Secondary Adv

Pepa Konstruksion

 

Përshkrimi

Pepa Konstruksion kompleton me punime  metalike ambiente nga shtëpia, dyqane deri në konstruksione metalike me siguri maksimale. Me mbi 10 vite esperiencë kombëtare dhe ndërkombtare, kualitet është maksimal dhe kenaqësia e klientit e garantuar.

 

Këtu për ju që në momentin e parë të konceptualizimit e deri në momentin kur ajo çka ishte vetëm në mëndjen e tuaj mer formë reale para jush. Mirmbajtjen optimale të vazhdueshme të sigurisë dhe estetikës së konstruksioneve dhe riparime. Tek Pepa Konstruksion çdo kërkesë dhe nevoj e juaja për Konstruksione metalike është e mbaruar!

 

Kompania Pepa Konstruksion zotëron të gjitha makineritë dhe paisjet që i nevojiten një kompanie të konstruksioneve metalike. Synimi është që kompania të ngrihet në majat më të larta të suksesit që falë ekipit profesional kompanisë i buzeqesh fati çdo ditë më shumë. Kompania ka krijuar klienetelë të plotë dhe të sigurtë duke prodhuar produkte metalike si brenda po ashtu edhe jashtë vendit. 

Çfarë ofron

KONSTRUKSIONE METALIKE

Me një eksperiencë prej mbi 10 vitesh dhe me një bazë klientele në rritje, Pepa Konstruksion është zgjidhja juaj për çdo konstruksion metalik, me planifikim pune superior dhe me profesionistët tanë, në garantojmë kualitetin dhe sigurinë qe ju kërkoni tek konstruksionet tuaja metalike.

PRERJE ME LAZER

Kompania jonë është predikuese dhe ndjekëse aktive e inovacionit, duke i mundësuar klienteve tanë jo vetëm punë të dedikuar atizanale por dhe preçizion kompjuterik në implementimin e kërkesave tuaja në formen më të përpiktë të mundshme. Me anë të pajisjes tonë Bystronic, lider në përpunimin e paneleve metalike, dhe ekspertizës tonë ne ju ofrojmë produke të personalizuara sipas kërkesave me preçizionin më të lartë.

 

LYERJE ME FURRE (ELEKTROSTATIKE)

Kompania jonë ofron standartin më të lartë të lyerjes me bojë, bojë me aplikim elektro statik. Kjo lloj lyerje ka kualitet superior krahasuar me çdo lloj tjetër aplikimi boje dhe pajis klientet tanë me produktin përfundimtar me estetikisht terheqës dhe të durueshëm ndaj çdo elementi të motit. Garantimi i kualitetit është ajo çka na bën të dallojmë dhe kënaqësia e klientit është ajo çka synojme!

 

KANGJELLA

Ofrojmë personalizim në variacione nga më të ndryshmet, me shumllojshmëri dizajnesh të implementuara dhe të hapur për të dëgjuar kërkesa të mëtejshme. Me një portofol mbi 10 vjecar suksesesh ne ju garantojmë kualitet premium.

PORTA

Ofrojmë shumllojshmëri dizajnesh portash, duke duke ju mundësuar ti jepni banesës tuaj prestigjin që meriton. Dizajni është i personalizueshëm me mundësi për dizajn in-house dhe nëse dizajni është ekzsitent mund ta implementojmë gjithashtu.

 

QEPENA

Mas mbrojtëse e domosdoshme dhe e mirnjohur e objetit tuaj, mbrojtja e parë dhe pse jo e fundit. Me eksperiencen tonë ne maksimizojmë fortësinë e qepenit duke ju përshtatur dimensioneve dhe dizajnit specifik të qepenit, në vartësi të kërkesës së klientit.

PUNIME ARTIZANALE METALI

Nga punimet klasike artizanale të hekurit deri në trendet më moderne, ne ofrojmë atë çka ju kërkoni! Për të plotësuar më së miri ambientet tuaja me veçantin që meritojnë dhe vëmëndje ndaj detajeve, lini imagjinatën tuaj të jetë limiti. Eksperienca jonë e dedikuar kombëtare dhe ndërkombtare sjell pranë jush tashmë teknikat më efikase të ciat na japin lirin për të prodhuar produte më të shumllojshme, estetikisht tërheqëse,dhe jetë gjata. 

