Secondary Adv

MVM Architecture Development & Construction

 

Përshkrimi

MVM Architecture u themelua si rezultat i dëshirës dhe vizionit të një grupi ekspertësh me eksperiencë shumëvjeçare në fusha të ndryshme të dizajnit, me qendër në Tiranë. Bërthama e një simbioze të një grupi arkitektësh me përvojë 20 vjeçare dhe sinergjinë e arkitektëve të rinj të diplomuar, që të gjithë së bashku formojnë, hap pas hapi, një ide abstrakte duke e zhvilluar në një objekt konkret, në një stil jetese, në një të ardhme, në përputhje me kodin e dizajnit shqiptar dhe europian.

Çfarë ofron

“MVM Architecture, Construction & Development” sh.p.k. ofron konsultime të hollësishme në lidhje me:

 

-Zhvillimin e pasurive të paluajtshme

Përmes një analize të detajuar ekspertët tanë vënë në dukje potencialin për zhvillim që secila prone ka, nëpërmjet analizës se si qëndron ndërtesa në raport me rrethinën dhe nevojat e banorëve.

 

-Portofoli multidisiplinar 

-Përfshin projektimin urban që nga hartimi i Planeve të Detajuara Vendore deri në një shkallë më të madhe dhe komplekse si Planet e Përgjithshme Vendore, projektet arkitekturore të shkallëve të ndryshme, ndërtesat civile dhe industriale, duke ofruar zgjidhje të qëndrueshme për çështjet bashkëkohore arkitekturore dhe urbane.

Shërbime

Kompani projektimi per objekte polifunksionale
Kompani projektimi per objekte polifunksionale
Projekte per objekte arsimore
Projekte per objekte arsimore
Projektim banesa individuale, vila
Projektim banesa individuale, vila
Projektim i ambjenteve te brendshme per bare, restorante
Projektim i ambjenteve te brendshme per bare, restorante
Projektim i brendshem i holleve, ambjenteve pritese
Projektim i brendshem i holleve, ambjenteve pritese
Projektim i brendshem per vila dhe apartamente
Projektim i brendshem per vila dhe apartamente
Projektim i objekteve komerciale
Projektim i objekteve komerciale
Projektim i objekteve kulturore
Projektim i objekteve kulturore
Projektim i objekteve rezidenciale
Projektim i objekteve rezidenciale
Projektim i rikualifikimit te objekteve universitare
Projektim i rikualifikimit te objekteve universitare
Projektim komplekse turistike, resorte, njesi hotelerie
Projektim komplekse turistike, resorte, njesi hotelerie
Projektim masterplane dhe studime urbanistike
Projektim masterplane dhe studime urbanistike
Projektim objektesh administrative
Projektim objektesh administrative
Projektim objektesh akomoduese, hoteleri, resorte
Projektim objektesh akomoduese, hoteleri, resorte
Rijetezim i hapsirave urbane
Rijetezim i hapsirave urbane
Studio arkitekture per objekte tregtare dhe showroom
Studio arkitekture per objekte tregtare dhe showroom
Studio per projektim komplesesh banimi
Studio per projektim komplesesh banimi
Studio projektim i brendshem i hapsirave administrative
Studio projektim i brendshem i hapsirave administrative
Studio projektimi per objekte industriale
Studio projektimi per objekte industriale
Hartim i planeve te detajuara vendore
Hartim i planeve te detajuara vendore
Dizenjim urbanistik
Dizenjim urbanistik
Planifikim urban
Planifikim urban
Rikualifikim hapesira publike
Rikualifikim hapesira publike
Studio arkitekture dhe Interior Design
Studio arkitekture dhe Interior Design
Supervizim dhe mbikqyrje e planeve arkitekturore
Supervizim dhe mbikqyrje e planeve arkitekturore

Punë të kryera

4 Elements Tower and Hotel, Tirane
4 Elements Tower and Hotel, Tirane
5 Maj Neighbourhood, Tirane
5 Maj Neighbourhood, Tirane
AG Hotel Qeparo
AG Hotel Qeparo
Adriatic Reflection Hotel
Adriatic Reflection Hotel
AIA Petrele, Tirane
AIA Petrele, Tirane
Amber Hotel, Borsh
Amber Hotel, Borsh
Black Saphire Building, Tirane
Black Saphire Building, Tirane
Blue Horizon Hotel, Borsh
Blue Horizon Hotel, Borsh
Brilliant Complex, Tirane
Brilliant Complex, Tirane
Ciao Borshi, Borsh
Ciao Borshi, Borsh
Cioccolatitaliani, Tirane
Cioccolatitaliani, Tirane
Dan Bajrami School, Kurbin
Dan Bajrami School, Kurbin
Diamond Ring Tirana
Diamond Ring Tirana
Durres Yachts Marina
Durres Yachts Marina
Eternity Retreat Houses, Petrele
Eternity Retreat Houses, Petrele
Festival City, Tirane
Festival City, Tirane
G-04, Tirane
G-04, Tirane
Golden Colosseo Resort, Velipoje
Golden Colosseo Resort, Velipoje
Golden Gate Residence, Tirane
Golden Gate Residence, Tirane
Horizon Tower, Tirane
Horizon Tower, Tirane
Hotel Voskopoja, Korce
Hotel Voskopoja, Korce
ItalOptic Interior, Tirane
ItalOptic Interior, Tirane
J2 Residence, Tirane
J2 Residence, Tirane
Jali Hotel and Residences, Sarande
Jali Hotel and Residences, Sarande
Llesh Nik Daka School, Lezhe
Llesh Nik Daka School, Lezhe
Luminor Residences, Farke
Luminor Residences, Farke
Multi Purpose Building, Tirane
Multi Purpose Building, Tirane
Nari Lunder Hotel, Tirane
Nari Lunder Hotel, Tirane
Olive Countryside, Tirane
Olive Countryside, Tirane
Playa y Mas Resort, Durres
Playa y Mas Resort, Durres
Reflection Hotel, Durres
Reflection Hotel, Durres
Residential Building, Tirane
Residential Building, Tirane
Resort in Orikum
Resort in Orikum
Revitalisation of Cerciz Topulli Square, Gjirokaster
Revitalisation of Cerciz Topulli Square, Gjirokaster
Sartoria del Panino, Tirane
Sartoria del Panino, Tirane
Science Academy Tirana
Science Academy Tirana
Silver Sand Resort, Velipoje
Silver Sand Resort, Velipoje
Stone Village Qeparo
Stone Village Qeparo
Sunset Hill, Livadh, Himare
Sunset Hill, Livadh, Himare
Te Stefi Hotel, Qeparo
Te Stefi Hotel, Qeparo
Ula Oasis, Borsh
Ula Oasis, Borsh
Ultramarine Hotel, Borsh
Ultramarine Hotel, Borsh
Villa B, Skrapar
Villa B, Skrapar
White Waves Hotel
White Waves Hotel
Winter Garden, Tirane
Winter Garden, Tirane
Yachts Marina, Durres
Yachts Marina, Durres
Obsidian Residence
Obsidian Residence
Buster Block Tirana
Buster Block Tirana
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Objekt rezidencial, Tirane
Objekt rezidencial, Tirane
Resort ne Radhime, Vlore
Resort ne Radhime, Vlore