Secondary Adv

Tools Market

 

Përshkrimi

Tools Market Sh.p.k operon në tregun shqipëtar tashmë prej disa vitesh si distributor i autorizuar i markave prestigjoze si MAKITA, STANLEY, RIDGID, RHODIUS dhe ELEKTRO MASCHINEN KNIPEX, BMI, UNIOR e shumë të tjera. Duke ju krijuar mundësi profesionistëve të gjejnë veglat dhe aksesorët e përshtatshëm për punët e tyre.

Tools Market është shpërndarës i autorizuar i Makita dhe Stanley të cilat japin një panoramë të shpejtë të kompanisë dhe cilësisë së shërbimit të saj. Produktet bëhen nga komponentët e zgjedhura me kujdes dhe përdoren në mbarë botën. Shtëpizat dhe komponentët e brendshëm janë të prodhuara nga materialet kualitative dhe i tejkalojnë pritjet e përdoruesve që kërkojnë më së shumti.

 

Çfarë ofron

Tools Market sh.p.k u krijon mundesi profesionisteve të gjejne veglat dhe aksesoret e përshtatshem per punet e tyre. Kompania është shpërndarës i autorizuar i veglave me akumulator, Makita dhe Stanley. Përveç veglave elektrike dhe me akumulator, Tools Market ofron edhe stacionare me pajisje për përpunim e drurit, si dhe pajisje industriale dhe shtëpiake me makinë pneumatike dhe makinë me motor në benzinë. Paketa e sherbimeve "Tools Market" perfshin : Shitjen; Servis i specializuar dhe autorizuar nga firmat partnere; Asistence Teknike; Asistence profesionale.

Shërbime

Matrapik me bateri
Matrapik me bateri
Vidator me bateri
Vidator me bateri
Trapan me bateri
Trapan me bateri
Vidator gipsi me bateri
Vidator gipsi me bateri
Lidhese teli me bateri
Lidhese teli me bateri
Percinues me bateri
Percinues me bateri
Motosharre me bateri
Motosharre me bateri
Korrese bari me bateri
Korrese bari me bateri
Trapan per metale
Trapan per metale
Matrapik me thyerje shpim
Matrapik me thyerje shpim
Matrapik i lehte
Matrapik i lehte
Elektrogure
Elektrogure
Freze dore
Freze dore
Zmerilues dore
Zmerilues dore
Sharra druri alumini
Sharra druri alumini
Aspirator profesional
Aspirator profesional
Pistolete tapicerie
Pistolete tapicerie
Motoshara me benzine
Motoshara me benzine
Korrese bari me benzine
Korrese bari me benzine
Prerese asfalti   HUSQVARNA
Prerese asfalti HUSQVARNA
Ngjeshes  dheu   HUSQVARNA
Ngjeshes dheu HUSQVARNA
Prerese mermeri graniti me uje BATTIPAV
Prerese mermeri graniti me uje BATTIPAV
Prerese pllakash dore  BATTIPAV
Prerese pllakash dore BATTIPAV
Saldatrice me tel DECA ITALIANE
Saldatrice me tel DECA ITALIANE
Saldatrice industriale DECA ITALIANE
Saldatrice industriale DECA ITALIANE
Saldatrice Tig DECA ITALIANE
Saldatrice Tig DECA ITALIANE
Saldatrice inverter REM POWER
Saldatrice inverter REM POWER
Saldatrice me tel inverter REM POWER
Saldatrice me tel inverter REM POWER
Kompresor industrial  REM POWER
Kompresor industrial REM POWER
Filetues RIDGID
Filetues RIDGID
Inspektim dhe zhbllokim kanalizimesh  RIDGID
Inspektim dhe zhbllokim kanalizimesh RIDGID
Celesa  industrial RIDGID
Celesa industrial RIDGID
Nivel lazer  SOLA
Nivel lazer SOLA
Nivel dore  SOLA
Nivel dore SOLA
Pinca profesionale KNIPEX Made in Germany
Pinca profesionale KNIPEX Made in Germany
Pinca per kapikorda   KNIPEX Made in Germany
Pinca per kapikorda KNIPEX Made in Germany
Morseta marangozi WOLFCRAFT
Morseta marangozi WOLFCRAFT
Trapan Kollone
Trapan Kollone
Vegla KNIPEX
Vegla KNIPEX
Vegla MAKITA me bateri
Vegla MAKITA me bateri

Historiku

Kompania Tools Market Sh.p.k është krijuar në Tiranë prej disa vitesh. Është pjesë e Makita Group që konsiderohet prodhuesi më me përvojë dhe më i njohur i mjeteve profesionale në botë. Tools Market është distributor i autorizuar nga kompania për të sjellë tek ju mjetet më profesionale të punës,shërbim efikas dhe servis të specializuar.

 

Partnere

MakittaStanleyelektro_toolsknipexrhodiusridgid2Qbmi-toolsuniorbattipavdecahusqvarnasolawolfcraftomg ghiottoqbricksystemqiringrheiland elektro maschinen

Video