Secondary Adv

Univers Reklama

 

Përshkrimi

Prej 2001, KRYESUESE E INDUSTRISË SË REKLAMAVE DHE PRODHIMIT ME POROSI NË RAJONIN E BALLKANIT

UNIVERS Reklama është një nga prodhuesit më të mëdhenj në fushën e reklamave dhe produkteve marketing, interior dekor, projekte te ndryshme me porosi etj. E fokusuar vazhdimisht në zgjidhjet teknologjike, marrëdhëniet e gjata të partneritetit me klientët, duke zgjeruar gamën e produkteve dhe lëndëve të para.

 

Ne jemi në gjendje të trajtojmë çdo projekt pavarësisht nga madhësia dhe tipologjia, duke siguruar kështu ekspertizën më të mirë të ideimit, projektimit, materializimit, prodhimit dhe instalimit në terren duke aplikuar automatizimin e 80% të proceseve te prodhimit.

 

Prej 2001, investimet në Teknologji edhe Burime Njerëzore të vazhdueshme, sot pozicionohemi si kompania më e madhe në Rajonin e Ballkanit, me kapital njerëzor prej 120 punonjësish të përkushtuar (Univers Group), dhe një vlerë investimesh në teknologji prej mbi 10 milion dollarë.

 

Slogani ynë: YOU NAME IT, WE MAKE IT- nënkupton ofrimin e çdo produkti të prodhur me porosi pavarësisht kompleksitetit. Krijimi i partnerëve tanë pjesë e UNIVERS Group, siguron që çdo kërkesë e klientit të ketë vëmendje të dedikuar duke kategorizuar kështu edhe më shumë industrinë:

UNIVERS ARREDO – Specializuar në prodhimin e mobiljeve me porosi dhe elementë të tjerë sipas tipoligjive të brandeve për dyqane, qendra dhe ekspozitore të ndryshëm.

UNIVERS PROMOTIONS – Specializuar në produkte dhe pajisje promocionale të bëra me porosi.

UNIVERS SAFETY- Specializuar në pajisjet dhe veshjet e sigurisë të kategorizuara sipas industrisë dhe operacioneve në bazë të shkallës së rrezikut.

Çfarë ofron

Tabela, Sinjalistika, Printime, Brandime
•Printime sinjalistikash të imta/ vogla
•Printime në banner me porosi
•Printime në adezive të ndryshme si sticker apo veshje të personaliuar.
•Printime të personalizuara me ndricim LED 
•Printime në tekstil me ndriçim
•Printime në tekstil për flamuj promocionale, flamuj godinash apo ambjente recepsioni.
•Printime sinjalistikash për sigurinë në punë
•Printime sinjalistikash orientuese 
•Printime për veshje automjetesh
•Printime për tabela vetqendruese në ambjente te brendshm dhe të jashtme.

Ekspozitorë, Panaire, Fushata 

•Veshje të personalizuara për setendën e panairit

•Printime në forex të prera sipas formës vetëqëndruese

•Elemente decorative me kombinime materialesh për eventet tuaja

•Prodhim podiumi

•Prodhim muri dekorues me vetëqëndrim për fotografi

•Prodhim Kioske apo stende të personalizuar

•Produkte të personalizuara marketing si Roll up, X-banner, promostendë

•Tabela të lëvizshme, të palosshme vetëqëndruese

•Ekspozitorë të personalizuar për prezantim produktish me ndriçim LED

•Mobilje të personalizuara për evente, panaire apo prezantim produkti

•Stenda të personalizuara për qendra tregtare, dyqane.

•Stenda të personalizuara për përdorim outdoor

 

Gërma 3D, Reklama, Karburante

•Reklama në fasadën e godinës me bazament

•Gërma 3D në fasdën e godinës

•Gërma 3D me ose pa bazament nga pas mbi soletën e godinës

•Prodhim konstruksione hekuri për instalimin e reklamavë në vende të ndryshme të godinës

•Grafika murale për pëdorim të jashtëm me elemnte inoksi

•Tabela vetëqëndruses (totem) me ose pa ndriçim LED

•Shërbime verifikimi Teknik në terren dhe projektim sipas standardeve të sigurisë dhe jetëgjatësisë 

•Shërbim i dedikuar pas shitjes për periudhën e garancisë së produktit dhe jashtë saj.

