Secondary Adv

Eurobicaku

 

Përshkrimi

Eurobicaku firme prestigjoze ne prodhimin e dyerve te brendeshme , mobiljeve , kuzhinave, kanatave dhe elementeve te tjere shtese. Prodhimet e Eurobicaku tashme jane konsoliduar ne tregun Shqipetar. Eurobicaku me Pervoje, ndershmeri ndaje jush dhe cilesi, kaq ka mjaftuar per te fituar emrin si prodhuesi me i mire ne vend. Vazhdojme te jene prane jush me ide krijuese dhe me cilesine maksimale.

Çfarë ofron

Eurobicaku Fillimisht drejtimin kryesor  kishte prodhimin e dyerve te brendshme me nje numer te kufizuar modelesh. Me nje perkushtim maksimal ne drejtim te cilesise dhe sherbimit ndaj klienteve si dhe me rritjen e kapitaleve pas vitit 1996 firma e zgjeroi aktivitetin e saj duke u bere  lider ne Durres e Tirane. Pjese e biznesit te vellezerve Eurobicaku eshte prodhimi i mobiljeve, kuzhinave si dhe prodhime te kanatave, modeluar nga specialistet e firmes. Kapitali i teknik dhe teknologjik teper i avancuar ofrojne jo vetem dyer dhe kanata por edhe elemente te tjera si kapake, fashatura, kasa, panele per dyer te blinduara etj.

Shërbime

Dyer druri kryesore per shtepi
Dyer druri kryesore per shtepi
Dyer druri me dy kanata
Dyer druri me dy kanata
Dyer druri te lyera
Dyer druri te lyera
Dyer material MDF
Dyer material MDF
Dyer te brendshme material rimeso
Dyer te brendshme material rimeso
Dyer te brendshme per shtepi sipas porosise
Dyer te brendshme per shtepi sipas porosise
Kende gatimi per ambjente te ndryshme
Kende gatimi per ambjente te ndryshme
Kende me permasa te ndryshme
Kende me permasa te ndryshme
Krevate per dhome cifti
Krevate per dhome cifti
Kuzhina gatimi moderne
Kuzhina gatimi moderne
Kuzhina me rafte dhe ishull
Kuzhina me rafte dhe ishull
Mobilje per dhoma ndenje
Mobilje per dhoma ndenje
Veshje druri per mure te brendshme
Veshje druri per mure te brendshme
Arredim total apartamenti
Arredim total apartamenti
Kuzhina gatimi per apartamente dhe vila
Kuzhina gatimi per apartamente dhe vila
Punime druri me rimeso
Punime druri me rimeso
Tavolina ngrenie druri per restorant
Tavolina ngrenie druri per restorant
Dyer te brendshme me dekor  me lyerje
Dyer te brendshme me dekor me lyerje
Dyer te brendshme me lyrje dhe dekor (Antike, Klasike, Neoklasike)
Dyer te brendshme me lyrje dhe dekor (Antike, Klasike, Neoklasike)
Dyer te brendshme me motive dekorative
Dyer te brendshme me motive dekorative
Veshje muri e kompozuar me deren filo mur
Veshje muri e kompozuar me deren filo mur
Dyer filo mur me kase alumini
Dyer filo mur me kase alumini
Dyer filo mur me rimeso lisi
Dyer filo mur me rimeso lisi
Dyer me rimeso lisi
Dyer me rimeso lisi
Dyer te brendshme per hotel
Dyer te brendshme per hotel
Dyer te brendshme te veshura me PVC
Dyer te brendshme te veshura me PVC
Porta me model me lyerje
Porta me model me lyerje
Porta te jashtme me dru
Porta te jashtme me dru
Elemente dekorativ druri per veshje muresh (interior)
Elemente dekorativ druri per veshje muresh (interior)
Mobilim total per dhoma hotelesh
Mobilim total per dhoma hotelesh
Punime per shkalle druri te brendshme
Punime per shkalle druri te brendshme

Katalogu

Katalog Eurobicaku

Historiku

Firma "Bicaku"shpk eshte krijuar ne vitin 1993 nga vellezerit Bicaku. Ne vitin 2003 vellezerit Bicaku themelojne "Bicaku sh.p.k"si person juridik duke ju pergjigjur standarteve dhe zhvillimeve te reja te tregut.Me nje perkushtim maksimal ne drejtim te cilesise dhe sherbimit ndaj klienteve si dhe me rritjen e kapitaleve pas vitit 1996 firma e zgjeroi aktivitetin e saj duke bere te mundur rritjen e financimeve ne drejtim te makinerive dhe te zgjerimit te biznesit qe solli edhe rritjen e numrit te modeleve te prodhuara si dhe shtrirje ne qytetet Durres e Tirane.

Punë të kryera

Hotel Rozafa
Hotel Rozafa
Laborator ne Albanian College
Laborator ne Albanian College
Ring Center
Ring Center
Rozafa Elbasan
Rozafa Elbasan
Stadiumi Elbasan Arena
Stadiumi Elbasan Arena
Empire Resort
Empire Resort
Hotel Grind
Hotel Grind
Klajdi Resort
Klajdi Resort
Plazza Hotel
Plazza Hotel
Premium Resort
Premium Resort
Xheko Imperial Hotel
Xheko Imperial Hotel
Rolling Hills Luxury Residences
Rolling Hills Luxury Residences
Vala Mar Residences
Vala Mar Residences
Dyer te padukshme, Rolling Hills Luxury Residences
Dyer te padukshme, Rolling Hills Luxury Residences
ZINS, Durres
ZINS, Durres
Rolling Hills Luxury Residence
Rolling Hills Luxury Residence
Veshje druri per shkalle te brendshme
Veshje druri per shkalle te brendshme
Apartament Luxoz
Apartament Luxoz
Arredim Kuzhine
Arredim Kuzhine
Fish City
Fish City
Hysenbelliu Group
Hysenbelliu Group
Palase, Vlore, Albania
Palase, Vlore, Albania
Punime me dru lisi, apartament luxoz
Punime me dru lisi, apartament luxoz
Dyer te brendshme, Rolling Hills
Dyer te brendshme, Rolling Hills
Arredim hoteli, Tirane
Arredim hoteli, Tirane
Dere e brendshme  per apartament
Dere e brendshme per apartament
Dyer filomur
Dyer filomur
Tirane, Albania
Tirane, Albania
Vlore, Albania
Vlore, Albania
Xhogu Restaurant
Xhogu Restaurant
Ambiente ndarese per zyra
Ambiente ndarese per zyra
Dyer per hotel
Dyer per hotel
Dyer te padukshme per tualete
Dyer te padukshme per tualete
Kuzhine e hapur, punuar me dru
Kuzhine e hapur, punuar me dru
Kuzhine me siperfaqe te madhe
Kuzhine me siperfaqe te madhe
Mobilim zyre
Mobilim zyre

New investment

Certifikime

Video