Secondary Adv

SAVI Shpk

 

Përshkrimi

Savi Shpk eshte kompania furnizuese kryesore ne Shqiperi dhe Ballkan i pompave me presion dhe pjeseve te tyre. Specialist prodhues dhe furnizues i te gjitha llojeve te rondeleve me presion, motore elektrike, pompa me presion te larte, pjese dhe aksesore per aplikimi industriale dhe tregtare. 

 

Misioni Yne

Për t’u bërë një nga shpërndarësit më të mëdhenj të pajisjeve të larjes me presion të lartë, motorëve elektrikë, pompave me presion të lartë dhe zorrëve me presion të lartë në Mbretërinë e Bashkuar. Në të ardhmen do të kërkojmë të zgjerohemi në Vendet e Ballkanit dhe gjithe Evropen.

 

Vlerat Tona

Përvoja jonë në pajisjet e larjes me presion të lartë zgjerohet mbi 9 vjet. Gjatë kësaj kohe ne jemi zgjeruar për t’u bërë një nga markat kryesore të presionit të lartë në Mbretërinë e Bashkuar dhe Evropë duke punuar në partneritet me disa nga prodhuesit kryesorë italianë të larëseve me presion të lartë dhe motorëve elektrikë.

 

Qellimi kyc i aktivitetit tone eshte qe te jemi gjithmone sa me afer klienteve tane me informacion te vlefshem rreth produkteve dhe pajisjeve qe ne tregtojme, por edhe me shume oferta per klientet besnik.

Çfarë ofron

Savi prej vitesh ka partneritet me brande boterore si: Annovi Reverberi, Hawk, Interpump Group, Iskra, Ravel dhe Udor, duke ofruar produktet e meposhtme:

 

-Detergjente lares per lavazhe, bare dhe restorante

-Motora elektrik ravel, nje fazore ravel dhe tre fazore ravel

-Pompa lavazhi elektrike dhe pompa me benzine edhe nafte

-Pjese elektrike per pompa

-Pompa presioni Annovi, Hawk, Interpump dhe Udor

-Zorra me presion te larte dhe zorra me presion e ulet

-Fshesa per larje dhe pastrim

-Motora per fshesa

 

Aksesore

-Regulator presioni manual

-Regulator presioni automatik

-Doreza dhe lanca

-Filter pompe

-Injektore Shkume

-Karroca dhe korniza

Shërbime

Pompa lavazhi elektrike
Pompa lavazhi elektrike
Pompa lavazhi me motor
Pompa lavazhi me motor
Pompa me benzine dhe nafte
Pompa me benzine dhe nafte
Pompa me presion Annovi Reeverberi
Pompa me presion Annovi Reeverberi
Pompa presioni Hawk
Pompa presioni Hawk
Pompa presioni Interpump
Pompa presioni Interpump
Pompa presioni Udor
Pompa presioni Udor
Motora nje fazore Ravel
Motora nje fazore Ravel
Motora tre fazore Ravel
Motora tre fazore Ravel
Aksesore per pompa
Aksesore per pompa
Detergjente per Bar Restorant
Detergjente per Bar Restorant
Detergjente per lavazh
Detergjente per lavazh
Fshesa per larje dhe pastrim
Fshesa per larje dhe pastrim
Furnizues i pompave me presion
Furnizues i pompave me presion
Pjese elektrike per pompa
Pjese elektrike per pompa
Regulator presioni automatik
Regulator presioni automatik
Regulator presioni manual
Regulator presioni manual
Zorra me presion te larte dhe te ulet
Zorra me presion te larte dhe te ulet
Doreza dhe lanca
Doreza dhe lanca
Flanga per motora elektrike
Flanga per motora elektrike
Filtera pompe
Filtera pompe
Injektore shkume
Injektore shkume
Karroca dhe korniza
Karroca dhe korniza
Pjese per presion te larte
Pjese per presion te larte
Pjese per presion te ulet
Pjese per presion te ulet

Partnere

savi-anovi-reverberisavi-hawksavi-interpump-groupsavi-iskrasavi-ravelsavi-udor