Secondary Adv

ELECTROVA

 

Përshkrimi

Electrova është një kompani distributor dhe integratore per sistemet e sigurise elektronike e krijuar në vitin 2016 por me një staf të specializuar me mbi 15 vite experiencë në fushën e sigurisë elektronike të ndjekur me trajnime dhe specializime të herë pas hershme jashtë vendit në kompanitë më me emër në Europë. Se fundi vijme ne treg dhe me Disribucion te markes Izraelite Provision-ISR ne systemin e kamerave lider ne cybersecurity, gjigandi ruse per sistemet e aksesit automatic PERCo, etj.

 

Ne ndjekim me kujdes zhvillimet teknologjike të ofruara jo vetëm nga partnerët tanë, por gjithashtu frekuentojmë panaire të ndryshme ndërkombëtare me qëllim që të jemi gjithnjë të informuar dhe të pregatitur për çdo sfidë te re teknologjike në fushën ku ne operojmë.

 

Kohët e fundit siguria është një nga kërkesat më të mëdha të konsumatorit, si rrjedhojë instalimi i sistemeve më të mira të sigurisë kërkon gjithnjë e më shumë kujdes, në mënyrë që t’i gjendemi sa më pranë të gjitha kërkesave në rritje të klientëve tanë. Përpjekjet tona për të evoluar dhe përsosur shërbimet tona duke ndjekur me ritëm pritshmëritë n’a kanë klasifikuar si një nga kompanitë më të besueshme në treg.

Çfarë ofron

Në Electrova, ne kemi një histori të fortë në ofrimin e zgjidhjeve gjithëpërfshirëse të kontrollit të aksesit të përshtatura posaçërisht për nevojat e industrisë së mikpritjes. Përvoja jonë përfshin lloje të ndryshme hotelesh, nga qendrat e butikëve deri te resortet e mëdhenj. Ne ofrojmë shërbime të shkëlqyera për të gjitha llojet e organizatave dhe vendndodhjeve:

 

- Sisteme sigurie profesionale;

- Sisteme CCTV, Alarmi, Audio, Zjarri, Aksesi, EAS;

- Brava Hoteli Smart per Hotele, AirBnb;

- Barriera parkimi automatike etj.

 

Teknikët tanë janë plotësisht të trajnuar për produktet që përdorin, aplikimin e tyre dhe praktikat më të mira të industrisë. Ata i përshtaten standardeve të larta të shërbimit ndaj klientit. Ju mund të jeni të sigurt jo vetëm për reputacionin dhe pozitën e kompanisë sonë, por edhe cilësinë e çdo tekniku sigurie që ne punësojmë.

 

Të gjithë teknikët tanë mbajnë:

- Certifikatë e Instaluesit të Sigurisë

- Certifikata shtesë ku kërkohen për ekspertizën e tyre specifike

Shërbime

Sisteme sigurie profesionale
Sisteme sigurie profesionale
Distributor Zyrtar i ProVision-ISR dhe Ajax
Distributor Zyrtar i ProVision-ISR dhe Ajax
Sisteme alarmi per shtepi, rezidenca, vila Ajax
Sisteme alarmi per shtepi, rezidenca, vila Ajax
Kamera sigurie Provision
Kamera sigurie Provision
 Instalime Sisteme alarmi kundra vjedhjes
Instalime Sisteme alarmi kundra vjedhjes
Instalim sisteme alarmi, antivjedhje, zjarri ne biznese
Instalim sisteme alarmi, antivjedhje, zjarri ne biznese
Instalim sisteme kamerash IP, sisteme CCTV
Instalim sisteme kamerash IP, sisteme CCTV
Instalime kamera vezhgimi te brendshme
Instalime kamera vezhgimi te brendshme
Kamera monitorimi me cilesi te larte imazhi
Kamera monitorimi me cilesi te larte imazhi
Kamera sigurie analoge te jashtme
Kamera sigurie analoge te jashtme
Memorie, Aksesore dhe Ushqyes kamerash monitorimi
Memorie, Aksesore dhe Ushqyes kamerash monitorimi
Montime Set kamerash survejimi Provison
Montime Set kamerash survejimi Provison
Sisteme anti vjedhje per qendra tregtare
Sisteme anti vjedhje per qendra tregtare
Sisteme antizjarri per shtepi dhe biznese Ajax
Sisteme antizjarri per shtepi dhe biznese Ajax
Sisteme survejimi me kamera sigurie
Sisteme survejimi me kamera sigurie
Sensore alarmi levizje dhe zjarri
Sensore alarmi levizje dhe zjarri
Barriera parkimi automatike
Barriera parkimi automatike
Sisteme akses kontrolli per zyra, institucione
Sisteme akses kontrolli per zyra, institucione
Brava Smart per Hotele dhe AirBnb
Brava Smart per Hotele dhe AirBnb
Sisteme audio profesionale dhe amplifikatore
Sisteme audio profesionale dhe amplifikatore

Katalogu

Katalog ELECTROVA

Punë të kryera

Butik Hotel Trevi, Shengjin
Butik Hotel Trevi, Shengjin
Hotel Pinea, Golem
Hotel Pinea, Golem
Hotel Royal Park, Qerret
Hotel Royal Park, Qerret
Ilyonis Residence, Shengjin
Ilyonis Residence, Shengjin
Mango Luxury Resort, Sarande
Mango Luxury Resort, Sarande
Merar Hotel, Qerret
Merar Hotel, Qerret
Nova Home Shooping Center
Nova Home Shooping Center
Olympic Residence Tirane
Olympic Residence Tirane
Saca Hotel Shengjin, Lezhe
Saca Hotel Shengjin, Lezhe

Partnere

provisionajaxamcapartvbiampdb-audiotechnikemenofbtglobalfirehuneintwaypercoschrack-seconettecoteletektelevesubiquitizkteco