Secondary Adv

Poti shpk

 

Përshkrimi

Poti sh.p.k  është një kompani lider në montimin e supermarketeve,magazinave,kapanoneve dhe rafteve metalike të përdorura në tregun Shqiptar. Eksperienca dhe Stafi i kualifikuar në ketë fushe na ndihmon të jemi pranë klientit në të gjitha nevojat që ai ka si: dizenjim, projektim, zbatim ashtu dhe asistencë të vazhdueshme dhe pas përfundimit të punës.

- Sisteme Portopallet
- Sisteme Soppalco
- Sisteme Cantilever
- Sisteme Drive - In

Poti shpk është një Kompani e cila operon prej 9 vitesh në tregun  Shqiptar në bashkëpunim me Kompanitë Poti s.r.l dhe Coop Emiliana Montaggi- Bologna – Itali.Poti Shpk   është një kompani lider në montimin e supermarketeve, magazinave, kapanoneve dhe rafteve metalike të përdorura në tregun Shqiptar. Eksperienca dhe Stafi i kualifikuar në ketë fushë na ndihmon të jemi prane klientit në të gjitha nevojat që ai ka, si për dizenjim, projektim,dhe zbatim  ashtu dhe asistencë të vazhdueshme dhe pas përfundimit të punës.

Çfarë ofron

POTI shpk ne bashkepunim me Poti & Coop Emiliana Montaggi ofron një gamë të gjërë produktesh si:: Rafte metalike për supermarkete, rafte metalike per kapanone, rafte metalike per magazina, rafte metalike per  servise, rafte metalike per dyqane, rafte metalike te reja, rafte metalike te perdorura, ndertim kapanonesh metalike, makineri ngritese industriale, piruna elektrik, piruna karburant, punime shkallesh metalike, rafte per pesha te lehta, rafte per pesha te renda, rafte xingato, kosha metalik me rrota, kosha metalik pa rrota, kutia plastike per sistemim, falemente italiane nga te gjitha llojet, kabina metalike per banim, kabina metalike per zyra, etj.

Poti shpk ofron një cikël të plotë që nga projektimi në letër, ndërtimi dhe mirëmbajtja në terren. Kjo bën që që lidhja e kompanisë me klientin të jetë shumë e forte dhe e qëndrueshme. Poti shpk shet dhe monton të gjitha llojet e ashensorëve, raftet metalike te reja dhe te perdorura ( te gjitha llojet ). Për ambjente të brendshme dhe të jashtme me peshembajtje te ndryshme ( te renda dhe te lehta ). Shet dhe jep me qera: pjataforma, piruna dhe skela. Kryen rikonstruksione dhe nderton, kapanone, pallate, vila, ura, rruge etj. Kompania Poti shpk ofron për të gjitha produktet e saj garanci, siguri, dhe një staf të kualifikuar me eksperience pune në Itali.