•Projektim dhe prodhim i persnalizuar për veshjen e pikave të karburantit përfshirë të gjtiha elementet përbërëse

•Veshje e kioskave sipas tipoligjisë së brandit për vizibiltet ditën dhe natën

•Struktura vetëqëndrusese decorative në hapsira të jashtme për efekt promovimi

Dekor, Interior, Branding

•Printime të personalizuara në kanavacë

•Printime të personalizuara në tavane decorative

•Tabela të brendshme trasnparente

•Grafika magnetike të printuara

•Veshje e xhamave të brednshme të zyrave

•Printim në tekstile të ndryshme për interior

•Printime të syprinave të tavolinave

•Veshje murale me shumllojshmëri produktesh

•Sinjalistika të brendshme orientuese apo reklamuese

•Printime me cilësi shumë të lartë të veprave të artit

•Prodhime stendash tëbrendshme për broshura

•Korniza ndricuese për mur ose vitrine

 

Projekte, Evente, Shop in Shop

•Projektim dhe materializm

•Konsulencë dhe zgjidhje teknike

•Prodhime mobilje të personalizuara sipas brandit MDF, metalike dhe tmateriale të kombinuara

•Prodhime rasftesh për retail dhe shops

•Prodhim modular dhe kompleks si Festivale, Skenografi dhe 

•Prodhim dhe instalim konstruksionesh per tenda dhe banner

•Prodhim në dimensione të mëdha të personalizuara dhe në volume të mësha sasie dhe kompleksiteti

•Shërbim transporti në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni 

•Shërbime montimi në në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni

Shërbime B2B

•Prerje me Lazer 

•Prerje me Water Jet

•Prerje me Plazma

•Prerje në Frezë CNC

•Gdhendje 3-Dimensionale 

•Kthime në Pjegë

•Harkime në Kalandër

•Zmerilim Metalesh

•Saldime Mig, Mag dhe Tig

•Zgara metalike decorative

•Makineri kthimi shiritash metalike

•Termoformim

Katalogu

Katalog Univers Reklama

Punë të kryera

Alesio Lounge
Alesio Lounge
Billa
Billa
BKT Bank
BKT Bank
Corneum
Corneum
Credins Bank ATM
Credins Bank ATM
Credins Bank
Credins Bank
Deloitte
Deloitte
Deutsch Color
Deutsch Color
Diamond Coffe
Diamond Coffe
Ecosoft
Ecosoft
Euro Alba 2010
Euro Alba 2010
Gega Oil
Gega Oil
Hamleys
Hamleys
InterContinental
InterContinental
IQOS
IQOS
Kastrati
Kastrati
KFC
KFC
Kraja
Kraja
Marinaj Hotel
Marinaj Hotel
New York high school Tirana
New York high school Tirana
Plaza
Plaza
Porsche
Porsche
Renault Trucks
Renault Trucks
Repeat
Repeat
Sophie Caffe
Sophie Caffe
Topflex Materassi
Topflex Materassi
Wurth
Wurth

Departamentet

• Departamenti i Teknikës dhe Dizajnit.

• Departamenti i Ekspertizës dhe Konsulencës.

• Departamenti i Shërbimeve Pas Shitjes dhe Mirëmbajtjes.

• Departamenti i Kostove te Prodhimit

• Departamenti i Prodhimit.

• Departamenti i Printimit Dixhital.

• Departamenti i Montimit.

• Grupimet Ad-Hoc për menaxhim Projekti

• Departamenti i Financës.

• Logjistika

 

Me një sistem të brendshëm operativ të dixhitalizuar, çdo departament dhe specialist punon njëkohësisht sipas planifikimit dhe raportimit të procesit në kohë reale.

Partneret

 

Partnerët tanë, ku kemi zgjedhur disa nga më ambiciozët që kanë mundësuar të zhvillohemi dhe të zgjerojmë kufijtë tanë. Ata me të cilët bashkëveprojmë çdo ditë dhe besojnë në fuqinë tonë për të arritur ekselencën. Ata që nuk dështojnë kurrë të ecin përpara me sfida dhe projekte për të realizuar.

 

MISSION POSSIBLE

Të sigurojmë që vizioni i çdo klienti të bëhet realitet shpejt, saktë dhe me kosto efektive duke shfrytëzuar të gjithë potencialin dhe eksperiencën tonë, për të prodhuar çdo lloj madhësie punimi, pavarësisht sfidave unike që lindin!

Certifikime

ISO 9001:2014 -Standarti i Menaxhimit të Cilësisë së Produktit dhe Shërbimit. 

2010 – Certifikimi nga HP Hewlett Packard për të gjithë teknologjinë e licensuar prej saj, 

2011 – HP Hewlett Packard vlerëson Univers Reklama si “Ekzpozita e Ballkanit Juglingor”;

2012 - Dhoma e Tregëtisë dhe Industrisë i jep titullin Univers Reklama “Sipërmarrësit më të rinj me Standartet më të larta në Inovacion dhe Teknologji”;

2016 - Superbrands Albania

Video