Secondary Adv

Air+ Clima System

 

Përshkrimi

AIR+ CLIMA SYSTEM është pikë shitje e aprovuar i MITSUBISHI ELECTRIC në Shqipëri. Kompania operon ne tregun Shqiptar ne projektimin, zbatimin dhe tregtimin e te gjitha pajisjeve per sistemet e kondicionimit, ventilimit, sistemeve ngrohje-ftohje, me aplikime ne objekte te ndryshme.

 

Mitsubishi Electric aplikon standartet më të larta për prodhimin e pajisjeve HVAC (ngrohje-ftohje, kondicionim dhe ventilim) dhe ofron zgjidhje të plotë për çdo lloji aplikimi të mundshëm, nga sistemet e thjeshta (mono split, multi split, për shtëpi, vila etj) tek ato më komplekse (për hotele, spitale, shkolla, muze, universitete etj).

Çfarë ofron

AIR+ CLIMA SYSTEM ofron zgjidhje të plotë për çdo aplikim të mundshëm: nga sistemet e thjeshta (për apartamente; vila; zyra); tek ato më komplekse për: hotele, restorante, banka, muze apo qëndra shëndetësore dhe tregtare.

 

Produktet Mitsubishi Electric janë nje standard absolut, lider ne treg. Kjo falë përmirësimit të vazhdueshëm të komponentëve kyçe, teknologjisë INVERTER, eficiencës së lartë energjitike dhe gamës së gjerë dhe zgjeruar të pajisjeve për ftohje dhe ngrohje, të cilat janë tepër fleksibël për t’ju përshtatur çdo lloji ambienti.

 

Sistemet e kondicionimit dhe produktet e ofruara jane:

- Sisteme Kondicionimi Monosplit

- Sisteme Kondicionimi MULTI-INVERTER

- Sisteme për zona të ftohta (-25 °C)

- Sisteme Kondicionimi per Ambiente Tregtare

- Sistemet VRF

- Sisteme HYBRID- VRF

- ECODAN Sistem Ngrohje - Ftohje dhe Uji të ngrohtë sanitar

- Sisteme Ventilimi

- Tharëse duarsh JET TOWEL

- Sisteme ftohje për Server

- Sisteme Kontrolli të avancuara

- Pastrues Ajri

- Sistem filtrimi për pastrimin e ajrit

- Perde ajri

Shërbime

Distributor per kondicionere Mitsubishi ne Lezhe
Distributor per kondicionere Mitsubishi ne Lezhe
Shites i autorizuar i MITSUBISHI ELECTRIC per veriun
Shites i autorizuar i MITSUBISHI ELECTRIC per veriun
Kondicionere mural Mitsubishi
Kondicionere mural Mitsubishi
Sisteme kondicionimi Mitsubishi ne Lezhe
Sisteme kondicionimi Mitsubishi ne Lezhe
Sisteme ftohje per servera
Sisteme ftohje per servera
Instalime dhe projektime sisteme HVAC
Instalime dhe projektime sisteme HVAC
Kondicionera dysheme dhe kollone
Kondicionera dysheme dhe kollone
Kondicionera Mitsubishi me teknologji smart
Kondicionera Mitsubishi me teknologji smart
Kondicionera per temperatura deri -25 grade
Kondicionera per temperatura deri -25 grade
Multisplit Mitsubishi 2-6 njesi
Multisplit Mitsubishi 2-6 njesi
Ngrohje dhe ftohje me Fancoil
Ngrohje dhe ftohje me Fancoil
Njesi kanalore dhe kaseta Mitsubishi
Njesi kanalore dhe kaseta Mitsubishi
Njesi kondicionimi te brendshme dhe te jashtme
Njesi kondicionimi te brendshme dhe te jashtme
Sisteme filtrimi dhe pastrues ajri, Perde ajri
Sisteme filtrimi dhe pastrues ajri, Perde ajri
Sisteme kondicionimi monosplit
Sisteme kondicionimi monosplit
Sisteme Mini-VRF inverter
Sisteme Mini-VRF inverter
Sisteme VRF, Mini VRF dhe HVAC
Sisteme VRF, Mini VRF dhe HVAC
Sisteme Ecodan per uje te ngrohte sanitar
Sisteme Ecodan per uje te ngrohte sanitar
 Pompa nxehtesie
Pompa nxehtesie
Jet Towel tharese duarsh
Jet Towel tharese duarsh

Punë të kryera

Bar restorant Barcelona
Bar restorant Barcelona
Hotel President
Hotel President
Hotel The Dream
Hotel The Dream
Hotel Trevi
Hotel Trevi
Jumbo Lezhe
Jumbo Lezhe
Rossman and Lala Lezhe
Rossman and Lala Lezhe
SPAR Lezhe
SPAR Lezhe
Tanushaj Resort
Tanushaj Resort
Ambiente banimi te ndryshme
Ambiente banimi te ndryshme

Partnere

airplus-uniklimaairplus-cpaairplus-climavenetaairplus-clivetairplus-hisenseairplus-airstarairplus-ivarairplus-senioclima