Secondary Adv

Rafelis Furniture

 

Përshkrimi

DESTINACIONI I MOBILIEVE CILËSORE

 

Rafelis Furniture është destinacioni juaj për mobilje cilësore. Me një përzgjedhje të gjerë produktesh të personalizuara, ne jemi të përkushtuar t'ju ndihmojmë të gjeni mobiljet e perfekte për hapësirat tuaja.

 

Tek Rafelis Furniture, ne besojmë se mobiljet janë më shumë se thjesht pjesë funksionale, ato janë një shprehje e stilit tuaj dhe një investim në komoditetin tuaj. Kjo është arsyeja pse ne marrim materialet më të mira dhe bashkëpunojmë me profesionitë të aftë për të siguruar që çdo artikull në koleksionin tonë të jetë i cilësisë më të lartë.

 

Ndërsa lëvizim drejt së ardhmes, Rafelis Furniture mbetet e përkushtuar ndaj prodhimit të dyerve dhe dritareve që kombinojnë mjeshtërinë e trashëguar ndër breza me inovacionin modern. Ne vazhdojmë t'u shërbejmë klientëve tanë dhe t'i ndihmojmë ata të gjejnë dyert dhe dritaret perfekte që shtojnë bukurinë dhe sigurinë në hapësirat e tyre.

VIZIONI YNË

Për t'u bërë një nga kompanitë lider të mobiljeve duke krijuar shtëpi dhe biznese të bukura për klientët tanë.

 

MISIONI YNË

Të jemi zgjedhja e klientëve tanë për mobiliet duke ofruar të gjitha opsionet e disponueshme të shërbimeve dhe gamës së produkteve. Ne duhet t'u ofrojmë klientëve tanë zgjidhjet më të mira të mobiljeve për vlerën që ata marrin në mënyrë të qëndrueshme, cilësore dhe në kohë.

Çfarë ofron

Te Rafelis Furniture, ne ofrojmë mobiljet, dyert dhe dritaret më të mira që plotësojnë standardet më të larta të cilësisë dhe qëndrueshmërisë. Ne jemi të përkushtuar të përmirësojmë vazhdimisht dhe të krijojmë produkte që i qëndrojnë provës së kohës.

 

- Kuzhina gatimi;

- Dhoma gjumi matrimoniale & për fëmijë;

- Mobilje salloni, Tv Unit dhe Soxhorno;

- Mobilje të personalizuara me porosi;

- Mobilje biznesi/ për zyra;

- Shkallë të brendshme prej druri;

- Parkete & Laminate;

- Dritare/ Dyer të brendshme, të jashtme, teknike;

- Punime alumini si dyer, dritare, grila.

Shërbime

Mobilje moderne per shtepi
Mobilje moderne per shtepi
Kuzhina gatimi moderne
Kuzhina gatimi moderne
Kuzhina ishull
Kuzhina ishull
Kuzhina gatimi me porosi
Kuzhina gatimi me porosi
Mobilje te personalizuara me porosi
Mobilje te personalizuara me porosi
Mobilje televizori, TV unit
Mobilje televizori, TV unit
Soxhorno per sallon
Soxhorno per sallon
Rafte librash te personalizuar
Rafte librash te personalizuar
Dhoma gjumi matrimoniale
Dhoma gjumi matrimoniale
Dhoma gjumi per femije
Dhoma gjumi per femije
Dhoma gjumi per bebe
Dhoma gjumi per bebe
Shkalle druri te brendshme
Shkalle druri te brendshme
Mbajtese kepucesh
Mbajtese kepucesh
Ndarese hapesire
Ndarese hapesire
Dyer te brendshme
Dyer te brendshme
Mobilje biznesi
Mobilje biznesi
Mobilje per bare, restorante
Mobilje per bare, restorante
Mobilje per holl pritje, Recepsion
Mobilje per holl pritje, Recepsion
Mobilje per zyra pune
Mobilje per zyra pune
 Parkete me dru masiv dhe Inxhinierik
Parkete me dru masiv dhe Inxhinierik
Laminate
Laminate
Punime alumini me porosi
Punime alumini me porosi
Dyer te jashtme
Dyer te jashtme
Dyer teknike
Dyer teknike
Grila alumini per dritare
Grila alumini per dritare

Punë të kryera

Punim kuzhine MDF me lyrje
Punim kuzhine MDF me lyrje
Realizim porosie, minibar per TV
Realizim porosie, minibar per TV

Vendndodhjet