Secondary Adv

Hoti Metal

 

Përshkrimi

Hoti Metal shpk është një ndërmarrje me përvojë shumëvjecare në rregullimin dhe montimin e të githa llojeve të llamarinës metalike. Përpunim, tregtim dhe montim në lartësi të ndryshme të llamarinave; konstruksioneve metalike dhe profileve; prodhim dhe montim ulluqesh te ngjyrave te ndryshme; si dhe materiale te ndryshem metali, baker, inox, alumin, lamarine me bojë të lyer, xingato, etj. Tenda karburanti të cdo lloj përmase; si dhe mbulesa kapanonesh me konstruksione  metalike. Serioziteti dhe puna profesionale janë dy karakteristikat kryesore të cilat e vecojnë këtë ndërmarrje. Kërkesat e klientit dhe kualiteti i shërbimeve janë parimet themelore të cilat i merr parasysh kompania.

Përgjigjet e kërkesave të klientit janë gjithmonë në harmoni me vullnetin dhe ndershmërinë ndaj tij. Kompania është e shtyrë nga një ambicje e përbashkët për të siguruar cilësi shumë të mira në normat konkurruese. Me teknologjinë në zhvillim e sipër, Hoti Metal mundohet që të sjellë sa më parë risitë e modeleve të ulluqeve dhe pjesëve te tjera metalike. Pra kompania, gjithmonë përcjell trendin e zhvillimit të dizajnimit të produkteve të llamarinës. Duke ditur përvojën shumëvjeçare, Hoti Metal garanton një siguri dhe kualitet të klasit të parë për shërbimet të cilat i ofron.

Çfarë ofron

Kompania Hoti Metal shpk ofron një gamë të larmishme produktesh duke filluar nga konstruksionet metalike, llamarinat për mbulim e deri tek ulluqet dhe akesorët e nevojshmën për të gjitha punët tuaja. Hoti Metal tregton: Ulluqe; Ulluqe bakri; Ulluqe me sistem Italian; Korniza ulluqesh; Aksesore ulluqesh; Ulluqe per shtepi; Ulluqe vilash; Fuga diletacioni; Ulluqe shkarkimi si dhe prodhon ulluqe sipas porosis; Tuba inoxi per aspirime; Veshje fasadash; Veshje karburanti; Tuba per oxhaqe; Material bakri; Llamarine e lyer; Llamarinë punues.

Kompania ka edhe një staf që është i specializuar në punimin e llamrinës sipas kërkesave të klientit. Montimi i ulluqeve kërkon një profesionalizëm të devotshëm pasi, pullazet e shtëpive kanë rolin e mbrojtjes nga depërtimi i shiut, borës, breshërit etj, prandaj edhe rregullimi i ulluqeve për percjellen e ujërave duhet të jetë sa më i përpikët në mënyrë që ujërat, të cilat grumbullohen nga pullazet e të shkojnë në vendin e caktuar. Me përvojën shumëvjecare, kompania ka arritur që të profesionalizojë këtë shërbim dhe me shumë sukses ka realizuar montimin e ulluqeve nëpër shumë shtëpi dhe objekte të tjera.

