Secondary Adv

Kejsi 04

 

Përshkrimi

Kejsi 04 është themeluar në vitin 2003 në qytetin e Durresit. Nga viti në vit kapitali i kompanisë rritej duke zgjeruar magazinën në një sipërfaqe më të madhe, si dhe tregtimin e produkteve sa me cilësore sipas direkivave të BE-së. Stafi i kompansië tashmë i specializuar realizon të gjitha kërkesat e klientëve në kohë rekord. Sot, kompania Kejsi 04 ofron shërbime shtese si asistencë në përzgjedhjen e materialeve nga ana e klientëve dhe transportin e tyre në kantierët e ndërtimit.

 

Kejsi 04 operon  në import-eksport të materialeve të ndërtimit të të gjitha llojeve, cimento, hekur, tulla ndertimi,  tulla dekorative, materiale termoizoluese Austriake, tjegulla, tulla xhami, bojra, polisterol, materiale termoizoluese etj. Kompania Kejsi 04 bashkepunon me Baumit, Murexin, S Anselmo, Sereni, Bormioli, La Escandella, La Paloma, Austrotherm etj. Me një eksperiencë disa vjecare ne treg, në importimin dhe tregtimin e materialeve të ndërtimit, Kejsi 04 ofron edhe termoizloim për shtëpinë tuaj. Termoizolimi nuk vlen vetëm në stinën e dimrit, ndërkohë që në muajt e ftohtë muret qëndrojnë të ngrohta, në verë termoizolimi luan rolin e një kondicioneri.

Termoizolimi është e vetmja mundësi efektive dhe ekonomike për mbrojtjen aktive të mjedisit në ndërtime të vjetra dhe të reja, për rregullimin e gabimeve të bëra gjatë ndërtimit, në rikonstruksione dhe njëkohësisht për të kursyer kostot e ngrohjes gjatë gjithë jetës. Kejsi 04 është një nga kompanite më të mëdha në Durres, nga sipërfaqja dhe nga kapitali. Kompania ka një staf të kualifikuar që realizon të gjtiha punimet e nevojshme që klienti dëshiron si dhe transporton të gjitha materialt e ndërtimit që duhen për një vepër në ndërtim e sipër.

Çfarë ofron

Kejsi 04 tregton me shumicë dhe pakicë artikuj të ndryshem në fushën e ndërtimit si: Tulla me vrima, tulla ndertimi, tulla te plota; Tjegulla qeramike, tjegulla betoni, tjegulla porcelani;  Izolim akustik, izolim termik, hidroizolim; Beton, cimento, inerte; hekur ndertimi, zgara hekuri, rrjeta hekuri.Kompania Kejsi 04 ofron edhe bojra të të gjitha llojeve, antimyk, akrilike, bojra te brendshme, bojra muri, bojra te jashtme;  Binare druri, dru per veshje catie, dru suedez, dru nga Bosnja. Si dhe materiale ngjitësie si: Kolle ngjitje, ngjites, nivelues, rere, rezine epoxy per shtrimin e dyshemeve.

Kompania realizon termoizolime të një cilësie me standarte europiane të tilla si: Termoziolim të catise, termoziolim te verandes, termoizolim te fasades, termoizolim te xokolatures, termoizolim i bodrumit nga jashte, termoziolim i dyshemesë dhe nënkati. Gjithashtu tregton profile dekorative për shtëpi, profile guri per kendet, elemente zbukurimi, profile zbukuruese per kornizen e ditareve, konsole, etj. Kejsi 04 realizon transportin e materialeve në kantier dhe asistencë për aplikimin e materialeve.

