Secondary Adv

ERKLO shpk

 

Përshkrimi

Kompania ERKLO shpk, si grup ndërtimi është e specializuar në zbatime të ndryshme, si konstruksione metalike, gërmime dheu, shërbime vinçi, porta industriale me shine, etj.  Që prej vitit 2000 i shërbejmë me devotshmëri dhe përkushtim komunitetit dhe çdo klienti për të materializuar dëshirat dhe kërkesat e tyre në mënyrën më efektive të mundshme. Eksperienca e gjatë na ka bërë partnerë të besuar të shume kompanive, organizatave, individëve, autoriteteve shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.

 

Misioni i kompanisë është që të realizojë konstruksione cilësore, që garantojnë siguri, bukuri, efikasitet dhe kosto të leverdisshme për vendbanime, hapësira biznesi, lehtësira publike, si spitale dhe shkolla duke punuar me ndershmëri, integritet dhe mbi të gjitha me kompetencë profesionale. Cilësia e projekteve të sotme të ndërtimit në Shqipëri na vendos para një numri sfidash dhe ne premtojme të realizojë punime sipas standardit që do bëjë diferencën në cdo kohë.

ERKLO shpk vazhdon historitë e suksesit në sektorin e ndërtimit dhe ecën drejt një të ardhmje të ndritur për bazat e kompanisë duke u shërbyer klientëve dhe duke vënë në epiqendër të çdo vepre partneritetin me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj. Puna e vazhdueshme e palodhshme ka sjellë një shpërblim të vyer duke na shtuar peshën e emrit tonë në industrinë e ndërtimit.

 

Kompania jonë do të vazhdojë të shtrihet gjerësisht në çdo element përbërës të ndërtimit duke filluar nga konsulenca, supervizimi dhe kolaudimi i objekteve në ndërtim. Këto përfshihen në projektet e së tashmes dhe të së ardhmes të kompanisë sonë. Me objektiv kryesor suksesin dhe partneritete fitimprurëse morale, financiare dhe sociale, ne do të vazhdojmë të ofrojmë shërbimin e tone të vyer gjithë klientëve potencialë tonin. E ardhmja rezervon shumë sfida dhe shumë projekte, të cilat do kërkojnë një punë kolosale nga kompania jonë dhe nga gjithë bashkëpunëtorët.


Portofoli i ERKLO shpk përfshin punime nga më të rëndësishmet dhe të ndryshmet, duke i kurorëzuar këto punime si krenaria jonë dhe motivi për të vazhduar më tej punën e suksesshme. Konstruksionet tona kanë marrë kritikat më të vlerësuara të mundshme nga klientët tanë dhe bashkëpunëtorët e klientëve tanë. Përkushtimi jonë shpërblehet me anë të partneriteteve të reja dhe kontratave të vazhdueshme.

Çfarë ofron

Konstruksione Metalike

Ne realizojme konstruksione metalike të çdo tipi, përmase apo lloji. Të gjitha punimet realizohen nga profesionistë në këtë fushë, me eksperiencë më shumë se 20 vjeçare dhe me çertifikata. Ofrojmë cilesinë më të mirë në treg, garanci të plotë për punën tonë dhe punë të kryera në kohë rekord.

 

Kapanone Industriale

Kapanonë me hapësirë, përmasa të ndryshme. Realizimi me profile metalike si HEA, IPE etj. Të gjitha këto materiale janë konformë standarteve Europiane.

 

Gërmime dheu

Realizojmë gërmime dheu dhe heqje e dheut për punimet që dëshironi të kryeni në kohë rekord.

 

Shërbime Vinci

Kamionët me vinç janë mjete që ju ndimojnë për transportimin, lëvizjen, ngritjen dhe uljen e ngarkesave të ndryshme.

 

Porta Industriale me Shinë

Eksperienca disa vjeçare në këtë fushë bën të mundur një shërbim tepër cilësor dhe asistencë teknike për portat industriale të thjeshta dhe me motor me pult. Prioriteti ynë është cilësia, siguria dhe komoditeti i produkteve. E gjithë kjo vjen tek ju falë personelit të kualifikuar, të shpejte dhe të dedikuar. 

