Secondary Adv

Dema Foam

 

Përshkrimi

Dema Foam, me një eksperiencë 25 vjeçare, operon në treg në fushën e prodhimit dhe përpunimit të sfungjerit. Kompania ofron një gamë të gjerë produktesh për të gjitha kërkesat e klientëve. Produktet janë të çertifikuara me vulën e cilësisë sipas të gjitha standardeve. Dema Sfungjer garanton cilësi, korrektësi dhe shpejtësi në gjithë shërbimet që ofron. 

Çfarë ofron

Dema Sfungjer ofron çdo lloj shërbimi në lidhje me sfungjerin si: 

 

- Sfungjerë bllok ose të përpunuar;

- Prerje sfungjeri për përmasa të personalizuara;

- Sfungjerë për veshje akustike;

- Dyshekë;

- Divanë dhe kolltuqe; 

- Shezlong plazhi, shilte etj.

 

Të gjitha format e kërkuara prodhohen dhe ofrohen në treg me çmime konkuruese dhe shërbim transporti në të gjithë Shqipërinë. 

Shërbime

Fabrike sfungjeri ne Elbasan
Fabrike sfungjeri ne Elbasan
Fabrike sfungjeri per dysheke
Fabrike sfungjeri per dysheke
Fabrike per prodhim sfungjeresh per mobileri
Fabrike per prodhim sfungjeresh per mobileri
Prodhim dhe shitje sfungjeri me shumice
Prodhim dhe shitje sfungjeri me shumice
Prodhim sfungjere per export
Prodhim sfungjere per export
Prodhim sfungjeresh me porosi
Prodhim sfungjeresh me porosi
Prodhim sfungjeresh per shtresa memomy, latex dhe jasteke
Prodhim sfungjeresh per shtresa memomy, latex dhe jasteke
Prodhim sfungjeri per mobileri
Prodhim sfungjeri per mobileri
Sfungjera cilesore me forma te personalizuara
Sfungjera cilesore me forma te personalizuara
Grimca sfungjeri
Grimca sfungjeri
Lastra sfungjeri me dendesi te ndryshme
Lastra sfungjeri me dendesi te ndryshme
Sfungjere per dysheke
Sfungjere per dysheke
Sfungjere per prodhim dyshekesh
Sfungjere per prodhim dyshekesh
Panele akustike prej sfungjeri
Panele akustike prej sfungjeri
Sfungjere per izolime akustike
Sfungjere per izolime akustike
Shtresa sfungjeri per kende, divane, kolltuqe
Shtresa sfungjeri per kende, divane, kolltuqe
Sfungjera per shezlong, gaxebo plazhi
Sfungjera per shezlong, gaxebo plazhi
Sfungjera per paketime, amballazhime
Sfungjera per paketime, amballazhime
Shkrime te personalizuara me sfungjer
Shkrime te personalizuara me sfungjer
Sfungjera cilesore me forma te personalizuara
Sfungjera cilesore me forma te personalizuara