasan
Fushe basketbolli me Tartan, ne Peshkopi
Fushe basketbolli me Tartan, ne Peshkopi
Bar artificial me fije 20 mm dhe 50 mm, verande Tirane
Bar artificial me fije 20 mm dhe 50 mm, verande Tirane
Bar artificial fushe futbolli, Univers City
Bar artificial fushe futbolli, Univers City
Shtrese gome per palester, Tirane
Shtrese gome per palester, Tirane
Stola per stadium, Gjirokaster
Stola per stadium, Gjirokaster
Stola per fushe sporti
Stola per fushe sporti