Shërbime

Germime dheu me eskavator
Germime dheu me eskavator
Heqje dherash ne kantiere ndertimi
Heqje dherash ne kantiere ndertimi
Konstruksion kapanoni
Konstruksion kapanoni
Mbulim me strukture metalike
Mbulim me strukture metalike
Ndarje me konstruksion metalik
Ndarje me konstruksion metalik
Ndertim catie me konstruksion celiku
Ndertim catie me konstruksion celiku
Ndertim kapanone industriale
Ndertim kapanone industriale
Ndertim kapanonesh frigoriferik
Ndertim kapanonesh frigoriferik
Ndertim me konstruksion metalik
Ndertim me konstruksion metalik
Ndertim shtesash kati me konstruksion
Ndertim shtesash kati me konstruksion
Ngritje dhe ulje ngarkesash me vinc
Ngritje dhe ulje ngarkesash me vinc
Porta industriale me shine
Porta industriale me shine
Prodhim elementesh metalik
Prodhim elementesh metalik
Prodhim kangjellash hekuri me lyerje
Prodhim kangjellash hekuri me lyerje
Prodhim konstruksionesh per impiante
Prodhim konstruksionesh per impiante
Prodhim struktura metalike
Prodhim struktura metalike
Prodhim strukturash metalike me lyerje
Prodhim strukturash metalike me lyerje
Prodhim strukturash per sera bujqesore
Prodhim strukturash per sera bujqesore
Projektim dhe zbatim konstruksione metalike
Projektim dhe zbatim konstruksione metalike
Punime saldimi
Punime saldimi
Punime struktura celiku
Punime struktura celiku
Realizim profile metalike si HEA, IPE
Realizim profile metalike si HEA, IPE
Realizim strukturash metalike komplekse
Realizim strukturash metalike komplekse
Sherbime saldimi
Sherbime saldimi
Sherbime vinci
Sherbime vinci
Shkalle hekuri
Shkalle hekuri
Transport ngarkesash te medha ne lartesi
Transport ngarkesash te medha ne lartesi
Transport strukturash dhe makinerish te renda
Transport strukturash dhe makinerish te renda
Transport strukturash metalike ne lartesi
Transport strukturash metalike ne lartesi
Zbatim projekti per kapanone me konstruksion metalik
Zbatim projekti per kapanone me konstruksion metalik
Kapanone industriale me konstruksione metalike
Kapanone industriale me konstruksione metalike
Konstruksione metalike per karburante, zbatime projektesh
Konstruksione metalike per karburante, zbatime projektesh
Konstruksione metalike per magazina industriale
Konstruksione metalike per magazina industriale
Shtesa katesh me konstruksion metalik
Shtesa katesh me konstruksion metalik
Streha me konstruksion metalik
Streha me konstruksion metalik
Konstruksione hekuri per ndertim
Konstruksione hekuri per ndertim
Konstruksione metalike per godina sherbimi
Konstruksione metalike per godina sherbimi
Realizim struktura metalike dekorative per lokale, bare
Realizim struktura metalike dekorative per lokale, bare
Struktura metalike per beach bar
Struktura metalike per beach bar
Struktura metalike per ndertim godinash
Struktura metalike per ndertim godinash

Punë të kryera

Hotel Sheraton
Hotel Sheraton
Karburant Krasniqi
Karburant Krasniqi
Konstruksion per ure
Konstruksion per ure
Konstruksione per ambjente te brendshme
Konstruksione per ambjente te brendshme
KS Ali Demi
KS Ali Demi
Landfilli i Vlores
Landfilli i Vlores
Moto Tirana
Moto Tirana
QTU
QTU
Rruga e Kombit
Rruga e Kombit
TEG
TEG
Shkalle dhe Porta Industriale
Shkalle dhe Porta Industriale
Kapanon industrial, realizuar me konstruksion metalik
Kapanon industrial, realizuar me konstruksion metalik
Konstruksion metalik, Kalceto
Konstruksion metalik, Kalceto
Ndertim njesi sherbimi me konstruksion metalik
Ndertim njesi sherbimi me konstruksion metalik
Njesi sherbimi hotelerie 2 kat me konstruksion metalik
Njesi sherbimi hotelerie 2 kat me konstruksion metalik
Realizim konstruksionesh metalike sipas porosise se klientit
Realizim konstruksionesh metalike sipas porosise se klientit
Strehe e jashtme me konstruksion metalik
Strehe e jashtme me konstruksion metalik
Terminali Lindor, TEG
Terminali Lindor, TEG
Realizim dhe montim strehe me konstruksion metalik
Realizim dhe montim strehe me konstruksion metalik
Borsh Sarande
Borsh Sarande
Konstruksion metalik ne Misto Mame, Tirane
Konstruksion metalik ne Misto Mame, Tirane