Secondary Adv

Ilir Muca

 

Përshkrimi

Lojra për femijë MUCA - Ofron prodhimin dhe montimin e lojrave të ndryshme për fëmijë për lokale, resorte, kopshte, shtëpi, shkolla, qendra tregëtare etj. Është e fokusuar në cilësinë e lojërave që të vegjëlit tuaj të jenë sa më të sigurt në argëtimin e tyre.

 

Lojra për fëmijë MUCA - Me një eksperiencë 20 vjecare në treg dhe një eksperiencë 5 vjecare në Itali për prodhimin e lojrave, gjithçka nga duart e profesionisteve tanë. Kualiteti, cilësia dhe garancia janë themelet e punës tonë. Ne bëjmë realitet çdo projekt arredimi sipas deshirës tuaj për ambjente të brendshme dhe të jashtme. Ne prodhojme çdo gjë, duke nisur nga labirinti, trampolino, shilarse, pelikundese, rrotulluese etj.

Çfarë ofron

-Prodhim kënde lojrash
-Prodhim lojrash për femijë
-Kende lojrash indoor
-Playground për ambiente të brendshme
-Projektim dhe zbatim kënde lojrash të brendshme
-Playground për bare, restorante, kopshte
-Trampolina për lojra
-Labirinte të kompletuara për kënde lojrash të brendshme
-Rrëshkitëse
-Tapete gome për kënde lojrash
-Veshje muresh me pvc ose sfungjer
-Kënde argëtimi të brendshme për fëmijë
-Prodhim lisharësesh
-Rrëshkitese
-Montime lojrash të gatshme
-Riparime të lojrave të brendshme
-Parqe lojrash për femijë
-Parqe lojrash për ambiente të brendshme dhe të jashtme
-Playground për qendra tregtare
-Mirëmbajtje e këndeve të lojrave
-Kalçeto për fëmijë
-Gardh rrethimi me veshje
-Trampolinë me shkallë dhe rrjetë
-Labirint i kompletuar me aksesorët përkatës
-Lojë e jashtme e kompletuar, rrëshkitese dhe lisharëse
-Rrotulluese
-Pelikundëse
-Tapete për dysheme
-Ariababy, lojë për beba
-Mure sfungjeri për kënde lojrash
-Rrëshkitëse të madhesive të ndryshme
-Rrotulluese për beba
-Pishinë me topa
-Alpinizem me sfungjera
-Kënd me tavolinë dhe karrige për fëmijë
-Susta
-Rrjeta
-Lodra lëkundëse

Shërbime

Furnizim me lodra per ambjente te brendshme
Furnizim me lodra per ambjente te brendshme
Fusha sportive te brendshme per femije
Fusha sportive te brendshme per femije
Gardhe rrethimi me veshje per kende lodrash
Gardhe rrethimi me veshje per kende lodrash
Kalceto per femije
Kalceto per femije
Kend lojrash indoor
Kend lojrash indoor
Kende argetimi te brendshme per femije
Kende argetimi te brendshme per femije
Kende lodrash outdoor
Kende lodrash outdoor
Kende lodrash per hotele, resorte
Kende lodrash per hotele, resorte
Kende lodrash per lokale, restorante
Kende lodrash per lokale, restorante
Kende lodrash te jashtme
Kende lodrash te jashtme
Kompani per lodra te jashtme per femije
Kompani per lodra te jashtme per femije
Kompani per prodhim dhe montim kendesh lojrash te brendshme
Kompani per prodhim dhe montim kendesh lojrash te brendshme
Labirinthe per femije
Labirinthe per femije
Mirmbajtje e kendeve te lojrave
Mirmbajtje e kendeve te lojrave
Playground per hotele dhe restorante
Playground per hotele dhe restorante
Playground per qendra tregtare
Playground per qendra tregtare
Prodhim kende lojrash te brendshme
Prodhim kende lojrash te brendshme
Prodhim lisharesesh
Prodhim lisharesesh
Prodhim lodrash plastike dhe gome per femije
Prodhim lodrash plastike dhe gome per femije
Prodhim lojrash per femije per ambjente te jashtme
Prodhim lojrash per femije per ambjente te jashtme
Rreshqitese te te gjitha dimensioneve
Rreshqitese te te gjitha dimensioneve
Susta per femije per ambjent te brendshem dhe jashtem
Susta per femije per ambjent te brendshem dhe jashtem
Tapete gome per kende lojrash
Tapete gome per kende lojrash
Veshje muresh me pvc ose sfungjer
Veshje muresh me pvc ose sfungjer
Projektim dhe zbatim kende lojrash te brendshme
Projektim dhe zbatim kende lojrash te brendshme

Punë të kryera

Kend argetimi per femije ne ambient lokali
Kend argetimi per femije ne ambient lokali
Kend lojrash ne ambient te brendshem, Fushe Kruje
Kend lojrash ne ambient te brendshem, Fushe Kruje
Kend per argetimin e femijeve ne mjedise lokali
Kend per argetimin e femijeve ne mjedise lokali
Lojra per femije ne hapesira te jashtme
Lojra per femije ne hapesira te jashtme
Playground i brendshem, punim ne ambient lokali
Playground i brendshem, punim ne ambient lokali
Realizim kendi lojrash femijesh ne ambient te jashtem
Realizim kendi lojrash femijesh ne ambient te jashtem