Secondary Adv

SAFETY ELEVATORS

 

Përshkrimi

Safety Elevators është distributori zyrtar i Hyundai Elevators për Shqipërinë dhe Kosovën. Hyundai Elevator është një lider global në industrinë e ashensorëve dhe iu ofron klientëve sisteme levizese të nje kualiteti të lartë. Prioritet e tij jane siguria, cilësia dhe implemetimi i teknologjinë së avancuar nëpërmjet inteligjencës artificiale.

SIGURIA është prioriteti ynë kryesor. Ne i përmbahemi standardeve dhe rregulloreve më të larta të industrise, duke zbatuar veçori të avancuara të sigurisë si frenat emergjente, sensorët kundër kurthit dhe materialet rezistente ndaj zjarrit. Ashensorët tanë janë projektuar për SHPEJTESI mbresëlënëse, duke transportuar pasagjerët ndërmjet kateve me kohë minimale pritjeje. 

 

Ashensorët Hyundai janë miqësor me mjedisin njëkohësisht dhe EFICIENT duke kursyer energji deri në 64%, gjithashtu u mundësojnë pasagjerëve një komoditet të lartë gjatë udhëtimit si pasojë e minimizimit të zhurmës dhe dridhjeve.

 

Ne përqafojmë INOVACIONIN dhe vazhdimisht përpiqemi të shtyjmë kufijtë e teknologjisë së ashensorëve. Ashensorët tanë Inteligjent janë të pajisur me teknologji të avancuar, si: Thirrja e ashensorit pa prekje vetëm me lëvizjen e dorës ose të këmbës, ose nëpërmjet njohjes së fytyrës apo zërit tuaj  , përzgjedhja e destinacionit pa prekur asnjë buton, thirrja e ashensorit nga telefoni juaj nëpërmjet aplikacionit Miri Call, Treguesi inteligjent i cili shfaq një sërë informacionesh si data, ora, numri i kateve si dhe funksionet e kamerave për pastrimin e ajrit  të anionit pa ozon. 

Çfarë ofron

Si një partner i besuar, ne kemi punuar ngushtë me Hyundai Elevators për t'u ofruar klientëve tanë sisteme ashensori të nivelit të lartë që kanë prioritet sigurinë, besueshmërinë dhe teknologjinë e fundit. Bashkëpunimi ynë na ka lejuar të shfrytëzojmë ekspertizën dhe inovacionin e Hyunda-it, duke siguruar që klientët tanë të marrin ashensorët me cilësi më të lartë që plotësojnë dhe tejkalojnë standardet e industrisë. Së bashku, ne vazhdojmë të ofrojmë zgjidhje të sigurta, efikase dhe moderne të transportit vertikal për klientët tanë të çmuar, duke forcuar angazhimin tonë për përsosmëri në industrinë e ashensorëve.

- Montim i ashensorëve, shkalleve dhe tapeteve levizese

- Projektim dhe Optimizim i Sasise dhe Shpejtesise së ashensoreve

- Mirëmbajte periodike dhe  standarde profesionale

- Modernizimi i ashensoreve ekzistues

- Ashensor për ndërtesa të larta

- Shkallë lëvizëse

- Tapeta lëvizës

- Ashensor panoramik

- Ashensor rezidencial

- Ashensor për mallra

- Ashensor për vila

- Ashensor për Marinë

- Ashensor për Spitale

- Ashensor për Hotele

- Ashensor për ndërtesa arsimore (universitete)

