Secondary Adv

Carshi Istanbul

 

Përshkrimi

Çarshi Istanbul është showroomi më i madh dhe me çmimet më të lira në Tiranë për enë kuzhine dhe pajisje të ndryshme shtëpiake. Brandi më i madh dhe më i kërkuar Turk i enëve, aksesorëve të kuzhinës dhe zbukurimeve vjen tashmë dhe në Shqipëri.  Çarshi Istanbul është destinacioni i preferuar për ata që janë në kërkim të dizajneve të fundit moderne të aksesorëve dekorues, enëve dhe artikujve të kuzhinës dhe ambjenteve të tjera të shtëpisë. Një gamë e gjërë zgjedhjesh të dizajnit, materialeve, ngjyrave do ju ofrojë mundësinë të personalizoni shtëpinë, kuzhinën apo biznesin sipas preferencave tuaja. Tashmë Çarshi Instanbul ofron dhe shitjen online në çdo qytet të Shqipërisë, por jo vetëm, madje dhe Worlwide Shipping.

Tek Carshi Istanbul Albania do të gjeni gjithcka për të kompletuar kuzhinen, por dhe dekorime moderne per shtëpinë apo biznesin tuaj: 

 

- Enë kuzhine dhe cdo aksesor tjeter plotesues, shitje shumicë dhe pakicë;

- Pjata qeramike dhe porcelan per sektorin Horeca, restorante dhe hoteleri; 

- Servise shtrimi për tavolina si luge, pirunj, runner etj; 

- Zbukurime dhe dekoracione moderne turke per shtëpinë tuaj; 

- Aksesorë dekorativë per lokale, restorante, hotele; 

- Dekore sezonale festive; 

- Skulptura, mbajtese qirinjsh, vazo lulesh dekorative etj.

Shërbime

Showroom me produkte kuzhine dhe zbukurime
Showroom me produkte kuzhine dhe zbukurime
Shitje me shumice dhe pakice ene kuzhine
Shitje me shumice dhe pakice ene kuzhine
Artikuj kuzhine me shumice
Artikuj kuzhine me shumice
Ene kuzhine me cmime ekonomike
Ene kuzhine me cmime ekonomike
 Shitje online aksesore dhe ene kuzhine
Shitje online aksesore dhe ene kuzhine
Ene kuzhine ne shitje
Ene kuzhine ne shitje
 Pjata qeramike dhe porcelani per sektorin Horeca
Pjata qeramike dhe porcelani per sektorin Horeca
Aksesore te ndryshem kuzhine
Aksesore te ndryshem kuzhine
Servise shtrimi tavoline
Servise shtrimi tavoline
Kavanoza qelqi dhe mbajtese ushqimesh
Kavanoza qelqi dhe mbajtese ushqimesh
Bonboniere dhe frutiere qelqi, porcelani
Bonboniere dhe frutiere qelqi, porcelani
Sete pjatash dekorative per evente
Sete pjatash dekorative per evente
 Showroom me dekore shtepie ne Tirane
Showroom me dekore shtepie ne Tirane
Dekoracione per shtepi
Dekoracione per shtepi
Aksesore per dekor lokalesh dhe restorantesh
Aksesore per dekor lokalesh dhe restorantesh
Produkte dekorative ne shitje
Produkte dekorative ne shitje
Zbukurime moderne turke per shtepi
Zbukurime moderne turke per shtepi
Vazo dhe lule dekorative per zbukurim
Vazo dhe lule dekorative per zbukurim
Dekore sezonale festive
Dekore sezonale festive
Aksesore dhe sete per tualete
Aksesore dhe sete per tualete

Video