Shërbime

Fabrike per prodhim ulluqesh
Fabrike per prodhim ulluqesh
Fleta Alumini,Roof,jeshil 0,8-1 mm
Fleta Alumini,Roof,jeshil 0,8-1 mm
Kalander per kalandrim ulluqesh
Kalander per kalandrim ulluqesh
Kaseta,brryla ulluqesh
Kaseta,brryla ulluqesh
Kaseta,hinka ulluqesh
Kaseta,hinka ulluqesh
Korniza,kallkan ballor
Korniza,kallkan ballor
Llamarina alumini
Llamarina alumini
Llamarina bakri 0,5-2 mm
Llamarina bakri 0,5-2 mm
Llamarina blu 0,6-1 mm
Llamarina blu 0,6-1 mm
Llamarina verde bandiera
Llamarina verde bandiera
Montim ulluqesh
Montim ulluqesh
Montim ulluqesh ne lartesi deri ne 18m
Montim ulluqesh ne lartesi deri ne 18m
Oxhaqe
Oxhaqe
Profilatrice ulluqesh
Profilatrice ulluqesh
Rrjeta ajrimi
Rrjeta ajrimi
Tjegatrice ulluqesh
Tjegatrice ulluqesh
Tuba ulluqesh
Tuba ulluqesh
Ulluqe alumini
Ulluqe alumini
Ulluqe Roof 0,8-1 mm
Ulluqe Roof 0,8-1 mm
Ulluqe dhe kuneta per disiplinimin e ujrave
Ulluqe dhe kuneta per disiplinimin e ujrave
Kuneta bakri
Kuneta bakri
Kuneta llamarine per mbledhjen e ujit
Kuneta llamarine per mbledhjen e ujit
Kuneta per disiplinimin e ujrave
Kuneta per disiplinimin e ujrave
Montim ulluqesh per ndertesa
Montim ulluqesh per ndertesa
Llamarine e lyer
Llamarine e lyer
Aksesore ulluqesh
Aksesore ulluqesh
Veshje llamarine per karburante
Veshje llamarine per karburante
Tuba oxhaqesh
Tuba oxhaqesh
Llamarine per veshje fasade
Llamarine per veshje fasade
Veshje me alumin gri Dolomiti
Veshje me alumin gri Dolomiti
Veshje fasade me Alumin Jeshil Roof
Veshje fasade me Alumin Jeshil Roof
Veshje e cative me shtrese te dyfishte alumini
Veshje e cative me shtrese te dyfishte alumini
Veshje catie me shtrese te dyfishte alumin RAL 7037
Veshje catie me shtrese te dyfishte alumin RAL 7037
Veshje alumini per fasade
Veshje alumini per fasade
Dalje oxhaku per cati
Dalje oxhaku per cati
Cati alumini me shtrese te dyfishte kafe (Dark Brown)
Cati alumini me shtrese te dyfishte kafe (Dark Brown)
Veshje me alumin te zi Grafit
Veshje me alumin te zi Grafit
Veshje me alumin RAL 7016 3D
Veshje me alumin RAL 7016 3D
Veshje me alumin jeshil per catia
Veshje me alumin jeshil per catia
Cati me alumin roof jeshil 3D
Cati me alumin roof jeshil 3D

Punë të kryera

Gjiri Bukenvilave Sarande
Gjiri Bukenvilave Sarande
Kodra e kuajve Shkembi i kavajes,Shkallnur
Kodra e kuajve Shkembi i kavajes,Shkallnur
Pista Durres
Pista Durres
Restorant Piceri Flamengo
Restorant Piceri Flamengo
Tarraca e Ullinjve
Tarraca e Ullinjve
Terminali i Durresit
Terminali i Durresit
Hoti Metal1435662329
Hoti Metal1435662388
Hoti Metal1487864454
Hoti Metal1487864463
Hoti Metal1487864472
Hoti Metal1487864482
Hoti Metal1487864499
Hoti Metal1487864509
Hoti Metal1487864520
Hoti Metal1487864530
Hoti Metal1487864542
Alumin kafe
Alumin kafe
Zing Titanium
Zing Titanium
Hoti Metal1491398473
Hoti Metal1491398480
Hoti Metal1491398489
Hoti Metal1497614433
Punime catie ne Jale
Punime catie ne Jale
Hoti Metal1546604210
Veshje fasade  Llamarin 3D - Bizan Bar
Veshje fasade Llamarin 3D - Bizan Bar
Punime ne Rrugove, Kosove
Punime ne Rrugove, Kosove
Veshje catie
Veshje catie
Mbulese catie, Kodra e Kuajve
Mbulese catie, Kodra e Kuajve
Mbulese dopje grafatur, Spitali Turk Tirane
Mbulese dopje grafatur, Spitali Turk Tirane
City Hotel Prizren, Kosove
City Hotel Prizren, Kosove
Hotel Leonardo, Shkembi i Kavajes Plazh
Hotel Leonardo, Shkembi i Kavajes Plazh
Kafe Roma, Tirane
Kafe Roma, Tirane
Mbulese per Dopjo Grafature
Mbulese per Dopjo Grafature
Objekt sherbimi, punuar me llamarine
Objekt sherbimi, punuar me llamarine
Rezidenca Belushi, Peje
Rezidenca Belushi, Peje
Veshje alumin dekorativ
Veshje alumin dekorativ
Veshje Fasade me llamarine Roof 3D
Veshje Fasade me llamarine Roof 3D
Kompleksi San Pietro Residences
Kompleksi San Pietro Residences
Strehe me konstruksion metalik
Strehe me konstruksion metalik
 Sarajet e Pashait, Dhermi
Sarajet e Pashait, Dhermi

Partnere

AGIKONSEuro BussinesMazzonettoRIVITTubozeta srl

Video

Video