Secondary Adv

Alpinisti

 

Përshkrimi

Paisje per alpinizem

Kompania jone ka 5 vjet qe operon ne treg nepermjet kontratave te ndryshme me autoritete kontraktore dhe operatore te ndryshem turistike qe ushtrojne aktivitetin e tyre ne tregun shqiptar. Nisur nga mungesa e ketyre produkteve ne tregun rajonal, Shqiperi, Kosove, Mali i Zi, Bolt shpk nepermjet hapjes te showroomit ofron te gjitha keto produkte te prodhuara nga kompani lider Europiane.

Gjithashtu, duke pare kerkesat gjithmone ne rritje ndaj sporteve ekstreme nga individe te ndryshem, shoqata biznesi, shoqata te ndryshme alpinistike, outdoor etj e pame si domosdoshmeri ofrimin e ketyre produkteve te standartit europian.

Çfarë ofron

Veshje per alpinizem

Kemi ekskluzivitetin e Edelrid, AustriAlpin, jemi ne finalizim dhe me CT, DMM, KONG dhe Camp, me te cilat kemi bashkepunim qe ne fillim te punes tone. Me te gjitha keto kompani ne ofrojme produkte per:

- Alpinizem

- Ecje ne natyre

- Ski

- Parqet e aventures

- Sigurine ne pune

 

Nje fokus te vecante ne produktet tona zene dhe:

- Pajisjet e natyres taktike-ushtarake

- Te marines (Bashkepunimi i suksesshem me BH-kompani Angleze) 

- Si dhe pajisje specifike zbulimi ushtarake.

Shërbime

Barela per shpetim nga helikopteri
Barela per shpetim nga helikopteri
Cekice alpine
Cekice alpine
Gozhda ankorimi
Gozhda ankorimi
Helmeta per sigurine ne pune
Helmeta per sigurine ne pune
Karabina dyshe
Karabina dyshe
Karabina
Karabina
Litare
Litare
Ndaluese renie
Ndaluese renie
Paisje per alpinizem
Paisje per alpinizem
Paisje ushtarake
Paisje ushtarake
Pllaka per lidhjen e litareve
Pllaka per lidhjen e litareve
Rrotulla per sporte ekstreme
Rrotulla per sporte ekstreme
Rrotulla per zip line
Rrotulla per zip line
Set per sigurine ne pune ne lartesi
Set per sigurine ne pune ne lartesi
Shalore per sigurimin ne pune
Shalore per sigurimin ne pune
Shtylla per shpetim
Shtylla per shpetim
Helmeta alpinizmi
Helmeta alpinizmi
Litare alpinizmi
Litare alpinizmi
Paisje per ngjitje ne akull
Paisje per ngjitje ne akull
Paisje per ngjitje ne mal
Paisje per ngjitje ne mal
Paisje per shpetimin nga zjarri
Paisje per shpetimin nga zjarri
Paisje per sporte ekstreme
Paisje per sporte ekstreme
Paisje per varka
Paisje per varka
Paisje shpetimi ne lartesi
Paisje shpetimi ne lartesi
Paisje shpetimi nga helikopteri
Paisje shpetimi nga helikopteri
Sigurimi i puntoreve ne pune ne lartesi
Sigurimi i puntoreve ne pune ne lartesi
Veshje per alpinizem
Veshje per alpinizem
Veshje per ngjitje ne mal
Veshje per ngjitje ne mal
Canta per pajisjet e alpinizmit
Canta per pajisjet e alpinizmit
Paisje per lundrim
Paisje per lundrim

Partnere

alpinisti- Edelridalpinisti-austrialpinalpinisti-campalpinisti-ctalpinisti-DMMalpinisti-kong