Shërbime

Tjegulla kulmore per cati
Tjegulla kulmore per cati
Tjegulla me ngjyra
Tjegulla me ngjyra
Tjegulla moderne per mbulim catie
Tjegulla moderne per mbulim catie
Tjegulla per cati
Tjegulla per cati
Modele tullash
Modele tullash
Tulla antike, klasike per veshje fasade
Tulla antike, klasike per veshje fasade
Tulla dekorative per veshje muresh dhe fasade
Tulla dekorative per veshje muresh dhe fasade
Tulla me ngjyra
Tulla me ngjyra
Tulla per fasade te ventiluar
Tulla per fasade te ventiluar
Tulla qeramike per veshje fasade
Tulla qeramike per veshje fasade
Tulla rustike per brenda dhe jashte
Tulla rustike per brenda dhe jashte
Tulla te bardha
Tulla te bardha
Tulla xhami Bromioli Rocco
Tulla xhami Bromioli Rocco
Tulla xhami me ngjyra
Tulla xhami me ngjyra
Aksesore termoizolimi
Aksesore termoizolimi
Malta per mure tulle
Malta per mure tulle
Materiale hidroizoluese dhe epoxy
Materiale hidroizoluese dhe epoxy
Materiale ndertimi Murexin
Materiale ndertimi Murexin
Materiale parashtresa per vendosjen e qeramikes
Materiale parashtresa per vendosjen e qeramikes
Materiale XPS per izolim
Materiale XPS per izolim
Polisterol per termoizolim fasade Austrotherm
Polisterol per termoizolim fasade Austrotherm
Shtresa dhe materiale per vendosjen e parketit
Shtresa dhe materiale per vendosjen e parketit
Sisteme ventilimi per dysheme kantieri
Sisteme ventilimi per dysheme kantieri
Termoizolim EPS
Termoizolim EPS
Termoizolim me Grafit
Termoizolim me Grafit

Katalogu

Katalog Kejsi 04
Katalog Kejsi 04
Katalog Kejsi 04
Katalog Kejsi 04

Historiku

Kejsi 04 është themeluar në vitin 2003 në qytetin e Durrësit. Fillimisht si një dyqan i vogël me materialet bazë të ndërtimit. Gjatë viteve kërkesa për materiale ndërtimi sa vinte e rritej, kjo bëri që kompania Kejsi 04 të zgjerojë gamën e produkteve të saj duke bashkëpunuar më partnerët më të mirë ndërkombëtarë. Nga viti në vit kapitali i kompanisë rritej duke zgjeruar magazinën në një sipërfaqe më të madhe, si dhe tregtimin e produkteve sa me cilësore sipas direkivave të BE-së. Stafi i kompansië tashmë i specializuar realizon të gjitha kërkesat e klientëve në kohë rekord. Sot, kompania Kejsi 04 ofron shërbime shtese si asistencë në përzgjedhjen e materialeve nga ana e klientëve dhe transportin e tyre në kantierët e ndërtimit

Punë të kryera

Kejsi 041537534367
Kejsi 041537534382
Kejsi 041537534459
Kejsi 041537534476
Kejsi 041537534492
Kejsi 041537534574
Kejsi 041537534594
Kejsi 041537534605
Kejsi 041537534623
Kejsi 041565556988
Kejsi 041565556998
Kejsi 041565557008
Kejsi 041565557143
Kejsi 041565557156
Kejsi 041565557249
Cati e punuar me tjegull Visum 3, Tropoje
Cati e punuar me tjegull Visum 3, Tropoje
Pllakat e Vjenes, Durres
Pllakat e Vjenes, Durres
Resort Vellezerit Doka, Hotel Klos
Resort Vellezerit Doka, Hotel Klos
Restorant Rimini
Restorant Rimini
Tulle dekorative Italiane, Marquess Beach Bar
Tulle dekorative Italiane, Marquess Beach Bar
Vermont Grey Klinker, Durres
Vermont Grey Klinker, Durres
Visum 3 - Vermont Grey Klinker
Visum 3 - Vermont Grey Klinker
Visum 3 Roof Tile, Shkoder
Visum 3 Roof Tile, Shkoder
Cati e punuar me Planum Diamond Klinker
Cati e punuar me Planum Diamond Klinker
Innova Basalt Klinker
Innova Basalt Klinker
Innova Roof Tile
Innova Roof Tile
Kodra e kuajve
Kodra e kuajve
La Escandella Planum
La Escandella Planum
Planum Blackstone, Durres
Planum Blackstone, Durres
Innova Slate Klinker
Innova Slate Klinker
Projekt i realizuar me Tjegullen La Escandella Vienna
Projekt i realizuar me Tjegullen La Escandella Vienna
Visum 3 Russet, Tropoje
Visum 3 Russet, Tropoje
Punim dekor i brendshem me tulla S.Anselmo
Punim dekor i brendshem me tulla S.Anselmo
Punim i kryer me tullat dekorative nga Kejsi 04
Punim i kryer me tullat dekorative nga Kejsi 04
Selectum Roof Tile
Selectum Roof Tile
Visum 3, cati e punuar ne terren kodrinor
Visum 3, cati e punuar ne terren kodrinor

Partnere

3p PlastFK Cement FactorySanselmoSereniBromioli Roccolaescandellalapalomaaustrothermbaumitkejsi 04-ceipo

Filiale

Filiali

Video