Secondary Adv

AL-TEK

 

Përshkrimi

AL-TEK sh.p.k është një kompani inxhinierike e krijuar në vitin 2005 e cila sjell eksperiencën më të mirë për sistemet Ngrohje-Ftohje me teknologjinë më të fundit. Ne jemi të liçensuar për projektim dhe zbatim sipas standarteve ndërkombëtare ISO dhe legjislacionit ne fuqi.

 

AL-TEK – Sfidon Stinet: Qëllimi ynë është zgjidhja klimaterike brënda hapësirës ku ju jetoni ose punoni duke garantuar komfortin dhe cilësinë, duke maksimalizuar efiçiencën dhe duke pasur një rikthim të investimit fillestar në kohë sa më të shkurtër në raport me sistemet tradicionale të Ngrohje-Ftohjes.

 

Forca jonë:
- Auditimi i saktë i objektit sipas kërkesave të klientit
- Projektim dhe zbatim i detajuar Inxhinierik
- Garanci dhe mirëmbajtje pas shitjes

Çfarë ofron

Sistemet kryesore ku ne operojmë: Rezidencial – Komerçial – Industrial


- Sisteme me Panele Diellore për ujin sanitar.
- Sisteme kondicionimi me Pompa nxehtësie-CHILLER , HVAC,  VRF.
- Sisteme ventilimi me Rekuperues Ajri.
- Oxhaqe dhe Kaldaja qëndrore.
- Sisteme të Pastrimit qëndror ekologjik dhe pa zhurma.
- Sisteme Ngrohje-Ftohje me panele radiante elektrik ose me ujë.
- Sisteme të furnizimit me ujë, Pompa (qarkulluese, shtytëse, zhytëse, drenazhi, hidrante).
- Rakorderi dhe Aksesorë për sisteme me presion të lartë.

Filozofia jonë

AL-TEK ka vendosur një theks të veçantë mbi cilësinë, sigurinë, përvojën dhe profesionalizmin në sistemet që ne ndërtojmë. Kërkesat dhe pritshmëritë e klientëve tanë janë prioritet për aktivitetin tonë. Çdo produkt duhet të plotësojë kërkesat e klientit dhe të jetë rekomandim për konsumatorët e ardhshëm ku klienti është ai që rikthehet tek ne dhe jo produkti.

AL-TEK importon në mënyrë ekskluzive produktet e saj nga fabrikat më prestigjoze botërore duke respektuar liçensat dhe deklaratat e konformitetit.

 

Shërbime

Auditim dhe sisteme eficiente Ngrohje-Ftohje
Auditim dhe sisteme eficiente Ngrohje-Ftohje
Zgjidhje inxhinierike per Ngrohje-Ftohje
Zgjidhje inxhinierike per Ngrohje-Ftohje
Planifikim dhe zbatim
Planifikim dhe zbatim
Sisteme rekuperimi ajri eficiente
Sisteme rekuperimi ajri eficiente
Sisteme ngrohje ftohje me komandim wifi
Sisteme ngrohje ftohje me komandim wifi
Projektime Inxhinierike
Projektime Inxhinierike
Pastrim qendror per hotele
Pastrim qendror per hotele
Ngrohje uji sanitar me panel diellor
Ngrohje uji sanitar me panel diellor
Pompa nxehtesie
Pompa nxehtesie
Ngrohje per pishina me panel termodinamik
Ngrohje per pishina me panel termodinamik
Sisteme ngrohje qendrore me kontroll wifi
Sisteme ngrohje qendrore me kontroll wifi
Sisteme ngrohje ftohje me chiller ajer uje
Sisteme ngrohje ftohje me chiller ajer uje
Pastrim qendror ekologjik
Pastrim qendror ekologjik
Ngrohje nga dyshemeja
Ngrohje nga dyshemeja
Sisteme ngrohje per dysheme me qarkullim uji
Sisteme ngrohje per dysheme me qarkullim uji
Ngrohje ne dysheme
Ngrohje ne dysheme
Oxhaqe moderne
Oxhaqe moderne
Sisteme hidraulike
Sisteme hidraulike
Rakorderi bronxi, bakri dhe celiku
Rakorderi bronxi, bakri dhe celiku
Kondicioner inverter rezidencial
Kondicioner inverter rezidencial
Ngrohje dhe ftohje radiante
Ngrohje dhe ftohje radiante
Panele diellore PVT (Hibride)
Panele diellore PVT (Hibride)
Panele diellore termike
Panele diellore termike
Panele Termodinamike
Panele Termodinamike
Ventilim mekanik me rikuperim energjie
Ventilim mekanik me rikuperim energjie

