Secondary Adv

MUCA G.G.H Vegla pune

 

Përshkrimi

Muca shpk është kompani aksionere me kapital 100% shqiptar dhe përfaqësues ligjor Z. Genci Muca. Objekti i veprimtarisë është fokusuar në Import, eksport, prodhim, përpunim dhe tregtim me shumice dhe pakicë të artikujve të ndryshem të drurit dhe metalike dhe nënprodukteve të tyre, të mobilerisë, të pajisjeve të zyrave dhe të pajisjeve të ndryshme të spitaleve dhe institucioneve të tjera publike etj. Në fushën e ndërtimit, me ndërtime civile dhe industriale, rikonstruksione. Këto marredhenie kanë bërë që shoqëria Muca shpk të njihet në treg si një firmë e konsoliduar dhe me shumë pervojë.Muca shpk operon sot në një treg dinamik dhe përballet me konkurrentë ndërkombëtarë, duke patur një rritje shumë të kënaqëshme nga viti në vit, në pjesën e tregut që ai zotëron.Suksesi ynë bazohet tek ndërtimi i marrëdhënieve të forta dhe afatgjata me klientet, furnitorët dhe personelin.

Çfarë ofron

MUCA GGH shpk ofron produkte në kategoritë:
Vegla pune,
Ndricim dhe materiale elektrike,
Materiale Hidraulike,
Materiale Ndërtimi,
Mobilim dhe dekorim i brendshëm dhe i jashtëm,
Kuzhina dhe aksesorët e saj. Kompania ka një gamë të gjërë produktesh Muca shpk ofron çmimet më të mira, shërbimin e pakrahasueshëm, gadishmërine për të realizuar të gjitha kërkesat, përmbushjen e çdo nevojë të familjeve, bizneseve dhe institucioneve. Në çdo punë që bën, jep gjithmonë më të mirën. Muca shpk ka krijuar kështu një pozicion të mirë ne treg si dhe duke pasur marredhënie shumë të mira bashkëpunimi dhe miqësie me kompanitë e huaja me të cilat ajo punon edhe tani.MUCA G.G.H Vegla pune.MUCA shpk.Vegla per bojaxhinj,Vegla pune per kopshtari,Vegla pune per elektriciste,Vegla pune ne Tirane,Vegla per ndertim.

Shërbime

Aksesore mobilierie
Aksesore mobilierie
Aksesore per mobileri
Aksesore per mobileri
Disqe diamanti per prerje
Disqe diamanti per prerje
Disqe per prerje hekuri
Disqe per prerje hekuri
Doreza pune
Doreza pune
Dryna dhe Fisheke dere
Dryna dhe Fisheke dere
Llamba led per ruajtjen e energjise
Llamba led per ruajtjen e energjise
Mbyllesa automatik dere
Mbyllesa automatik dere
Ndricuesa te jashtem
Ndricuesa te jashtem
Sisteme per dyer me rreshqitje
Sisteme per dyer me rreshqitje
Shkuma antizjarr
Shkuma antizjarr
Shkuma poliuretan
Shkuma poliuretan
Tuba dhe Zorra uji
Tuba dhe Zorra uji
Vegla elektrike
Vegla elektrike
Vegla me bateri
Vegla me bateri
Artikuj te ndryshem metalik
Artikuj te ndryshem metalik
Vegla pune
Vegla pune
Vegla pune per ndertim
Vegla pune per ndertim
Vegla pune per kopshtari
Vegla pune per kopshtari
Vegla pune per elektricist
Vegla pune per elektricist
Vegla per bojaxhi
Vegla per bojaxhi
Ndricim i brendshem dhe i jashtem
Ndricim i brendshem dhe i jashtem
Materiale hidraulike
Materiale hidraulike
Materiale elektrike
Materiale elektrike
Kuzhina dhe aksesor kuzhine
Kuzhina dhe aksesor kuzhine

Historiku

Muca shpk ushtron aktivitetin e saj që prej shkurtit te vitit 1994, mbi 45 punonjës kujdesen 6 ditë të javës për mbarëvajten e shitjes së më shumë se 4500 produkteve nga shume vende të botës.kompania Muca shpk disponon ambjent sherbimi dhe magazinimi 6000 m2.Fillimisht Muca shpk  e ka nisur aktivitetin ne nje dyqan te vogel per ta zgjeruar me pas me tej me nje game te larmishme te materialeve te ndertimit. Emri i kompanise eshte konsoliduar nder vite duke fituar nje vend teper te rendesishem ne tregun shqiptar.

Partnere

akifixBonditDekor toolsKaleKlausKlytekKroksOrientRqdexRtrmaxSiba

Filiale

Filiale:Rruga Siri Kodra, perballe ish Punishtes se pastave,Tirane,Albania
Cel: +355 69 20 57 046 ; +355 69 20 57 045