Shërbime

Hyundai Elevators ne Shqiperi
Hyundai Elevators ne Shqiperi
Distributori zyrtar i Hyundai Elevators
Distributori zyrtar i Hyundai Elevators
Montim ashensoresh, shkalle dhe tapete levizese
Montim ashensoresh, shkalle dhe tapete levizese
Projektim dhe Optimizim i Sasise dhe Shpejtesise se ashensoreve
Projektim dhe Optimizim i Sasise dhe Shpejtesise se ashensoreve
Mirembajte periodike per ashensore Hyundai
Mirembajte periodike per ashensore Hyundai
Modernizimi i ashensoreve ekzistues
Modernizimi i ashensoreve ekzistues
Ashensore Hyundai te personalizuar
Ashensore Hyundai te personalizuar
Shkalle levizese per qendra tregetare
Shkalle levizese per qendra tregetare
Tapeta levizes per ambjente publike, aeroporte
Tapeta levizes per ambjente publike, aeroporte
Ashensore me shpejtesi te larte
Ashensore me shpejtesi te larte
Ashensore panoramik
Ashensore panoramik
Ashensore rezidenciale
Ashensore rezidenciale
Ashensore mallrash
Ashensore mallrash
Ashensore per vila
Ashensore per vila
Ashensore per marine
Ashensore per marine
Ashensore per spitale me kapacitet te larte
Ashensore per spitale me kapacitet te larte
Ashensore per hotele
Ashensore per hotele
Ashensore per ndertesa te larta
Ashensore per ndertesa te larta
Ashensore per ndertesa arsimore, institucione
Ashensore per ndertesa arsimore, institucione
Ashensore makinash per parkime
Ashensore makinash per parkime

Punë të kryera

By Long Hill Residence
By Long Hill Residence
Greeen Coast 2
Greeen Coast 2
Piccadilly Residence
Piccadilly Residence
Tulipan Residence
Tulipan Residence
Univers City
Univers City

Partnere

safetyelevators-hyundai

Kliente

Video

Pse Hyundai?

1. Hyundai Elevator është prodhuesi më i madh i ashensorëve në Kore dhe një ndër top 3 në tregun botëror.

Pëlqimet rreth Teknologjisë më e fundit, dizajni më modern , një nivel i lartë komoditeti dhe avantazhe sigurie 10 marka HYUNDAI ELEVATORS , kanë bërë Hyundai-n një nga liderat botërorë në industrinë e ashensorëve!

 

2. Cilësia dhe Siguria e Çertifikuar nga Bota

Siguria është vlera më e rëndësishme e ashensorëve Hyundai pasi është e lidhur drejtpërdrejt me jetën e njerëzve. Për ta bërë ashensorin më të sigurt, ne verifikojmë tërësisht cilësinë që në fazën e zhvillimit. Ne do të bëjmë më të mirën për sigurinë e klientit.

 

3. Minimizim i zhurmës dhe dridhjeve.

Ashensorët Hyundai janë të pajisur me një sistem të shuarjes se zhurmës, dridhjeve (NVH). Struktura e thjeshtë e kapsulës, e cila minimizon rezistencën e ajrit dhe sistemi i kontrollit të dridhjeve heqin edhe më të voglën zhurmë dhe dridhje, duke ofruar një udhetim të rehatshëm dhe të qetë.

 

4. Kursimi i energjisë, miqësor me mjedisin dhe relativisht ekonomik.

Aplikacionet e kursimit të energjisë të Hyundai-t si inverteri rigjenerues janë njohur në mbarë botën, kanë fituar certifikimin e Klasit A nga instituti gjerman I testimit dhe çertifikimit. Një inverter rigjenerues për të ripërdorur energjinë e prodhuar nga funksionimi i ashensorit, është teknologji revolucionare e gjelbër që riciklon fuqinë që rrjedh, në fund të fundit kursen energji deri në 64%.

 

5. Komoditet i lartë i udhëtimit

Kontrollues i presionit atmosferik. Duke kontrolluar luhatjet e presionit atmosferik të shkaktuara nga ndryshimi i lartësisë, kontrolluesi minimizon zhurmën. Kjo mundëson një përvojë të rehatshme levizje me ashensorë edhe brenda një ndërtese shumë të lartë.

 

6. Teknologjia inteligjente

Teknologjia inteligjente më efikase, kombinuar me ashensorët Hyundai, teknikat kryesore, njohuritë e akumuluara dhe Inteligjencës artificiale.