Shërbime

Konstruksione per zyra kantieri
Konstruksione per zyra kantieri
Pjataforme
Pjataforme
Ndertim strukturash metalike
Ndertim strukturash metalike
Piruna elektrik
Piruna elektrik
Rafte arkive
Rafte arkive
Rafte metalike me dy kate
Rafte metalike me dy kate
Rafte metalike me shumice dhe pakice
Rafte metalike me shumice dhe pakice
Rafte metalike per dyqane
Rafte metalike per dyqane
Rafte metalike per kapanon
Rafte metalike per kapanon
Rafte metalike per magazina
Rafte metalike per magazina
Rafte metalike per markete
Rafte metalike per markete
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte metalike te perdorura
Rafte metalike te perdorura
Rafte xingato
Rafte xingato
Skeleri per ndertim
Skeleri per ndertim
Produkte per arredim dyqani
Produkte per arredim dyqani
Ekspozitor butiku
Ekspozitor butiku
Arredim dyqani
Arredim dyqani
Kasa marketi
Kasa marketi
Grrila per dritare
Grrila per dritare
Shkalle per rafte metalike
Shkalle per rafte metalike
Rafte metalike per dyqane
Rafte metalike per dyqane
Rafte metalike per pesha te renda
Rafte metalike per pesha te renda
Konstruksion metalik per kapanon
Konstruksion metalik per kapanon
Rafte supermarketi
Rafte supermarketi
Rafte frutash
Rafte frutash
Rafte per furgon frigoriferik
Rafte per furgon frigoriferik
Rafte per magazina
Rafte per magazina
Rafte xingato
Rafte xingato
Piruna per magazina
Piruna per magazina
Sherbim cmontimi dhe montimi te rafteve
Sherbim cmontimi dhe montimi te rafteve
Sistem magazinimi Drive In
Sistem magazinimi Drive In
Soppalco dhe ndarje kati
Soppalco dhe ndarje kati
Vleresim dhe terheqje e rafteve  te vjetra
Vleresim dhe terheqje e rafteve te vjetra
Shit blerje Montim Rafte metalike
Shit blerje Montim Rafte metalike
Makineri per paketim dhe ambalazhim
Makineri per paketim dhe ambalazhim
Makineri per paketim me shirita ngjites
Makineri per paketim me shirita ngjites
Rafte metalike per lavatrice
Rafte metalike per lavatrice
Transpaleta dhe Piruna te te gjitha llojeve
Transpaleta dhe Piruna te te gjitha llojeve
Ambulanca ne shitje per spitale, qendra shendetesore
Ambulanca ne shitje per spitale, qendra shendetesore

Historiku

POTI shpk është një kompani e cila operon prej 5 vitesh në tregun Shqiptar në bashkëpunim me Kompaninë Coop Emiliana MontaggiI Bolognia - Itali. Poti shpk është një Kompani lider në sektorin e ndërtimit dhe të montimit të super-marketeve, mini-marketeve, dyqaneve, magazinave, auto-serviseve dhe kapanoneve, etj. Me pjesë të ndryeshme metalike si: Konstuksione Metalike, rafte metalike të madhësive të ndryshme. Eksperienca dhe stafi i kualifikuar në këtë fushë e ndihmon dhe motivon kompaninë. Poti shpk është gjithmonë pranë klientit për të gjitha kërkesat dhe nevojat e tij si në projektim, dizenjim, ndërtim, zbatim dhe asistencë teknike të vazhdueshme edhe pas përfundimit të punës.  