Shërbime

Konstruksione metalike me porosi
Konstruksione metalike me porosi
Prodhim konstruksionesh metalike ne Durres
Prodhim konstruksionesh metalike ne Durres
Konstruksione metalike per kapanone
Konstruksione metalike per kapanone
Makineri per prerje me lazer Bystronic
Makineri per prerje me lazer Bystronic
Projektim dhe ndertim kapanonesh me strukture metalike
Projektim dhe ndertim kapanonesh me strukture metalike
Saldim strukturash metalike
Saldim strukturash metalike
Struktura metalike per tenda parkimi
Struktura metalike per tenda parkimi
Elemente dekorative te prere me lazer
Elemente dekorative te prere me lazer
Kabina me strukture metalike
Kabina me strukture metalike
Kangjella metalike per ballkone
Kangjella metalike per ballkone
Kangjella metalike per rrethime
Kangjella metalike per rrethime
Kangjella shkallesh
Kangjella shkallesh
Lyerje me boje elektrostatike
Lyerje me boje elektrostatike
Lyerje strukturash me furre elektrostatike
Lyerje strukturash me furre elektrostatike
Porta metalike me hapje dhe automatike
Porta metalike me hapje dhe automatike
Porta metalike me prerje me lazer
Porta metalike me prerje me lazer
Prodhim tavolina dhe karrige metalike
Prodhim tavolina dhe karrige metalike
Punime artizanale metali dhe hekuri me porosi
Punime artizanale metali dhe hekuri me porosi
Qepena per shtepi dhe biznese
Qepena per shtepi dhe biznese
Rafte dekorative metalike
Rafte dekorative metalike
Rrethime metalike per vila
Rrethime metalike per vila
Shkalle metalike emergjence
Shkalle metalike emergjence
Shkronja te prera me lazer
Shkronja te prera me lazer
Struktura metalike per ballkone
Struktura metalike per ballkone
Struktura hekuri per mobilje
Struktura hekuri per mobilje

Punë të kryera

Kabina sherbimi, punuar me panele sanduic
Kabina sherbimi, punuar me panele sanduic
Kabine metalike me funksion sherbimi
Kabine metalike me funksion sherbimi
Kangjella metalike ne shkalle te brendshme
Kangjella metalike ne shkalle te brendshme
Kangjella metalike te vendosura ne dritare
Kangjella metalike te vendosura ne dritare
Lyerje me boje, aplikim elektro statik
Lyerje me boje, aplikim elektro statik
Ndertim kapanoni industrial me strukture metalike
Ndertim kapanoni industrial me strukture metalike
Porte dhe rrethim metalik, Vile private
Porte dhe rrethim metalik, Vile private
Porte metalike automatike
Porte metalike automatike
Porte metalike ne oborr vile, prerje me lazer
Porte metalike ne oborr vile, prerje me lazer
Projektim dhe zbatim projekti per kapanon
Projektim dhe zbatim projekti per kapanon
Punim kangjellash metalike ne ballkon vile
Punim kangjellash metalike ne ballkon vile
Qepen me telekomande ne parkim privat
Qepen me telekomande ne parkim privat
Raft dekorativ metalik vendosur ne apartament
Raft dekorativ metalik vendosur ne apartament
Realizim tavolina karrige metalike me porosi
Realizim tavolina karrige metalike me porosi
Shkalle emergjence metalike ne pallat banimi
Shkalle emergjence metalike ne pallat banimi
Shkalle metalike sipas porosise se klientit
Shkalle metalike sipas porosise se klientit
Strehe me konstruksion metalik ne hyrje institucioni
Strehe me konstruksion metalik ne hyrje institucioni
Strukture metalike per tende ne parkim makinash
Strukture metalike per tende ne parkim makinash

Video