Secondary Adv

ENB CONSTRUCTION

 

Përshkrimi

ENB Construction është një kompani ndertimi e themeluar më 2019 nga Ing. Besmir Beqiri, mbas një eksperience 10 vjecare individuale në menaxhimin e projekteve të mëdha industriale dhe rezidenciale në të gjithë vendin. ENB Construction operon kryesisht në Tiranë, duke ofruar një gamë të gjerë punimesh për vila, konstruksione metalike, rrugë, ndërtesa etj.

Çfarë ofron

KONSULENCE TEKNIKO-FINANCIARE NE NDERTIM

Një nga fushat ku ENB Construction operon është menaxhimi i projekteve, fokusuar në modelimin tekniko financiar të projektit, shperndarjen e investimit sipas specifikimeve teknike dhe monitorimit të fazës së implementimit deri në finalizim. Në portofolin e konsulencës së ENB momentalisht jane dy objekte te realizuara, një komplex vilash në vlerë 4 milion euro dhe nje komplex banimi pallatesh në vlerë 20 milion euro.

 

HIDROIZOLIM PODRUME OBJEKTE BIZNESI DHE BANIMI

Hidroizolim Podrume Objekte Biznesi dhe Banimi (Pallate, magazina, sallone Etj…). Në lidhje me hidroizolimin e podrumeve, ENB aplikon sistemin Penetron sipas modelit amerikan dhe specifikimeve përkatëse. Inxhinieret tanë janë trajnuar për të kryer aplikimet nga stafi i Penetron Hellas dhe në portofolin tonë gjenden 5 objekte banimi të realizuara plotësisht të suksesshme.

 

PROJEKTIM-NDERTIM STRUKTURA METALIKE

Përgjatë këtyre viteve kemi projektuar dhe ralizuar disa projekte të tilla, të cilat na janë besuar pikërisht për shkak të specifikave të tyre dhe të garancisë sonë inxhinierike të realizimit. Bëhet fjalë për objekte relativisht të vështira që kërkojnë zgjidhje dhe experiencë teknike specifike, kemi realizuar “adaptime” nga strukture betoni në strukture metalike, ndërtime metalike në lartesi të madhe dhe struktura metalike brenda një strukture egzistuese, të gjjtha të trajtuara “vepër arti” dhe normalisht jemi gati në vijim për sfida të reja.

 

REALIZIM DHE PROJEKTIM PISHINA DHE PARCELA

Pishinat si objekte specifike që kerkojnë vemendje teknike absolutisht që janë fokusi ynë, me tashmë me dhjetera të realizuara bashkarisht me sistemimin e parcelës deri në shtrimin e tapetit të barit.

 

PROJEKTIM – NDERTIM OBJEKTE INDIVIDUALE – LUXURY PROPERTIES

Objektivi ynë është që ndertimin ta konceptojmë si një shërbim profesional dhe transparent duke ruajtur fanatikisht kushtet teknike, ne synojmë “vepra arti” të nxjerra konceptualisht nga mendja e klientit dhe të realizuara 100%. Ky është objektivi ynë, ky është target grupi ynë, të ndertojmë vila që jetojnë gjatë, sipas deshirës tuaj, me experiencën tonë.

Shërbime

Ndertim vilash private
Ndertim vilash private
Sherbim (2)
Sherbim (2)
Sherbim (3)
Sherbim (3)
Sherbim (4)
Sherbim (4)
Sherbim (5)
Sherbim (5)
Sherbim (6)
Sherbim (6)
Sistemim parcele
Sistemim parcele
Ndertim pishine
Ndertim pishine
Shembje dhe ndertim nga e para
Shembje dhe ndertim nga e para
Ndertim komplekse vilash
Ndertim komplekse vilash
Instalim infrastrukture inxhinierike
Instalim infrastrukture inxhinierike
Strukture metalike
Strukture metalike
Ndertim strukturash metalike
Ndertim strukturash metalike
Struktura metalike
Struktura metalike
Ndertim hotelesh me celsa ne dore
Ndertim hotelesh me celsa ne dore
Ndertim godinash te ndryshme nga e para
Ndertim godinash te ndryshme nga e para
Ndertime nga themelet
Ndertime nga themelet
Ndertim rifiniturash te brendshme
Ndertim rifiniturash te brendshme
Struktura metalike per kapanone
Struktura metalike per kapanone
Ndertim strukturash metalike per shkalle
Ndertim strukturash metalike per shkalle
Ndertim pallati nga themelet
Ndertim pallati nga themelet
Ndertim godine banime nga e para
Ndertim godine banime nga e para
Struktura metalike per cdo lloj ndertese
Struktura metalike per cdo lloj ndertese
Betonizim vile
Betonizim vile
Rifinitura te jashtme
Rifinitura te jashtme
Sistemime te jashtme
Sistemime te jashtme
Ndertim kompleksi rezidencial
Ndertim kompleksi rezidencial
Izolim strukturash me sistem penetron
Izolim strukturash me sistem penetron
Ndertim pishinash luksoze
Ndertim pishinash luksoze
Sistemime te jashtme, parcela drenazhime
Sistemime te jashtme, parcela drenazhime
Ndertim catiash per vila
Ndertim catiash per vila
Ndertim vile nga e para
Ndertim vile nga e para

Video