Secondary Adv

ECEL

 

Përshkrimi

Distributor i CHINT GLOBAL për Shqipërinë

Ecel Electric është një kompani e shitjes me pakicë dhe shumicë, e specializuar në produktet e energjisë elektrike. Me zyra në Tiranë, Ecel shërben mbi konsumatorë rezidencialë dhe komercialë duke siguruar shtepitë dhe bizneset me një gamë të gjerë zgjidhjesh energjitike që ofrojnë komoditet, siguri dhe kontroll.

Ecel Electric ofron konsulencë, mirëmbajtje, projektime inxhinierike, vegla profesionale pune dhe realizim të impianteve të prodhimit të energjisë elektrike me çmimet më të favorshme. Ecel Electric i qëndron vizionit të saj për të qenë standarti i artë në energjinë elektrike duke dhënë vlerë, stabilitet dhe inovacion në çdo marrëdhënie konsumatori, punonjësi dhe komuniteti.

Çfarë ofron

Materiale elektrike

Përfaqësues zyrtar i kompanisë globale të energjisë Chint.  Gjithashtu do të gjeni një gamë të gjerë materialesh elektrike të firmave: Philips, Vimar, Bosch, etj.

 

Zgjidhje ndriçimi Smart

Ecel Electric ofron produkte dhe sisteme të cilat plotësojnë standartet dhe kërkesat më të larta.  Ne bëjmë kombinimin e cilesisë më të mirë dhe punonjësve shumë të kualifikuar.

 

Projektimi Inxhinierik

Programi ynë dhe ekipi i menaxhimit të projekteve sjell siguri, kreativitet dhe besim të plotë tek klientët tonë.

Shërbime

Automate energjie
Automate energjie
Diferenciale energjie
Diferenciale energjie
Invertera per panele fotovoltaike
Invertera per panele fotovoltaike
Invertera per sisteme fotovoltaike
Invertera per sisteme fotovoltaike
Kabuj per karikimin e makinave elektrike
Kabuj per karikimin e makinave elektrike
Karikues makine stacion
Karikues makine stacion
Karikuesa makine fast charger
Karikuesa makine fast charger
Kuadro 24 module
Kuadro 24 module
Llamba sinjali 3 F
Llamba sinjali 3 F
Matesa inteligjent
Matesa inteligjent
Pasqyra per sisteme Fotovoltaike
Pasqyra per sisteme Fotovoltaike
Priza dhe Celesa
Priza dhe Celesa
Shkarkuesa AC 2P
Shkarkuesa AC 2P
Shkarkuesa mbitensioni DC
Shkarkuesa mbitensioni DC
Zbara Automati
Zbara Automati

Punë të kryera

ECEL1707397860
ECEL1707397895
ECEL1707397901
ECEL1707397956
ECEL1707397965
ECEL1707397985
ECEL1707397993
ECEL1707398000

Partnere

ecel_chintecel_schneiderecel_boschecel_philipsecel_vimar

Video