Secondary Adv

Peri Albania

 

Përshkrimi

Kompania Peri është një kompani Gjermane e cila operon në mbi 70 vende të botës.

Një nga këto është edhe Shqipëria.

Peri në Shqipëri është prezent që prej 20 vitesh e cila ka marrë pjesë në shumë vepra të mëdha që janë ndërtuar dhe po vazhdojnë të ndërtohen.

Kompania ofron të gjitha materialet që nevojiten në fushën e ndërtimit. Peri ndihmon në realizimin e projekteve prestigjoze duke përdorur zgjidhjet më të mira të mundshme duke ju garantuar kosto më të ulët, shpejtësi, cilësi, supervizim dhe garanci në ndërtim.

Çfarë ofron

PERI Albania shpk ofron materiale ndërtimi  dhe skela. Përdorimi i teknologjive të reja dhe optimizimi i rrjedhave të procesit ekzistuese në vendin e prodhimit qendror në Weißenhorn (Gjermani) janë një motivim i vazhdueshëm për Peri shpk për të përfshirë përdorimin e përgjegjshëm të burimeve në zhvillimin e produktit. Peri gjithashtu ofron zgjidhje në ndërtin me përdorimin minimal të materialeve në nivel lokal në sajë të pajisjeve me siguri të lartë.

Shërbime

Betoforma
Betoforma
Kollone Liko nga 25x25 deri 60x60
Kollone Liko nga 25x25 deri 60x60
Maximum sistem muresh me shtrengim nga nje krah
Maximum sistem muresh me shtrengim nga nje krah
Multifleks sistem per soleta
Multifleks sistem per soleta
Platforme punuese
Platforme punuese
Sisteme domino per mure
Sisteme domino per mure
Sisteme mbajtese per mure me nje krah
Sisteme mbajtese per mure me nje krah
Sisteme per mure rrethore
Sisteme per mure rrethore
Sisteme per tunele
Sisteme per tunele
Sisteme per Ura
Sisteme per Ura
Sisteme skeleri Peri Up
Sisteme skeleri Peri Up
Sherbime Teknike
Sherbime Teknike
Shkalle Kulle per support per projekte
Shkalle Kulle per support per projekte
Trare Gt 24 dhe vt-20
Trare Gt 24 dhe vt-20
Vaio gt 24 sisteme per mure dhe sistemet ngjitese
Vaio gt 24 sisteme per mure dhe sistemet ngjitese
Skeleri per tunele
Skeleri per tunele
Sisteme kalluposje per ndertime urash
Sisteme kalluposje per ndertime urash
Sisteme kalluposje per qendra tregetare
Sisteme kalluposje per qendra tregetare
Betoforma per kollona betoni
Betoforma per kollona betoni
Betoforma dhe skeleri per ura
Betoforma dhe skeleri per ura

Historiku

Peri Albania eshte hapur si zyre perfaqesie ne vitin 2004.Qe nga viti 2010 operon si dege e kompanise meme Peri Gbmh Gjermani.

Punë të kryera

Ndertime tek liqeni nga Kompania Gener 2, Tirane
Ndertime tek liqeni nga Kompania Gener 2, Tirane
Ndertimet tek liqeni nga Kompania Gener 2, Tirane
Ndertimet tek liqeni nga Kompania Gener 2, Tirane
Punime tek liqeni nga Kompania Gener 2, Tirane
Punime tek liqeni nga Kompania Gener 2, Tirane
Austria
Austria
Berlin, Germany
Berlin, Germany
Brazil
Brazil
Buenos Aires, Argentina
Buenos Aires, Argentina
Heavy athlethics stadium, Greece
Heavy athlethics stadium, Greece
Israel
Israel
Italy
Italy
Riscal, Spain
Riscal, Spain
South Africa
South Africa
South Health Campus, Canada
South Health Campus, Canada
Spain
Spain
United States of America
United States of America
Vienna, Austria
Vienna, Austria
Peri Projekte Absolute World
Peri Projekte Absolute World
Peri Projekte Arthur Ravenel Jr. Bridge
Peri Projekte Arthur Ravenel Jr. Bridge
Peri Projekte Bypass tunnel Sochi
Peri Projekte Bypass tunnel Sochi
Peri Projekte Lanaye Lock Bridge
Peri Projekte Lanaye Lock Bridge
Peri Projekte Sheikh Khalifa Bridge
Peri Projekte Sheikh Khalifa Bridge
Peri Projekte Trump International Hotel
Peri Projekte Trump International Hotel
Bridge in Colombia
Bridge in Colombia
Stacion Metro Place des Martyrs  Algeria
Stacion Metro Place des Martyrs Algeria
TMS Tank Farm in Saldanha, South Africa
TMS Tank Farm in Saldanha, South Africa
Germany
Germany
Hong Kong Bridge
Hong Kong Bridge
Northern Macedonia
Northern Macedonia
Shopping Centre, Melbourne
Shopping Centre, Melbourne
Shopping Centre,Germany
Shopping Centre,Germany
Toronto, Kanada
Toronto, Kanada
Victoria and Albert Museum, United Kingdom
Victoria and Albert Museum, United Kingdom
Vienna, Austria
Vienna, Austria

Videot e fundit

 

Video