Secondary Adv

Rcon-al

 

Përshkrimi

RCON-AL, është një kompani e re teknike e specializuar në projektim – konstruksion  dhe është një zgjidhje për të gjithë arkitektët, Inxhinierët Civilë, Inxhinierët Mekanikë, Ndërtuesit dhe Individë, duke ofruar produkte dhe shërbime të një niveli të lartë.

 

Me seli në Shqipëri dhe partnerë në Ballkan dhe në Evropë RCON-AL synon drejt arkitekturës së një niveli të lartë, estetikës dhe funksionalitetit në çdo ndërtese, të reja ose ekzistuese, dhe në të njëjtën kohë në kursimin e energjisë në ndërtesa, prodhimin e energjisë së “gjelbër” përmes përdorimit të sistemeve fotovoltaike. Si një kompani «InxhinierieArkitekture dhe e Fasadave»,

RCON-AL në bashkëpunime me kompani të njohura dhe udhëheqëse si MATHIOS REFRACTORIES SA ofron materiale kualiteti dhe një rendimenti të lartë, dhe në bashkëpunim me partnerë të denjë kryen, studimin, ndërtimin dhe mbikëqyrjen e çdo ndërtese…

 

PSE SHËRBIMET RCON-AL JANË TE DOMOSDOSHME

• Edhe pse tani Shqipëria dhe shumë vende të tjera të Ballkanit , në të cilat Rcon-al ushtron aktivitetin, nuk i përkasin Bashkimit Evropian, legjislacionit pan-evropian në fuqi qysh nga data 01/01/2007, për “ndërtesa me identitet energjetik” kërkon në periudhë afatgjatë guaska dhe ndërtesa “me energji efiçente” dhe së shpejti do të zbatohet edhe për këto vende.

• Në të ardhmen, zgjedhja e pronës profesionale dhe banesore, me qira ose blerje do të bëhen kryesisht në bazë të “identitetit energjetik “, të ndërtesës, të konsumit të energjisë, dhe duke u bazuar sigurisht në estetikën e arkitekturës.

• Njëkohësisht Rritja reale tashmë e çmimit të naftës së papërpunuar, energjisë elektrike etj…, bëjnë një zhvendosje drejt ndërtesave ekologjike (të gjelbërta) me karkasa të një projektimi mendjemprehtë dhe sisteme bashkëgjeneruese fotovoltaike si imperativ.

Çfarë ofron

Në ndërtesa, RCON-AL, në bashkëpunim me arkitektin, i cili luan një rol të rëndësishëm në zgjedhjen e një Fasade  të ndërtesës që të jetë e përshtatshme, elegante dhe “ekologjike”, bën studim të përgjithshëm dhe ofron një “kostum” final për çdo ndërtesë .

Një grup polimorfik inxhinierësh të specializuara si arkitektë, inxhinierë civilë dhe inxhinierë mekanike me një nivel të lartë trajnimi, të specializuar në fusha të teknologjisë së lartë dhe që merren me:

- Studimin arkitektonik, bioklimatik dhe energjisë së ndërtesave

- Fasada të integruara dhe veshja e ndërtimi 

- Studimin e përgjithshëm të çdo ndërtese, tërësisht dhe me përgjegjësi ndërtimin dhe rikonstruksionin e çfarëdo ndërtese

- Studimi guaskës ” inxhinieri fasadash” karkasës bioklimatike dhe ndërtesat “energji e zgjuar dhe serra” dhe ndërtesat me Termoizolim me EPS

- Studime për integrimin fotovoltaik në ndërtesa dhe parcela

- Sistemet fotovoltaike të pavarura

 

RCON-AL ofron produkte me cilësi të lartë, të tilla si:

