Secondary Adv

AE TEAM

 

Përshkrimi

AE TEAM eshte nje kompani e themeluar ne vitin 2018. me qellim tregtimin e bojrave industriale. Me hyrjen ne treg ne 2018 kompania fiton menjehere nje pjese te madhe te tregut vendas fale partnereve te saj, duke ofruar cilesine me cmimin me konkurues. Qe prej vitit 2022 AE TEAM eshte prezent me degen e saj ne Kosove. Jemi peraqesues te markave me te mira ne bote per bojrat Elekrostatike si AKZONOBEL, ST POWDER, PPG Coatings.

Fale furnitoreve tane me te suksesshem, kompania ofron bojra per industrine e hekurit, industrine e drurit (Kolle D3 dhe D4, Kolle bordatrice, Letra smeriluese per kalibratrice dhe levigatrice.), industrine marine, sinjalistiken rrugore, etj.

Jemi lider ne rajon persa i perket bojrave elektrostatike me rreth 400 ngjyra te ndryshme gjithnje gjendje ne magazine. Mbulojme rreth 90% te kerkeses ne Shqiperi dhe rreth 30% te tregut ne Kosove.

 

Histori suksesi

- Jemi te paret qe kemi furnizuar me bojra dy componente sinjalisteken rrugore ne qytetin e Tiranes.
- I kemi dhene zgjidhje mbrojtjes se hekurit ne projektin Alban Tower ne qender te Tiranes.

 

Shërbime

Bojra me baze rezine per sinjalistike horizontale
Bojra me baze rezine per sinjalistike horizontale
Bojra me dy dhe tre komponente
Bojra me dy dhe tre komponente
Bojra per lyerje elektrostatike ne shitje
Bojra per lyerje elektrostatike ne shitje
Bojra per lyerje me pjekje
Bojra per lyerje me pjekje
Bojra per vijezim rrugesh
Bojra per vijezim rrugesh
Bojra puder (pluhur) per lyerje elektrostatike hekuri
Bojra puder (pluhur) per lyerje elektrostatike hekuri
Bojra te lengshme per dysheme
Bojra te lengshme per dysheme
Bojra te lengshme per siperfaqe metalike
Bojra te lengshme per siperfaqe metalike
Katalog ngjyrash per lyerje elektrostatike boje pluhur
Katalog ngjyrash per lyerje elektrostatike boje pluhur
Kolle italiane per siperfaqe metalike
Kolle italiane per siperfaqe metalike
Kolle per bordatrice
Kolle per bordatrice
Letra zmeriluese per kalibrim
Letra zmeriluese per kalibrim
Ngjyra per lyerje elektrostatike me pistolete
Ngjyra per lyerje elektrostatike me pistolete
Pastrues i fuqishem per siperfaqe metalike Solvent
Pastrues i fuqishem per siperfaqe metalike Solvent
Pike shitje per bojra puder lyerje elektrostatike
Pike shitje per bojra puder lyerje elektrostatike
Pistoleta per bojrat elektrostatike
Pistoleta per bojrat elektrostatike
Pistoleta per lyerje elektrostatike
Pistoleta per lyerje elektrostatike
Primer me dy komponente
Primer me dy komponente
Shitje me shumice te bojrave per lyerje me pjekje
Shitje me shumice te bojrave per lyerje me pjekje
Solucione per pastrim hekuri (Siperfaqe metalike)
Solucione per pastrim hekuri (Siperfaqe metalike)
Sprite industrial
Sprite industrial
Sprite nxehtesie deri ne 690 grade
Sprite nxehtesie deri ne 690 grade
Stuko nxehtesie
Stuko nxehtesie
Vaj lubrifikues dhe ftohes
Vaj lubrifikues dhe ftohes
Adezive industrial
Adezive industrial

Partnere

interponsignatekmaarsonsisionur