Secondary Adv

TRASHANI SHPK

 

Përshkrimi

Trashani SHPK eshte nje shoqeri e fokusuar ne tregtimin e materialeve te ndertimit, e cila eshte themeluar qe ne vitin 2009. Kompania gjendet ne dy pika kryesore: vendndodhja e pare ndodhet ne autostraden Shkoder-Tirane vetem 10 km larg qytetit, ndersa pika tjeter ndodhet te merkata ne lagjen Rus, Shkoder.

Ndonese eshte biznes i ri ne treg me nje eksperience vetem 10 vjecare, Trashani Shpk ka sfiduar tregun e materialeve te ndertimit duke paraqitur prane te gjithe klienteve te tij cmime te arsyeshme dhe produkte mjaft cilesore. Gama e gjere e artikujve perfshin jo vetem individet si konsumatore finale, por edhe strukturat e biznesit qe tregtojne keto artikuj. Trashani tregton me shume se 7000 lloje te ndryshme artikujsh duke bashkepunuar me markat me prestigjoze ne bote per mjetet dhe materialet e ndertimit sic jane: Jinghua, Rally, Wokin Tools, Halat Banda, Beorol, Daylux, Nails.rs, Soundal, Aselticaret dhe Unitehna.

Çfarë ofron

Trashani Shpk, fale eksperiences shumevjecare, ofron nje sere artikujsh per tregun vendas sic jane:

- Vegla pune dhe materiale per elektricist

- Vegla pune dhe materiale per mekanik

- Vegla pune dhe materiale per hidraulik

- Vegla pune dhe materiale bojaxhi, gipsaxhi

- Vegla pune dhe materiale per ndertim

- Kanalina dhe zgjatuesa elektrike

- Blloqe xhami transparente dhe me ngjyre

- Bojra per ambjente te jashtme

- Bojra per ambjente te brendshme

- Bojra per siperfaqe metalike dhe druri

- Karroca dhe lopata

- Silikona dhe Shkuma

- Gozhde dhe tela

Shërbime

Blloqe xhami me ngjyre
Blloqe xhami me ngjyre
Blloqe xhami transparente per dekorim te ambienteve te brendshme
Blloqe xhami transparente per dekorim te ambienteve te brendshme
Bojera ekologjike per arredimin e ambienteve
Bojera ekologjike per arredimin e ambienteve
Bojera per fasada dhe siperfaqe metalike
Bojera per fasada dhe siperfaqe metalike
Furca profesionale per aplikimin e bojes
Furca profesionale per aplikimin e bojes
Makineri per prerjen e pllakave
Makineri per prerjen e pllakave
Materiale dhe pajisje elektrike
Materiale dhe pajisje elektrike
Mjete elektrike, Vidatore
Mjete elektrike, Vidatore
Mjete matese per saktesi ne  ndertim
Mjete matese per saktesi ne ndertim
Pajisje automotive
Pajisje automotive
Pajisje prerese per perdorim industrial
Pajisje prerese per perdorim industrial
Tregtim me shumice dhe pakice te pajisjeve dhe veglave te ndertimit
Tregtim me shumice dhe pakice te pajisjeve dhe veglave te ndertimit
Vegla dore per mekanike
Vegla dore per mekanike
Vegla goditese per pune te pergjithshme
Vegla goditese per pune te pergjithshme
Vegla pune per elektricist
Vegla pune per elektricist
Vegla pune per finitura
Vegla pune per finitura
Vegla pune per hidraulike
Vegla pune per hidraulike
Peshore per bujqesi dhe markata
Peshore per bujqesi dhe markata
Silikon shkume per materialet ndertimore
Silikon shkume per materialet ndertimore
Shkalle me permasa dhe lartesi sipas kerkeses
Shkalle me permasa dhe lartesi sipas kerkeses
Rula me dimensione te ndryshme sipas ambienteve per bojaxhi
Rula me dimensione te ndryshme sipas ambienteve per bojaxhi
Gozhde dhe tel te llojeve te ndryshme
Gozhde dhe tel te llojeve te ndryshme
Karroca dhe lopata per perdorim bujqesor
Karroca dhe lopata per perdorim bujqesor
Litare te forte per materiale ndertimi dhe dekori
Litare te forte per materiale ndertimi dhe dekori
Rrjeta teli per kopshte zoologjike, ambiente te mbyllura
Rrjeta teli per kopshte zoologjike, ambiente te mbyllura
Shirita maskues per te siguruar linja te pastra
Shirita maskues per te siguruar linja te pastra
Spray per ambiente te jashtme dhe te brendshme
Spray per ambiente te jashtme dhe te brendshme
Zgjatuesa elektrike me dimensione te ndryshme
Zgjatuesa elektrike me dimensione te ndryshme
Zinxhire rezistente per kantiere ndertimi
Zinxhire rezistente per kantiere ndertimi
Aksesore per shtrimin e pllakave
Aksesore per shtrimin e pllakave

Partnere

trashani-aseltrashani-beoroltrashani-dayluxtrashani-halat-brandatrashani-jinghuatrashani-nails-rstrashani-soudaltrashani-unitehnatrashani-wokintrashani-ipsan