Secondary Adv

Veseli F Textile

 

Përshkrimi

 

Veseli F Textile, që prej vitit 2011 merret me arredimin e Hoteleve ose Airbnb me produkte si: dyshekë, carcafë, peshqira, jastëk, jorganë etj. Kompania  mundëson një gamë të gjerë produktesh profesionale hotelerie, si edhe për apartamente. Veseli F Textile ju jep mundësinë të porosisni dyshekë dhe sete çarçafësh sipas përmasës që ju dëshironi! Gjithashtu, Veseli F Textile është distibutori i vetëm në Shqipëri i peshqirit me pambuk egjyptian. Pambuku egjyptian mban peshqirë ekstra të butë pas cdo larje, duke siguruar qëndrueshmëri më të lartë në kohë se cdo material tjetër.

 Të gjithë hotelet më prestigjoze në botë i kushtojnë shumë rëndësi brandimit. Duke vendosur logon në shumë prej produkteve të tyre, ata u japin një ndjesi eksluziviteti. Tani Veseli F Textile ju vjen në ndihmë dhe në këtë aspekt duke ju mundësuar qëndisjen e logos tuaj në të gjitha produktet. Bashkëpunimet janë tregues absolut i suksesit dhe eksperiencës. Shumëllojshmëria e produkteve që Veseli F Textile ofron, i përshtatet stilit dhe cilësisë që ju doni të përcillni te klientët.

 

Çfarë ofron

Veseli F Textile ofron produkte profesionale për hoteleri si:

-Dyshekë me shtresë memory për Hotele, Bujtina, AirBnb etj;

-Sete carcafësh dopio dhe tek, materiale saten, perkale, pambuk;

-Peshqirë dushi, fytyre, këmbesh dhe kuzhine 100% cotton egjiptian dhe Robdishanë;

-Jorganë dopio dhe tek me mbushje mikrofibër, dimëror;

-Jastëkë memory, cilësia e parë;

-Mbulesa Tavoline dhe peceta në ngjyra dhe përmasa të ndryshme;

-Perde blackout profesionale për hoteleri, airbnb etj.

Shërbime

Tekstile me shumice per kompletim Hotele, AirBnb
Tekstile me shumice per kompletim Hotele, AirBnb
Textile profesionale per Hoteleri dhe AirBnb
Textile profesionale per Hoteleri dhe AirBnb
Shitje me shumice komplete carcafesh
Shitje me shumice komplete carcafesh
Sete tekstilesh per kompletim hotelesh
Sete tekstilesh per kompletim hotelesh
Sete carcafesh me porosi per hotele, bujtina
Sete carcafesh me porosi per hotele, bujtina
Dysheke dhe sete carcafesh me permasa me porosi
Dysheke dhe sete carcafesh me permasa me porosi
Dysheke memory per Hotele dhe Airbnb
Dysheke memory per Hotele dhe Airbnb
Dysheke per shezllona
Dysheke per shezllona
Jasteke Memory, Me fiber dhe Nanogel
Jasteke Memory, Me fiber dhe Nanogel
Jorgane per hoteleri, permasa dopio dhe teke
Jorgane per hoteleri, permasa dopio dhe teke
Komplete carcafesh cotton per hoteleri
Komplete carcafesh cotton per hoteleri
Mbrojtese dysheku kundra ujit
Mbrojtese dysheku kundra ujit
Mbrojtese dysheku ne permasa te ndryshme
Mbrojtese dysheku ne permasa te ndryshme
Mbrojtese jastekesh
Mbrojtese jastekesh
Mbulesa krevati dhe kuverta
Mbulesa krevati dhe kuverta
Mbulesa tavolinash dhe peceta
Mbulesa tavolinash dhe peceta
Perde blackout te erreta per hotele
Perde blackout te erreta per hotele
Peshqira me pambuk egjiptian
Peshqira me pambuk egjiptian
Peshqira per kembet
Peshqira per kembet
Peshqira trupi, fytyre materiale 100 per qind pambuk
Peshqira trupi, fytyre materiale 100 per qind pambuk
Robdishane dushi
Robdishane dushi
Set peshqira permasa te ndryshme per Hotele dhe AirBnb
Set peshqira permasa te ndryshme per Hotele dhe AirBnb
Komplete krevati dhe carcafesh per bebe
Komplete krevati dhe carcafesh per bebe
Sete carcafesh saten, perkale, pambuk
Sete carcafesh saten, perkale, pambuk
Sete peshqirash profesional per Hotele, Airbnb
Sete peshqirash profesional per Hotele, Airbnb

Punë të kryera

Bujtina Logu i Harushave, Theth
Bujtina Logu i Harushave, Theth
Classic Hotel and Restaurant, Tirane
Classic Hotel and Restaurant, Tirane
Delight Hotel, Ksamil
Delight Hotel, Ksamil
Ferma 100
Ferma 100
Grand Hotel Saranda
Grand Hotel Saranda
Green Coast Resort
Green Coast Resort
Hotel Apollon
Hotel Apollon
Hotel Blue Sky, Sarande
Hotel Blue Sky, Sarande
Hotel Colombo, Berat
Hotel Colombo, Berat
Hotel Frojd 2
Hotel Frojd 2
Hotel Fusha e Gjes, Valbone
Hotel Fusha e Gjes, Valbone
Hotel Imperator Tirana
Hotel Imperator Tirana
Hotel Kulla e Bajraktarit, Boge
Hotel Kulla e Bajraktarit, Boge
Hotel Oresti Center
Hotel Oresti Center
Hotel Pandora Residence
Hotel Pandora Residence
Hotel Vila Pascucci
Hotel Vila Pascucci
Ionian Hotel, Ksamil
Ionian Hotel, Ksamil
Jurgen Resort
Jurgen Resort
Kraal Hotel
Kraal Hotel
La Montagna Resort
La Montagna Resort
Leodori Hotel and Restaurant
Leodori Hotel and Restaurant
MAK Albania Hotel, Kastrati Group
MAK Albania Hotel, Kastrati Group
Oasis Hotel, Sarande
Oasis Hotel, Sarande
Palmanova Resort
Palmanova Resort
Real Resort
Real Resort
Rooms Dionis, AirBnb
Rooms Dionis, AirBnb
The Nest, AirBnb
The Nest, AirBnb
Tradita e Beratit
Tradita e Beratit
Vila Sigal, Korce
Vila Sigal, Korce
White Hill Hotel and Resort, Currilla Durres
White Hill Hotel and Resort, Currilla Durres