Secondary Adv

MUCA G.G.H Mobileri

 

Përshkrimi

Mobileri Muca GGH shpk është kompani aksionere me kapital 100% shqiptar dhe përfaqësues ligjor Z. Genci Muca. Objekti i veprimtarisë ëshë i fokusuar në Import, eksport, prodhim, përpunim dhe tregtim me shumice dhe pakicë të artikujve te ndryshem të drurit dhe metalike dhe nenprodukteve të tyre, të mobilerisë, të pajisjeve të zyrave dhe të pajisjeve të ndryshme të spitaleve dhe institucioneve të tjera publike etj. Në fushën e ndërtimit ofron ndërtime civile dhe industriale, rikonstruksione.

Muca GGH shpk ka krijuar kështu një pozicion të mirë në treg si dhe duke pasur marredhënie shumë të mira bashkëpunimi dhe miqesie me kompanitë e huaja me të cilat ajo punon edhe tani. Këto marrëdhenie kanë bërë që shoqëria Muca shpk të njihet në treg si një firmë e konsoliduar dhe me shumë përvojë. Muca shpk operon sot në një treg dinamik dhe përballet me konkurrentë ndërkombëtarë, duke patur një rritje shumë të kënaqëshme nga viti në vit, në pjesën e tregut që ai zotëron Suksesi i kompansië bazohet tek ndërtimi i marrëdhënieve të forta dhe afatgjata me klientet, furnitorët dhe personelin.

Çfarë ofron

Mobileri Muca GGH shpk ofron produkte në kategoritë: Mobilim dhe dekorim i brendshëm dhe i jashtëm; Kuzhina dhe aksesorët e saj. Kompania ofron mobilje per dhoma gatimi, mobilje per dhoma ndenje, mobilje per kuzhina gatimi dhe realizon mobilim salloni, mobilim shtepie, arredim zyre, mobilim zyre. Ofron mobiljet më të mira për të gjitha ambientet tuaja si: Kuzhina gatimi, dhoma gjumi, soxhorno, divane per sallone, divane per zyra, kolltuqe zyre, kende moderne, karrige dhe tavolina,kolltuqe te ndryshme, portmonto, koka prifti, akesore per korridor si dhe një sërë elementësh për mobilimin e shtëpisë suaj.

 

Muca shpk ofron çmimet më të mira, shërbimin e pakrahasueshëm, gadishmerine për të realizuar të gjitha kërkesat, përmbushjen e çdo nevojë të familjeve, bizneseve dhe institucioneve.

- Projektim

- Prodhim

- Transport

Në çdo punë që bën, jep gjithmonë më të mirën.

Shërbime

Arredim shtepie
Arredim shtepie
Poltrona per bare
Poltrona per bare
Mobilje per soxhorno
Mobilje per soxhorno
Mobilje zyre
Mobilje zyre
Mobilim per dhoma ndenje
Mobilim per dhoma ndenje
Mobilim per dhome gjumi
Mobilim per dhome gjumi
Mobilim shtepie
Mobilim shtepie
Mobilje moderne
Mobilje moderne
Mobilje per dhome gjumi
Mobilje per dhome gjumi
Mobilje per veranda
Mobilje per veranda
Prodhim mobiljesh per kuzhina
Prodhim mobiljesh per kuzhina
Kende divanesh per dhoma ndenje
Kende divanesh per dhoma ndenje
Tavolina dhe karrige per lokale
Tavolina dhe karrige per lokale
Shitje karrige zyrash
Shitje karrige zyrash
Tavolina dhe karrige ngrenie
Tavolina dhe karrige ngrenie
Divane dhe kolltuqe me modele dhe ngjyra te ndryshme
Divane dhe kolltuqe me modele dhe ngjyra te ndryshme
Divane klasike per dhome ndenjeje
Divane klasike per dhome ndenjeje
Divane per dhoma ndenje
Divane per dhoma ndenje
Dysheke me shume shtresa memory
Dysheke me shume shtresa memory
Karrige me modele dhe ngjyra te ndryshme
Karrige me modele dhe ngjyra te ndryshme
Kende per sallone
Kende per sallone
Kolltuqe me mekanizem per mbeshtetjen e kembeve
Kolltuqe me mekanizem per mbeshtetjen e kembeve
Minibare per dhoma ndenjeje
Minibare per dhoma ndenjeje
Set divane dhe tavoline
Set divane dhe tavoline
Tavolina ngrenie me rezine
Tavolina ngrenie me rezine

Historiku

Mobileri Muca GGH ushtron aktivitetin e saj që prej shkurtit te vitit 1994, mbi 45 punonjës kujdesen 6 ditë të javës për mbarëvajten e shitjes së më shumë se 4500 produkteve nga shume vende të botës.kompania Muca shpk disponon ambjent sherbimi dhe magazinimi 6000 m2.Fillimisht Muca shpk  e ka nisur aktivitetin ne nje dyqan te vogel per ta zgjeruar me pas me tej me nje game te larmishme te materialeve te ndertimit. Emri i kompanise eshte konsoliduar nder vite duke fituar nje vend teper te rendesishem ne tregun shqiptar.

Punë të kryera

Mobilie per dhome ndenjeje
Mobilie per dhome ndenjeje
Mobilie per kuzhina gatimi
Mobilie per kuzhina gatimi
Mobilim shtepie
Mobilim shtepie
Mobilie per dhoma gatimi
Mobilie per dhoma gatimi
Mobilie salloni
Mobilie salloni
Kuzhine gatimi
Kuzhine gatimi
Dhome gjumi per cifte
Dhome gjumi per cifte
Arredim salloni
Arredim salloni
Arredim zyre
Arredim zyre
Kuzhine moderne
Kuzhine moderne
Mobilim salloni
Mobilim salloni
Arredim salloni per vile
Arredim salloni per vile
Arredim total zyrash
Arredim total zyrash
Kend divani + tavoline
Kend divani + tavoline
Mobilje luksoze per dublex
Mobilje luksoze per dublex
Set kolltuqesh neoklasik
Set kolltuqesh neoklasik
Arredim i dyqanit Suneyes optik
Arredim i dyqanit Suneyes optik