Punë të kryera

Shpresa AL
Shpresa AL
Market Morina - Kamez
Market Morina - Kamez
Ideal Market
Ideal Market
Tirana Cash and Carry - Vaqarr
Tirana Cash and Carry - Vaqarr
Magazina Lajthiza
Magazina Lajthiza
Magazina ALKOS Shpk - Tirane
Magazina ALKOS Shpk - Tirane
Kosmonte Foods Tirana - Berxull
Kosmonte Foods Tirana - Berxull
Fater Canter - Turkey
Fater Canter - Turkey
AlbImpex Tb
AlbImpex Tb
DeltaPharma
DeltaPharma
Hydropower Albania
Hydropower Albania
Magazina doganore te IFT Move
Magazina doganore te IFT Move
Posta e Shqiperise
Posta e Shqiperise
Saint Gobain
Saint Gobain
Raft per pesha te renda
Raft per pesha te renda
Rafte leggera
Rafte leggera
Rafte metalike montobllok
Rafte metalike montobllok
Tregu Cam
Tregu Cam
Tresi Farm sh.p.k
Tresi Farm sh.p.k
Vlore
Vlore
Kosove
Kosove
Arredim furgoni me rafte xingato metalsistem
Arredim furgoni me rafte xingato metalsistem
Arredim magazine me rafte xingato metalsistem per pesha te renda Alkos group shpk
Arredim magazine me rafte xingato metalsistem per pesha te renda Alkos group shpk
Arredim magazine,  Bauled shpk
Arredim magazine, Bauled shpk
Euro Office Tirane
Euro Office Tirane
Mag shpk, Patos
Mag shpk, Patos
Raft candilever, Mobileri Tirana
Raft candilever, Mobileri Tirana
Punime  me rafte metalike marketi dopio dhe murale dhe koke rafti hark
Punime me rafte metalike marketi dopio dhe murale dhe koke rafti hark
Rafte metalike candilever
Rafte metalike candilever
Rafte metalike Etermet per sistemim depo farmaceutike
Rafte metalike Etermet per sistemim depo farmaceutike
Rafte metalike Megalux per pesha te renda me paleta per magazinim
Rafte metalike Megalux per pesha te renda me paleta per magazinim
Rafte metalike metalsistem me kapak ndares per sistemim magazine dhe servise
Rafte metalike metalsistem me kapak ndares per sistemim magazine dhe servise
Strukture metalike dysheme me llamarine betoni dhe derrase DBS Group shpk
Strukture metalike dysheme me llamarine betoni dhe derrase DBS Group shpk
Strukture xingato metalsistem dysheme per gomisteri
Strukture xingato metalsistem dysheme per gomisteri
Arredim minisupermarketi
Arredim minisupermarketi
Rafte candilever per profile te aluminit, Everest
Rafte candilever per profile te aluminit, Everest
Rafte metalike sistem drive-in, Birra Peja Kosove
Rafte metalike sistem drive-in, Birra Peja Kosove
Rafte metalike Dalmines me dopio rresht dhe rafte metal me sistem dopio me kapak, Mercedes benz
Rafte metalike Dalmines me dopio rresht dhe rafte metal me sistem dopio me kapak, Mercedes benz
Rafte Metalike Dalmines per pesha te renda per paleta per magazinim
Rafte Metalike Dalmines per pesha te renda per paleta per magazinim
Rafte metalike, Thessaloniki
Rafte metalike, Thessaloniki
Dere metalike magazine per ndarje ambienti
Dere metalike magazine per ndarje ambienti
Magazinat e Valdrin Shpk, Kukes
Magazinat e Valdrin Shpk, Kukes
Raft metalik per fruta perime
Raft metalik per fruta perime
Rafte per produkte bimore, Herba Fructus Natyrore, Elbasan
Rafte per produkte bimore, Herba Fructus Natyrore, Elbasan
Rafte xingato per pjese kembimi
Rafte xingato per pjese kembimi
Kapanon industrial, Montim Rafte sipas projektit
Kapanon industrial, Montim Rafte sipas projektit
Magazine mallrash te ndryshem, Montim rafte
Magazine mallrash te ndryshem, Montim rafte
Raft metalik ne magazine gomisterie
Raft metalik ne magazine gomisterie
Rafte candilever, Magazine lende drusore
Rafte candilever, Magazine lende drusore
Rafte metalik magazine per pesha te lehta, Punim me porosi
Rafte metalik magazine per pesha te lehta, Punim me porosi
Rafte metalik, Zbatim projekti per sistemim magazine
Rafte metalik, Zbatim projekti per sistemim magazine
Rafte te larta per pesha te renda, Kapanon
Rafte te larta per pesha te renda, Kapanon
Sistem Drive In raftesh metalike ne kapanon
Sistem Drive In raftesh metalike ne kapanon
Sistem Portapallet, Kapanon per magazinim mallrash
Sistem Portapallet, Kapanon per magazinim mallrash

Partnere

coop emilianaPoti

Pune te kryera

• BASHA.CO
Adresa : Autostrada Tiranë-Durrës
• SUPERMARKET  B&B
Adresa :Valias
 • SUPERMARKET  BESI
Adresa : Kamëz
• ALB COLOR
Adresa :Tiranë
• ULAJ SHPK
Adresa : Lezhë
• SUPERMARKET  KOLA
Adresa :Lushnjë
• MARKET ALIU
Adresa :Vorë
• CENTRO CARRELLI
Adresa :Autostrada Tiranë-Durrës
• MARKET ULAJ
Adresa :Shkodër
• MARKET M&L
Adresa :Kinostudio
• MARKET D&A
Adresa: Porcelan
• BILLA SHPK
Adresa :Kukës
• MARKET ADI
Adresa: Tiranë
• BILLA SHPK
Adresa :Shkodër
• SUPERMARKET AURELI
Adresa :21 Dhjetori
• SUPERMARKET  VLORA
Adresa :Vlorë
• SUPERMARKET VISI
Adresa :Valias
• BOJRA DORAL
Adresa :Durrës

Video