Secondary Adv

Demaj Stone

 

Përshkrimi

Demaj sh.p.k e krijuar në vitin 1994, nga subjektet e para në përpunimin e mermerit, granitit, onyxit, kuarcit, punimit të gurit dhe mozaikëve të ndryshëm ju ofron shërbime me kualitet të lartë dhe çmime konkuruese.

 

Specialistët tanë kanë një eksperiencë të gjatë prej më shumë se 28 vitesh dhe janë trajnuar më së miri për të kryer me cilësi të lartë porosinë tuaj. Stafi ynë ofron një shërbim të përkushtuar dhe të orientuar drejt klientit, duke ndihmuar në zgjedhjen e materialeve më të përshtatshme për çdo projekt.

 

Ne kemi një shumëllojshmëri materialesh si Mermer, Onix, Qeramikë, Mozaik, Kuartz dhe Granit dhe ngjyra nga më të ndryshmet. Jemi në gjendje të krijojmë dhe riprodhojmë çdo produkt apo objekt që klienti dëshiron.

Çfarë ofron

Në firmën tonë do të gjeni punime si: banak kuzhine dhe tualeti, lavamane të ndryshe mermeri, oxhaqe moderne dhe klasike, punime shkallësh, bazamake dritaresh, veshje dyersh, kollona mermeri, kapitele, tavolina, statuja, relieve, arredime të jashtme dhe punime artistike të ndryshme.

 

Demaj Stone prodhon memoriale me mermer, granit e kuartz. Në bashkëpunim me klientin ne punojmë së bashku për të realizuar monumentet për të dashurit e tyre. Me më shume se 28 vjet eksperiencë, qëllimi ynë ka qenë të shërbejmë me përkushtim dhe ti nderojmë sa më mirë me punimet tona, të ndjerët dhe të dashurit e klientave tanë.

- Materialet: Mermer, Kuartz, Oniks, Granit dhe Gres Porcelanato (Shumellojshmeri ngjyrash dhe modelesh).

- Mbi 100 Modele Memorialesh: Ne realizojme memoriale edhe ne baze te specifikimeve dhe parametrave qe ju deshironi. Ekipi ynë me eksperience shumë-vjecare është i specializuar në realizimi e memorialeve duke përdorur pajisje e makineri të teknologjisë së lartë.

 

Tek Demaj Stone do të gjeni përkushtim maksimal, garanci, korrektese dhe cmime nga më konkurueset në treg.

Shërbime

Arredime te jashtme dhe te brendshme me mermer, onyx, gres porcelan
Arredime te jashtme dhe te brendshme me mermer, onyx, gres porcelan
Perpunim mermeri, graniti, onyx dhe kuarc
Perpunim mermeri, graniti, onyx dhe kuarc
Punime me granit dhe mermer me porosi
Punime me granit dhe mermer me porosi
 Quartz, onyx, granit dhe kuarc per shitje me shumice dhe pakice
Quartz, onyx, granit dhe kuarc per shitje me shumice dhe pakice
Granit dhe Quartz per veshje muresh
Granit dhe Quartz per veshje muresh
Balustra mermeri dhe bazamente dritaresh
Balustra mermeri dhe bazamente dritaresh
Bango kuzhine me derdhje
Bango kuzhine me derdhje
Banko kuzhine te punuara me quartz
Banko kuzhine te punuara me quartz
Gres porcelan per punim bango kuzhinash
Gres porcelan per punim bango kuzhinash
Ishull kuzhine me veshje mermeri, graniti
Ishull kuzhine me veshje mermeri, graniti
Kuartz per veshje kuzhine gatimi
Kuartz per veshje kuzhine gatimi
Lavamane mermeri me porosi
Lavamane mermeri me porosi
Fabrike per perpunim mermeri, quartzi, kuarci
Fabrike per perpunim mermeri, quartzi, kuarci
Quartz per kuzhina gatimi
Quartz per kuzhina gatimi
Oniks per veshje banake lokalesh, baresh
Oniks per veshje banake lokalesh, baresh
Oxhake me veshje graniti
Oxhake me veshje graniti
Punim oxhaqe moderne dhe klasike me mermer
Punim oxhaqe moderne dhe klasike me mermer
Punime artistike te ndryshme me mermer, granit, quartz
Punime artistike te ndryshme me mermer, granit, quartz
Punime te personalizuara dhe veshje me granit
Punime te personalizuara dhe veshje me granit
Syprina gres porcelan per kuzhina gatimi
Syprina gres porcelan per kuzhina gatimi
Recepsione, banake te veshur me granit, onyx, mermer
Recepsione, banake te veshur me granit, onyx, mermer
Statuja te gdhendura ne mermer
Statuja te gdhendura ne mermer
Suprina kuarci per kuzhina gatimi
Suprina kuarci per kuzhina gatimi
Suprina tualeti dhe lavamane te derdhura ne mermer
Suprina tualeti dhe lavamane te derdhura ne mermer
Tavolina mesi me suprina gres porcelani, mermeri
Tavolina mesi me suprina gres porcelani, mermeri
Tualete me veshje totale mermeri
Tualete me veshje totale mermeri
Veshje dekorative dyersh me mermer
Veshje dekorative dyersh me mermer
Veshje fasade te jashtme me mermer
Veshje fasade te jashtme me mermer
Veshje shkallesh me mermer
Veshje shkallesh me mermer
Tavolina ngrenie me suprina mermeri
Tavolina ngrenie me suprina mermeri