Katalogu

Katalog AL-TEK

Punë të kryera

Capital Hotel Tirana
Capital Hotel Tirana
Continental Hotel Vore
Continental Hotel Vore
Dajti park Hotel Tirane
Dajti park Hotel Tirane
Elite Palace Tirane
Elite Palace Tirane
Elysium Hotel Dhermi
Elysium Hotel Dhermi
Flower Hotel Spa
Flower Hotel Spa
Gold Center Fier
Gold Center Fier
HEC Vau i Dejes Shkoder
HEC Vau i Dejes Shkoder
Hotel Bel Conti Durres
Hotel Bel Conti Durres
Hotel Bella Vista Durres
Hotel Bella Vista Durres
Hotel Dilo Tirane
Hotel Dilo Tirane
Hotel Germany Durres
Hotel Germany Durres
Hotel Leonardo Durres
Hotel Leonardo Durres
Hotel White Dream Tirane
Hotel White Dream Tirane
Hysenbelliu Grup Tirane
Hysenbelliu Grup Tirane
Infosoft system Officies
Infosoft system Officies
Krienko Kindergarden Tirane
Krienko Kindergarden Tirane
Laura Vicuna Tale Lezhe
Laura Vicuna Tale Lezhe
Ministria e Kultures
Ministria e Kultures
Mondial Hotel
Mondial Hotel
Polis University Tirana
Polis University Tirana
Prestige Resort Golem
Prestige Resort Golem
Shkolla Nobel Tirane
Shkolla Nobel Tirane
Spitali Amerikan 2 Tirane
Spitali Amerikan 2 Tirane
Spitali Amerikan 3
Spitali Amerikan 3
Spitali Salus Tirane
Spitali Salus Tirane
Stela Resort Tirane
Stela Resort Tirane
Banka e Shqiperise, Tirane
Banka e Shqiperise, Tirane
Drejtoria e Pergjithshme e Doganave, Tirane
Drejtoria e Pergjithshme e Doganave, Tirane
Grand White City Hotel, Berat
Grand White City Hotel, Berat
Hotel Green, Tirane
Hotel Green, Tirane
Hotel Kalemi, Gjirokaster
Hotel Kalemi, Gjirokaster
IBN , 4 Godina banimi 12 kate
IBN , 4 Godina banimi 12 kate
Pishina Tagan, Tirane
Pishina Tagan, Tirane
Resort Mak Albania, Golem
Resort Mak Albania, Golem
Vila Rolling Hills
Vila Rolling Hills
Diplomat Fashion Hotel, SPA Tirane
Diplomat Fashion Hotel, SPA Tirane
40 Panele diellore per uje sanitar, MK Hotel
40 Panele diellore per uje sanitar, MK Hotel
Ftohje radiante nga tavani
Ftohje radiante nga tavani
Furnizim dhe shkarkim per tualete, MK Hotel
Furnizim dhe shkarkim per tualete, MK Hotel
Instalim Panele PVT, Flower Garden Hotel
Instalim Panele PVT, Flower Garden Hotel
Instalim panelesh termodinamike, Hotele dhe Vila
Instalim panelesh termodinamike, Hotele dhe Vila
Ngrohje ftohje dhe prodhim uji sanitar me chiller, Vile private
Ngrohje ftohje dhe prodhim uji sanitar me chiller, Vile private
Ngrohje nga dyshemeja ne SPA, Flower Garden Hotel
Ngrohje nga dyshemeja ne SPA, Flower Garden Hotel
Ngrohje radiante nga dyshemeja
Ngrohje radiante nga dyshemeja
Sistem panelesh diellore termike me qarkullim te detyruar, American Hospital
Sistem panelesh diellore termike me qarkullim te detyruar, American Hospital
Uje i ngrohte sanitar me panele termike ,Folie Marine Jale
Uje i ngrohte sanitar me panele termike ,Folie Marine Jale
Ventilim mekanik me rikuperim energjie, Flower Garden Hotel
Ventilim mekanik me rikuperim energjie, Flower Garden Hotel
Football Republic, Petrele
Football Republic, Petrele
Kombinim i paneleve PV dhe atyre PVT, Instalim tek klienti
Kombinim i paneleve PV dhe atyre PVT, Instalim tek klienti
Panele diellore PVT, Hotel Chimaera Himare
Panele diellore PVT, Hotel Chimaera Himare
Projekt kondicionimi me kanale ajri, Porcelanosa Group
Projekt kondicionimi me kanale ajri, Porcelanosa Group
Sistem ngrohje ftohje, kundra zjarrit dhe ventilim, Hotel ne Radhime
Sistem ngrohje ftohje, kundra zjarrit dhe ventilim, Hotel ne Radhime
Uje i ngrohte sanitar me panele termike, Shengjin
Uje i ngrohte sanitar me panele termike, Shengjin
Vile private, Sistem ngrohje ftohje dhe pastrimi qendror
Vile private, Sistem ngrohje ftohje dhe pastrimi qendror

Partnere

EdilKaminGallettiImasMaxaNova FloridaStaapompezyphoaspilusaconexemmetienergieNovasferwagnerimp pumpszehnder_sqkospel_sqviansolaraertecnicahydropathinterplast

Certifikime

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AL-TEK (@altek_sh.p.k_official)