- Materialet dekorative & Rrugëzgjidhje në Investime gur

- MATHIOSTONE – MATHIOS BRICKS – MATHIOS PAVERS etj

- Tulla xhami 

- Parket Laminat

- Dysheme PVC

- Oxhaqe Ekologjike

- Soba 

- Oxhaqe bioetanoli

- Sistemi Termoizolimi

- Materiale ndërtimi

- Produkte zjarrdurues & Materiale për izolim

- Tulla zjarrduruese

- Sistem Fotovoltaike

Shërbime

Agregate zjarrduruese
Agregate zjarrduruese
Solucione ndertimi
Solucione ndertimi
Pellet per soba ngrohjeje
Pellet per soba ngrohjeje
Panele diellore
Panele diellore
Gure dekorativ per veshje muri Cordilera
Gure dekorativ per veshje muri Cordilera
Oxhaqe me dru
Oxhaqe me dru
Pajisje Ngrohjeje me zjarr
Pajisje Ngrohjeje me zjarr
Parkete druri dekorativ
Parkete druri dekorativ
Sisteme termike
Sisteme termike
Soba me dru
Soba me dru
Tulla zjarrduruese
Tulla zjarrduruese
Materiale ndertimi
Materiale ndertimi
Materiale dekorative
Materiale dekorative
Materiale per izolim
Materiale per izolim
Oxhaqe me etanol
Oxhaqe me etanol
Soba per ngrohje
Soba per ngrohje
Sisteme termoizolimi
Sisteme termoizolimi
Sisteme fotovoltaike
Sisteme fotovoltaike
Studimin arkitektonik, bioklimatik dhe energjise se ndertesave
Studimin arkitektonik, bioklimatik dhe energjise se ndertesave
Ndertim dhe rikonstruksion ndertesash
Ndertim dhe rikonstruksion ndertesash
Dysheme dhe laminate pvc
Dysheme dhe laminate pvc
Materiale arkitekturore
Materiale arkitekturore
Materiale ndertimi
Materiale ndertimi
Sisteme izolimi te jashtem
Sisteme izolimi te jashtem
Sisteme montimi panelesh fotovoltaike
Sisteme montimi panelesh fotovoltaike

Katalogu

Katalog Rcon-al
Katalog Rcon-al
Katalog Rcon-al
Katalog Rcon-al
Katalog Rcon-al
Katalog Rcon-al
Katalog Rcon-al
Katalog Rcon-al
Katalog Rcon-al

Historiku

Kultura jone eshte e karakterizuar nga nje perpjekje kolektive dhe nga shpirti i ekipit te njejtat vlera qe ne i ndajme me koleget dhe klientet tane Rcon-al, duke qene nje kompani e re dhe ne rritje ne ballkan eshte gjithmon ne kerkim per te gjetur partner te rinj dhe pika shitje te reja me persona qe kane mendje te hapur per te ndare vizionet dhe vlerat tona.

Punë të kryera

Altaia Lava
Altaia Lava
Bar ne Durres
Bar ne Durres
Cordillera Earth
Cordillera Earth
Highland Cream
Highland Cream
Masterbrick White
Masterbrick White
Sierra Cream
Sierra Cream
 Vile ne Tirane
Vile ne Tirane
Bar Versus
Bar Versus
Fasade guri
Fasade guri
Rcon-al1407310077
Rcon-al1407310087
Rcon-al1407310095
Rcon-al1448978726
Rcon-al1448978746
Rcon-al1448978763
Rcon-al1528121594
Rcon-al1528121613
Rcon-al1528121651
Rcon-al1528121672
Rcon-al1528121690
Rcon-al1528121706
Rcon-al1528121738
Rcon-al1528121765
Rcon-al1528121779
Rcon-al1528121798
Rcon-al1528121813
Rcon-al1528121830
Rcon-al1528121850
Rcon-al1528121871
Rcon-al1528121889
Rcon-al1528121913
Rcon-al1528121933
Rcon-al1528121952
Basilico pizzeria Elbasan
Basilico pizzeria Elbasan
Oxhak JC BORDELET nga grupi Franceze SEGUIN
Oxhak JC BORDELET nga grupi Franceze SEGUIN
Oxhak JC BORDELET per ambjent luxi dhe funksionaliteti
Oxhak JC BORDELET per ambjent luxi dhe funksionaliteti
Restaurant La Parilla Mumbles
Restaurant La Parilla Mumbles
Apartament ne Tirane
Apartament ne Tirane
Dekorim me gure dekorative per Vile
Dekorim me gure dekorative per Vile
Fasade dekorative per shtepi banimi
Fasade dekorative per shtepi banimi
Fasade me gure dekorativ
Fasade me gure dekorativ
Fasade me tulla dekorative per rezidence
Fasade me tulla dekorative per rezidence
Hotel ne Valbone
Hotel ne Valbone
Oxhak JC BORDELET
Oxhak JC BORDELET
Punim me tulla dekorative per Biznes
Punim me tulla dekorative per Biznes
Tribe restaurant
Tribe restaurant
Valle Verde Lounge Bar
Valle Verde Lounge Bar
Veshje fasade me gure per  rezidence
Veshje fasade me gure per rezidence
Veshje muri per ambient hoteli
Veshje muri per ambient hoteli
Vile ne Farke
Vile ne Farke
Dekorim me gure natyral per restorant
Dekorim me gure natyral per restorant
Veshje me tulla dekorative
Veshje me tulla dekorative
Punim oxhaku per vile
Punim oxhaku per vile
Grace Lounge Bar
Grace Lounge Bar
Instalim Oxhaku JC BORDELET
Instalim Oxhaku JC BORDELET
Oxhak me Bioetanol
Oxhak me Bioetanol
Oxhak, marka franceze  JC Bordelet
Oxhak, marka franceze JC Bordelet

Partnere

DecostoneEurosolHeatbackMathios GreenMathios RefractorisMathios Stoneahtrconrummingseguin

Video