Punë të kryera

Arredim salloni, soxhorno dhe tavoline mesi punuar me mermer
Arredim salloni, soxhorno dhe tavoline mesi punuar me mermer
Banak bari punuar me porosi
Banak bari punuar me porosi
Banak ne furre buke me quartz
Banak ne furre buke me quartz
Bango kuzhine dhe veshje anesore gres porcelan me ngjyre
Bango kuzhine dhe veshje anesore gres porcelan me ngjyre
Bango, Lamaman dhe veshje tualeti
Bango, Lamaman dhe veshje tualeti
Bar Countertop
Bar Countertop
Klinika dentare Pipero
Klinika dentare Pipero
Kompleksi Delijorgji, veshje fasade me mermer
Kompleksi Delijorgji, veshje fasade me mermer
Kuzhine e punuar me Gres Porcelan
Kuzhine e punuar me Gres Porcelan
Kuzhine gatimi dhe ishull, punim me gres porcelan
Kuzhine gatimi dhe ishull, punim me gres porcelan
Lavaman i gdhendur ne mermer
Lavaman i gdhendur ne mermer
Lavamane ne mermer te punuar me porosi
Lavamane ne mermer te punuar me porosi
Memorial punuar nga Demaj Stone
Memorial punuar nga Demaj Stone
Oxhak i punuar me mermer Prilepi me ujra
Oxhak i punuar me mermer Prilepi me ujra
Punim memoriali me porosi
Punim memoriali me porosi
Punim oxhaku me mermer
Punim oxhaku me mermer
Punim total tualeti me mermer. Veshje muri dhe lavaman
Punim total tualeti me mermer. Veshje muri dhe lavaman
Punim varri me mermer dhe skulpture te gdhendur
Punim varri me mermer dhe skulpture te gdhendur
Punimi tavolines me siperfaqje mermeri dhe kuzhina e gatimit
Punimi tavolines me siperfaqje mermeri dhe kuzhina e gatimit
Recepsion dhe veshje muresh me mermer
Recepsion dhe veshje muresh me mermer
Rolling Hills Residences, fasade e veshur me mermer
Rolling Hills Residences, fasade e veshur me mermer
Tavolina mesi te punuara me siperfaqje mermeri
Tavolina mesi te punuara me siperfaqje mermeri
Veshje kuzhine dhe banko me Ceramics
Veshje kuzhine dhe banko me Ceramics
Veshje muresh me mermer, Spa dhe Hammam
Veshje muresh me mermer, Spa dhe Hammam

Video

Teknologjia